Nový produkt

Tvár Uterákom Nastaviť, 100 Bavlna 50x85 cm 6pcs Kúpeľňa a Kuchyňa Čistenie Kúpeľ pre Dospelých anglický uteráky stlačený Mikrovlákna

999 položky

€29.52

-49%

€59.03

Kvalita Produktu : 100% Bavlna. Rozmer výrobku : 50x85 cm. Existuje 6 uteráky v balení. Tam je jedným z každej farby v obraze.

Vyrobené v Turecku

O Eskey

Eskey je jednou zo značiek, ktorá bola založená v roku 2010, pracuje ako je medzinárodný obchod priemysel. Ako sme sa hlavne pôsobiacich v oblasti bytový Textil ako veľkoobchod a maloobchod, sektor.

Eskey znamená, že exkluzívne produkty, ktoré sú kompletne ručne. Každé štádium, ktoré prijal náš tím je vykonávané starostlivo zaplatením maximálnu pozornosť na malé detaily našich výrobkov. Naším cieľom je, aby váš život jednoduchší a kvalitné, inovatívne a úsporné produkty.

Dodávame domáce textilné výrobky vhodné na Eskey je neustále zlepšovanie, vytvorenie a takto niekedy-meniace sa a rozvojové trendy po celom svete, s cieľom tvorivosť a s maximálnym dôrazom na detail.

Naše R&D tímu funguje len nájsť a vytvoriť nové vzory pre nároky a požiadavky rôznych regiónov. Náš Tím sa vždy vypláca obrovskú pozornosť na splnenie vašej požiadavky úplne dosiahnuť "Politika Eskey ", čo je, aby sa zabezpečilo 100% spokojnosti.

Eskey prilákal obrovskú pozornosť za to, že tvorca značky skôr ako používať tradičné spôsoby nákupu pre zákazníkov.

Často Kladené Otázky a Poznámky z Eskey

Zásielky Vaša objednávka bude spracovaná a odoslaná do 3-5 dní po www.vitek.sk overí platby. V osobitných prípadoch, ak je preternatural stave, to môže trvať 7 dní. Máme loď všetky naše položky cez CAINIAO. Môžete skontrolovať približnú dobu doručenia balíkov v župe z našej dodávky mapu. Vezmite prosím na vedomie, že neexistuje, náklady na dopravu, ale našim zákazníkom sú zodpovedné za ďalšie colné poplatky, clá a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.

Dodanie

Môžete si skontrolujte dodacie doby pre vašu krajinu v nad mapu. Ak potrebujete akékoľvek ďalšie informácie, prosím, neváhajte osloviť, náš tím.

Vrátenie a Výmena

1-Eskey zaručuje, že všetky produkty, ktoré vyrábame, obsahujú plnohodnotné kvality, čo sme sľúbili. Naše oddelenie kontroly kvality posúdi váš produkt dvakrát predtým, než sme sa loď balíka. Nebudete posielať žiadne vady kvality.

2-Ak nie ste spokojní s vašou objednávkou hoci to nemá žiadne problémy s kvalitou, ste schopní vrátiť vec na výmenu alebo peniaze späť. Kontaktujte nás, prosím, než sa vrátiť položky. Avšak, našim zákazníkom, by mali byť informovaní, že oni sú zodpovední za všetky prepravné poplatky a produktu, ktorý ste dostali, by nemali byť používané.

Spätná väzba

1-Zdieľanie vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Ak je to možné, váš nový produkt a váš obrázok bude nám veľmi šťastný!

2-Ak nie ste spokojní s našimi položky, prosím, dajte nám zlé spätnú väzbu priamo (Vaše zlé spätnú väzbu, bude to bolieť nás hlboko), pošlite nám e-mail. O svoje obavy budeme určite vám uspokojivé riešenie, a aby ste 100% spokojní.

Kontaktujte Nás

Prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Všetky e-mailové správy alebo ich budú odpovedali 24 hodín.

  • Štýl: Obyčajný
  • Jednorazové: No
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Materiál: 100% Bavlna
  • Druh: tvár uterákom
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Absorpcia: 5s-10s
  • Vzor Typ: Pevné
  • Súbor Typ: Áno
  • Funkcia: Stroj Umývateľný
  • Názov Značky: lena
  • vzor: TLAČENÉ
  • Technics: Tkané

Štítky: kuchynské handry, kuchyňa tylu bavlna, kúpeľňa uterák, tvár towl, žirafa uterák, uterák na pláž stoličky, bavlna kuchynské handry, oka mikrovlákna, uterák, nastaviť uterák, väzby uteráky kúpeľňa.

Napísať recenziu

Tvár Uterákom Nastaviť, 100 Bavlna 50x85 cm 6pcs Kúpeľňa a Kuchyňa Čistenie Kúpeľ pre Dospelých anglický uteráky stlačený Mikrovlákna

Tvár Uterákom Nastaviť, 100 Bavlna 50x85 cm 6pcs Kúpeľňa a Kuchyňa Čistenie Kúpeľ pre Dospelých anglický uteráky stlačený Mikrovlákna

Napísať recenziu

Súvisiace produkty