Nový produkt

Roztomilý Dúha Unicorn Faux Kožušiny Hood Klobúk, Šál Rukavice S Fleece Linajkované Plyšové Zviera Zimná Čiapka Cosplay Na Vianoce Halloween

999 položky

€8.63

Prosím, prečítajte si nasledujúce informácie, pozorne pred uvedením poradie:

1) Imporingt clo alebo dane, poplatok nie je zahrnutý v položke cenu alebo poplatky za dopravu, tak tieto poplatok je kupujúci zodpovednosť.

2) farby konkrétne produkty možno trochu odlišné od fotografie zobrazujúce z dôvodu rôznych displayers alebo nevyhnutné optika problémy kamier .

3) DOPRAVA ZADARMO nie je aplikované pre všetky krajiny , pretože náklady na niektorých krajinách je viac exprensive. Ak to nie je DOPRAVA ZADARMO pre vašu krajinu, naše prepravné systém prepočíta zostatok porovnaní s USA. Okrem toho, EXPRESNÉ zásielky, budeme kontrolovať vašu adresu, ak je to VZDIALENEJ OBLASTI podľa PSČ. Ak je VZDIALENEJ OBLASTI, sme sa poplatok od vás, a informovať prostredníctvom e-mailu alebo objednávku správy.

4) V prípade vyčerpania zásob, prosím, nechajte vaše správy v objednávke alebo e-mailom na nás pred vykonať platbu, keď sme v režime offline. Aby sme mohli s vami v kontakte prostredníctvom e-mailu na prvýkrát. Zmenu predmetov alebo vrátenie vaša plná platba je ako váš návrh.

5) Prosím, nechajte farby alebo vzoru čísla vo vašej objednávke . Ak nechcete povedzte nám, ktorá farba alebo návrhov sa vám páčia, budeme vás kontaktovať prostredníctvom e-mailu alebo www.vitek.sk správy na prvýkrát. Ak sa nám nepodarí získať vašu odpoveď cez do času doručenia je von, náhodné, vzory alebo farby budú zaslané na vás. Tak prosím nepýtajte sa na nahradenie alebo paymet vrátené z tohto dôvodu potom. Ale sme naozaj dúfam, že si môžete vybrať obľúbené farby alebo návrhov seba, tak je dobre, aby sa zabránilo niektoré spor nakoniec.

6) Prosím potvrďte informácie o dodávke bez chybu, môžete odísť v poradí opatrne. Pre kupujúcich z Ruska, musíte opustiť vaše meno a priezvisko v poradí , v opačnom prípade nie je možné získať vašu zásielku z Ruska Post beucase ich nový príspevok pravidlá

Časté otázky : OTÁZKA:Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: cridet karty; moneybooker;T/T); western union. Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Letecky, ktoré je doprava zdarma do 26 krajín, ako tieto: Spojené Štáty, Spojené Kráľovstvo ; Austrália ; Brazília ; Kanada, Taliansko, Turecko, Španielsko ; Malajzia ; Francúzsko, Rusko, Švédsko, Nový Zéland ; Nórsko, Švajčiarsko, Japonsko ; Thajsko ; Írsko ; Izrael ; Belgicko ; Poľsko ; Južná Kórea ; Rakúsko ; Nemecko ; Dánsko ; Singapure .

V ostatných krajinách, a balík nad 2 Kg, kupujúci majú na dovoliť celý lodné náklady. Otázka:Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky. Q:Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme! Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Tieto Umelé Kožušiny Hood Zvieracie Čiapky s Mitten, sú naozaj skvelý spôsob, ako ukázať vašu osobnosť, svoju lásku pre zvieratá, zatiaľ čo vedenie vašej hlavy a ruky v teple!

Zvierat hat funkcie veľmi mäkkého materiálu a je plne linajkované vnútri aj pre vaše pohodlie. Toto zviera klobúk je spojená s dlhou list klapky na oboch stranách, ktoré sú opotrebované, ako sú rukavice, takže si môžete plne pokryť celú hlavu a ruky v útulne, teplo, rovnako. Tento úžasný zvierat klobúk hrubý, teplý a mäkký materiál je tiež skvelé pre zimné outdoorové aktivity, ako je snowboarding a hrať v snehu.

Umelé Kožušiny Hood Zvieracie Čiapky sú roztomilé, teplé, praktické, zvierat šetrné a nepredvídateľný! Inými slovami, ideálny!

Položka Roztomilý Dúha Unicorn Faux Kožušiny Hood Klobúk, Šál Rukavice S Fleece Linajkované Plyšové Zviera Zimná Čiapka Cosplay Na Vianoce Halloween Materiál Umelú kožušinu 100% akryl | Podšívka: Polyester Veľkosť O ne veľkosť vhodná pre všetky Jedna Veľkosť vhodná pre Všetky (O W*H 37*88 cm) Farba Prosím, vyberte si model vo farbe možnosť MIN 1pc/farba Balenie 1 ks/1 vrecko veľa prepravná taška

1) Budeme prinášať položky na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.vitek.sk. Aby ste mohli získať svoj pozemok normálne, prosím zanechať váš správnu a úplnú dodaciu adresu opatrne.

2) Môžeme posielať položky do 1-3 pracovných dní po platbe overená www.vitek.sk, a tam bude sledovacie číslo pre vašich zásielok pre každú objednávku.

3) DOPRAVA ZADARMO, naše štandardné poštovné spôsob, ako je Čína Príspevok. Je to obvykle 15-40 pracovných dní prepravu do väčšiny krajín, Ale v niektorých krajinách alebo vidieckych oblastiach, môže trvať aj dlhší čas, vzhľadom k nie časté alebo leteckej inšpekcie COLNÝMI.

4), Ak chcete získať tovaru naliehavo alebo Čína Príspevku je služba nezahŕňa vašej krajine, môžete si vybrať VYJADRIŤ ako DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS, atď.

  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: Zviera
  • Názov Značky: KAS NOEL
  • Veľkosť: One Size Fit All (About W*H 37*90cm)
  • Sezóna: Jeseň, Zima
  • Položka Druh: Skullies & Čiapky
  • Pohlavie: ŽENY
  • Štýl: Novinka
  • Package: 1PC/Vrecko
  • Aplikácia: Strana/Festivaly/Denný Studenej Baran
  • Číslo Modelu: MH-FAH12804
  • Materiál: Umelú Kožušinu

Štítky: hoodi, klobúk noriek, dino klobúk dieťa, kožušiny klobúk ženy, kožušina na kapucni, rainbow nastaviť zime, red fox kožušinové čiapky, kožušiny klobúk, bežné pony spp, zlato kapota klobúk.

Napísať recenziu

Roztomilý Dúha Unicorn Faux Kožušiny Hood Klobúk, Šál Rukavice S Fleece Linajkované Plyšové Zviera Zimná Čiapka Cosplay Na Vianoce Halloween

Roztomilý Dúha Unicorn Faux Kožušiny Hood Klobúk, Šál Rukavice S Fleece Linajkované Plyšové Zviera Zimná Čiapka Cosplay Na Vianoce Halloween

Napísať recenziu

Súvisiace produkty