Nový produkt

Nové Žien Skutočné Skutočné Pštrosie Kožušiny Svadba Nevesta Bridesmaid, Cape Zábaly Pokrčiť Pončo Ukradol

999 položky

€32.06

Materiál: Pštrosie Kožušiny Balík obsahuje: cape x 1

Káva

Sme kožušiny továreň na HeBei Provincie. LIYAFUR je našou značkou, ktorá registrované v USA a Číne. Vyrábame dámske/pánske kožuchy, kožušiny, vesty, kožušiny šatku, kožušiny, zábaly, kožušinové čiapky, kožené rukavice, atď. A kožušiny materiál obsahuje noriek kožušiny, blue fox kožušiny, zrýchliť, kožušiny, rex králik kožušiny, pštrosie kožušiny, silver fox kožušiny, červená líška srsť, biele fox kožušiny, atď. Všetky sú skutočné, pravé kožušiny.

Ak by ste chceli robiť, veľkoobchod, prosím, kontaktujte nás on-line, a ponúkneme vám najlepšiu cenu.

ODM/EDM služby sú k dispozícii. Máme vlastnú dizajnérov, ak chcete vykonať zákazku, prosím, kontaktujte nás on-line alebo zanechať správu. Vďaka.

Tam bude trochu kožušiny haly pre nové kožušinové výrobky, ktoré je spôsobené najmä tým, rezanie a spájanie počas spracovania. To nie je kvalita problém, pretože každá fyzická reálne kožušiny, výrobky majú tento jav.

Všetky naše položky sú vyrobené zo 100% skutočné pravé kožušiny. Ale tieto špeciálne zvierat sú kŕmené na farme ,nie divoké zviera,non-ohrozený. A to nie je ohrozených druhov. Niektoré kožušiny vydražené z Dánska.

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, späť pôdu, atď.

A rôznych skupín srsť v rôznych farbenie, farba má trochu odlišné. Ak ste veľmi obavy farba, prosím, NIE kúpiť. Ďakujem.

Vezmite prosím na vedomie, kupujúci je zodpovedný za dovozných ciel a daní, ak existujú. Vždy sme loď položky ako DARČEK.

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 1. Bohatá srsť zdrojov ---Naša továreň je zriadený v kožušiny Mesta, ktoré je najväčším a najstarších kožušiny mesta.

Existujú rôzne kožušiny materiál z celého sveta. 2. Najlepšia cena ---Máme vlastnú pracovník zo všetkých proces tvorby, a tak by sme mohli ponúknuť priamo výrobnú cenu.

A naša kvalita je zaručená. 3. Eko-šetrné farbenie. 4. Koncepcia tím ---Si mohli vybrať náš návrh, alebo tiež mohli ponúknuť obrázok (alebo výroby vzor),

individuálne služby je k dispozícii. 5. Naším cieľom je byť najlepší spolupracovník v www.vitek.sk. 6. Rýchlo responce ---Zvyčajne odpovieme vám do 24 hodín za prípadné problémy, ktoré od vás.

  • Štýl: svadobné cape šatka
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Šatky Typ: Pashmina
  • Položka Druh: Šatky
  • Dĺžka Šatky: 80 cm-100 cm
  • Pohlavie: ŽENY
  • Názov Značky: LIYAFUR
  • Materiál: kožušiny
  • Vzor Typ: Pevné
  • farba: biela ružová čierna sivá

Štítky: kožušiny skutočné šatku, kožušiny pončo králik, šatka, pončo, pončo ženy, kožušiny, podložky kapskom, bolero, bridesmaid, šaty, kožušiny pončo ženy, bolero ženy.

Napísať recenziu

Nové Žien Skutočné Skutočné Pštrosie Kožušiny Svadba Nevesta Bridesmaid, Cape Zábaly Pokrčiť Pončo Ukradol

Nové Žien Skutočné Skutočné Pštrosie Kožušiny Svadba Nevesta Bridesmaid, Cape Zábaly Pokrčiť Pončo Ukradol

Napísať recenziu

Súvisiace produkty