Nový produkt

Med Extractor Európe Zásob Zadarmo Dane Zbrusu Nový Veľký 3 Rám Z Nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Med Extractor

999 položky

€64.83

-4%

€68.24

Med Extractor

Európa Zásob Zadarmo Dane Zbrusu Nový Veľký 3 Rám Z Nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Med Extractor

Úvod Naše 3 Rám Med Extractor je vyrobená z nerezovej ocele a je stroj valcované s bezproblémové zváranie. toto je veľmi odolný extractor. Bubon je 24 cm vysoký s 15 palcový priemer,S 3 z nehrdzavejúcej ocele nohy a plastové med brány. Je tiež prichádza s 2 jasné, plexiskla viečka umožniť pozorovanie počas extrakcie.Meranie 38 cm v priemere a 85 cm vysoká je vhodný pre nadšenec, bee strážca, to je tangenciálnym extractor. Nohy & kľukou rukoväť montáž vyžaduje. Toto jedlo triedy z nehrdzavejúcej ocele, 3 Rám Med Extractor je ľahké a jednoduché na použitie. Sú tri rám extractor, je ideálny pre nadšenec, alebo malé apiarist. Na rozdiel od iných lacnejším, na extractor má tri nohy z nehrdzavejúcej ocele. Tento blok sa skladá z potravinársky nerezový bubon, ktorý je stroj za studena (čo znamená, žiadne ostré hrany, na rozdiel od niektorých iných med extraktory na trhu) Je tiež prichádza s dve jasné plexiskla viečka umožniť kontrolu proces extrakcie, zatiaľ čo zber medu. Med bránu na dolnej nádrže umožňuje med tokov na vašej vôli, do nádoby alebo usadzovacej nádrže pripravený na filtrovanie a plnenie do fliaš.

Ponúka 3-rám z nehrdzavejúcej príručka med extractor nádrž s nohami/stojan. Vyrobené z Vysoko akostnej Nerezovej Ocele. Je to veľmi odolný a všetko okolo dobre postavený extractor. Celková výška včítane stojana je 34 cm. Bubon je 24 cm vysoký s 15 palcový priemer. Med extractor má 2 jasné, Plexiskla top viečka držať nečistoty, zatiaľ čo medu je odvodnenie. Dno vnútri bubna je kónického tvaru a kanalizácie med 2-palcový zásuvky so zátkou/med brány. Oka z plástu košík je mierne zaoblená na vnútornej strane, aby sa zabránilo prestávke honeybombs Hlboké veľkosť Rámu Fit Cca 17" x 10"

Technické Materiál: potravinársky nerezový Bubon Výška: 24" Bubon Priemer: 15" Rám Č.: 3 Rám Med Brány Ventil Ťuknite na položku Výstup: 2", veľkosť: 15" x 15" x 34" / 38 cm x 38 cm x 85 cm Váha: 28.6 lb/13kg

Package 3 Rám Ručné Med Extractor x 1 nerezovými Nohami x 3 Jasné, Plexiskla Viečka x 2

  • Číslo Modelu: SXXSDYMJ000000001V0
  • Názov Značky: VEVOR
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ

Štítky: záhradné čerpadlo voda, elektrický digestor med, fidget spinner, včelárstvo nerezové sitko, electr skúter, rám med extractor, európa sklade poštovné, sklad v európe, prietok úľa med, extraktor med.

Napísať recenziu

Med Extractor Európe Zásob Zadarmo Dane Zbrusu Nový Veľký 3 Rám Z Nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Med Extractor

Med Extractor Európe Zásob Zadarmo Dane Zbrusu Nový Veľký 3 Rám Z Nehrdzavejúcej Ocele, Ručné Med Extractor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty