Nový produkt

Gunking Hi-Hat Pedál Gumy Časť SNÍMAČA SERVOMOTOROM Pre ROLAND HD-1

999 položky

€6.78

Názov: HD-1 Pedál SNÍMAČ a Gumené časti

Záruka: 3 roky:Jeden snímač B:Jeden Gumy s 5g kremíka Mazivo C: Jeden senzor a Ten, Guma s 5g kremíka Mastnoty

Funkcie: lepšiu pružnosť, silikónové časti sú vyrobené z dovezených silica gel, snímač prepínač advanced precision elektronické komponenty, dlhšiu životnosť a citlivejšie.

Výmena nástroj: skrutkovač

Dôvod predaja:

Time-lapse silikónové časti, súčasti a snímač prepínače sú starnutia, čo v disharmonických zvuk pri prehrávaní a nových častí musia byť nahradené.

Bezpečnostné opatrenia:

Podržte pedál a spodná doska s jednou rukou po prvé, a potom pomocou skrutkovača odskrutkujte všetky upevňovacie skrutky na spodnej strane a pomaly uvoľniť. Pretože tam je linka vnútri, drôt môže byť rozbité. Ale tak dlho, ako si nechať ísť pomaly, bude to v poriadku, pretože výživné bol posudzovaný v strojárstve dizajn.

Odpoveď: Zmeny silikónové častí:

Najjednoduchší spôsob, ako to urobiť, je vytiahnite silikónové kúsky, ktoré sú tvrdé a pružné, a potom zatlačte nové silikónové diely na mieste. Žiadne problémy!

Zmeniť to, prosím, reload. Ak sa problém vyriešil, nemusíte meniť senzor. Je to trochu komplikované, aby to.

B: Zmena snímača:

Po prvé, staré snímač musí byť odlepené od spodnej časti dosky, a všeobecného 3M lepidlo je stále tam. Priame pokrytie je k dispozícii, nie je potrebné odstrániť lepidlo, pretože lepidlo odstránenie projektu je obrovský, a skutočný test bude mať viac vrstiev primer bez ovplyvnenia spúšť.

Tri polohy otvory by mali byť zladené, a v spodnej časti je snímač 3M obojstranná lepiaca páska. V rámci osn-teared povrchu, poloha inštalácie je približne simulované. Inak, rúti do prevádzky vedie k lepenie v neželaných pozície, ktoré ovplyvňujú spúšť.

Prekládky:

Zarovnajte dve polohy dier na plastovú časť s kovovou základňou dosky, a potom pokaziť.

Tip: fotografiu s jedným krokom a je ľahko obnoviť.

  • Názov Značky: GUNKING

Štítky: tlačiareň roland, roland td 17 klobúk, plynový pedál snímač, pedál mtb, elektrický bicykel pedál snímač, predám bicie roland, hi-hat stojan, vlasy prenosné, bicie roland, farma klobúk.

Napísať recenziu

Gunking Hi-Hat Pedál Gumy Časť SNÍMAČA SERVOMOTOROM Pre ROLAND HD-1

Gunking Hi-Hat Pedál Gumy Časť SNÍMAČA SERVOMOTOROM Pre ROLAND HD-1

Napísať recenziu

Súvisiace produkty