Nový produkt

Hotone Eagle Srdca, nemecký Rock Zvuk Guitar Amp Hlava 5 W, Class AB Zosilňovač s KABÍNOU SIM Telefóny/Riadok Výstup overovania na úrovni siete-7

999 položky

€48.10

-54%

€106.87

Eagle Srdce je 5-watt Triedy AB gitara zosilňovač hlavu. Zachytáva hlavné vlastnosti legendárneho ENGL® Savage 120*, obnovovať kultový modernej nemeckej rock zvuk predstavovať rýchla odozva, zvýšená svetlá výška a pútavý dynamics. Funkcie Zvuk inšpirovaná slávny ENGL Savage 120* Extrémne kompaktná konfigurácie pre prenosnosť Vysoko kvalitných tónov s Objem a Zosilnenia 3 pásmový EQ, ovládače pre formovanie tón Kompatibilný s skrine rôznych impedances v rozpätí od 4-16Ω FX LOOP pre používanie externých vplyvov Slúchadlový výstup jack je veľmi výhodné pre cvičí a nahrávanie Aux In jack môže umožní hrať pomocou externého prehrávača hudby *spomínaných výrobcov a názvy produktov sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky príslušných vlastníkov. Ochranné známky boli použité len na identifikáciu zvuk charakter výrobkov. Špecifikácie: 18V DC napájací zdroj (Adaptér súčasťou balenia) Výstupný Výkon: 5 Wattov Váha: 440 g Rozmery: 128mm (W) × 75mm (D) × 59,5 mm (H)

Package Zahrnuté: 1 x gitara zosilňovač, hlava 1 x Príručka pre Používateľa 1 x 18V DC napájania

FAQ

Koľko wattov sa Nano Legacy Zosilňovač mať?

5 wattov.

Koľko wattov sa Nano Kabinetu mať?

10 wattov.

Ja používam Fialová Vietor amp v USA, ale pôjde na Spojené Kráľovstvo, kde je dodávka energie 220V namiesto 110V v USA. Môže Fialová Vietor zvládnuť vyššie napätie?

Originálny sieťový adaptér, Fialovej, Vietor má rozsah napätia 100-240v, tak to bude fungovať aj v BRITÁNII. Možno budete potrebovať zapojte adaptér, však.

Môžem použiť vaše Nano Legacy zosilňovačov na pódiu? Ak nemám cab, bolo by to byť OK ak ho chcete pripojiť priamo na zvukový pult, pripojenie DI cez výstup?

Áno, Nano Legacy zosilňovačov funguje skvele pripojený priamo k pultu cez line-out.

Ako mini zosilňovač, mohol Nano Legacy Zosilňovač pracovať s veľkými skrine?

Áno, Hotone Nano Legacy series Zosilňovač má adaptívne impedancia zodpovedajúce od 4 Ohm 16 Ohm skrine, s výkonom 5 wattov.

Na Mojo Diamond amp linka/slúchadlá na zadnej strane je uvedený na špecifikácie, ako stereo mini jack. Bude poškodený, ak môžem použiť mono jack namiesto toho, aby ho pripojiť na mono line-in prívesné zariadenia alebo power-zosilňovačov, alebo miešačky?

To je v poriadku, ak sa chcete pripojiť linka/slúchadlá výstup s mono jack.

Aké sú požiadavky na napájanie Nano Legacy zosilňovačov? A koľko aktuálne sa kresliť?

Nano Legacy zosilňovačov pracuje s 18V s maximálny výstupný prúd 900mA (v 18V 4Ohm).

Môže Nano Legacy series možné spustiť bez reproduktor (pomocou slúchadiel do speaker emulátor box potom na PA).

Nano Legacy hlavy nemusíte reproduktor zaťaženie do funkcie, tak určite môžete rovnako použiť so slúchadlami. Výborne spolupracujú aj priamo cez rozhranie na počítači nahrávanie.

Môžete mi povedať, či účinky slučka –10dBV pre pedále alebo +4dBV pre rack jednotiek?

Nano Legacy amp FX loop je určený pre -10dBV (nástroj úrovni). Avšak, pretože hlasitosť mikrofónu (ÚROVEŇ) je pred POSLAŤ pokiaľ ide o obvody, môžete zvýšiť vyslať signál trochu otočením až na úroveň. To nemusí dostať až +4dbV, ale to by malo byť dosť na jednotku väčšina rack zariadenia.

Sú tieto zosilňovače ssd alebo digitálne?

Amp hlavy sú 100% analógový ssd.

Na otázku, čo mám, je, môžem spustiť multi účinky pedál rovno do F/X vrátiť? Chcem byť schopní by-pass predzosilňovač bez poškodenia jednotky.

Samozrejme, že to, čo FX loop je pre. Nezabudnite vypnúť amp modeling na multi-efekty, keď ho používate s Nano Legacy amp.

Kúpil som si Britskej Invázie a Nano Staršie Skrine. Len chcem vedieť, maximálny počet Nano Staršie skrine, ktoré môžu byť zahnutý nahor?

VÝSTUP Nano Legacy Skrinka je určená pre pripojenie ďalšieho kabíny súbežne; v prípade, ak používate 2 Nano Staršie Taxíky, celková impedancia bude na 4Ω. Ak môžete DIY okruhu v sérii a paralelne súčasne, pokiaľ celková impedancia nie je nižšia ako 4Ω, v teórii, môžete pripojiť ako mnoho extra kabín tak, ako chcete.

  • Druh: Zosilňovač
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: SONICAKE
  • Číslo Modelu: Overovania na úrovni siete-7

Štítky: floyd rose tremolo, upgrade trubice zosilňovač, amp gitara, plameň krku gitary, bass predzosilňovač, gitara prepojenie usb, mux gitara zosilňovač, vsadenie epiphone, cigary box gitary časti, mobil.

Napísať recenziu

Hotone Eagle Srdca, nemecký Rock Zvuk Guitar Amp Hlava 5 W, Class AB Zosilňovač s KABÍNOU SIM Telefóny/Riadok Výstup overovania na úrovni siete-7

Hotone Eagle Srdca, nemecký Rock Zvuk Guitar Amp Hlava 5 W, Class AB Zosilňovač s KABÍNOU SIM Telefóny/Riadok Výstup overovania na úrovni siete-7

Napísať recenziu

Súvisiace produkty