Nový produkt

1 Pár Muži Ženy Zime Teplé Cyklistické Rukavice Proti Sklzu Dotykový Displej Chladné Počasie Vetru Nepremokavé Rukavice pre Beh

999 položky

€2.99

-27%

€4.15

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Zamatová Podšívka Teplé Rukavice: podšívka zimné teplé rukavice je vyrobená z dvojitého pribrala zamatovou vložkou, ktorá udržať si teplejšie v chladnom počasí ,poskytuje ultra mäkký pocit a pohodlné nosenie skúsenosti.Zimné termálne rukavice pre mužov, ženy môžu účinne chránia ruky pred pocitom chladu a je bodom mrazu.

Priedušná a Teplé: Zimné rukavice s priedušnosť, odolnosť, odvod, flexiblility, anti-statické funkcie, udržať vaše ruky teplé a suché.Tvárny putá môžete dokonale vašom zápästí,účinne chráni vaše ruky pred vetrom a udržať si pocit teplejšie v chladných dní.Cyklistické rukavice bude skvelý a praktický darček pre mužov, ženy, rodiny alebo priateľov v zime.

Citlivý Dotykový Displej Rukavice: Dámske rukavice Potiahnuté vodivého materiálu na index prsty a palec,môžete voľne sms na telefón, hry na tablet, kliknite na smart hodinky a GPS panel áut bez toho, nepremokavé rukavice off.

Protišmyková Dlaň: Pánske zimné rukavice prísť s silikónová potlač na dlani, ktorá účinne zvyšuje priľnavosť v ťahu a odolnosť voči oteru rukavice.Pánske rukavice je ideálny pre c.držať,beh,chôdza,jazda na koni,turistika, jazdy, horolezectvo, golf, rybolov, strieľačky ,športové mimo, alebo zostať doma v zime skoro na jar alebo na jeseň.

Nepremokavé a Windproof: Zimné termálne rukavice prijať kvalitné nepremokavé TPU Šijací materiál , beží rukavice nebude namočiť do vody alebo dážď, keď si môžete vychutnať aktivít v prírode v zime. A pletené manžety môže udržať vietor, a aby sa vaše ruky teplejšie.Najlepšou voľbou pre outdoorové športy.

Zimné Rukavice len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.

Špecifikácia:

Materiál: Zamat

Veľkosť balenia: app.33x20x3cm/12.99x7.87x1.18in

Farba: Čierna

Množstvo: 1 Pár

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 Pár x Zimné Rukavice

  • Materiál:
  • Množstvo:
  • Názov Značky: LASEWICOON
  • Šport Typ: Jazda na bicykli
  • Položka Druh: Rukavice & Prstové
  • Veľkosť balenia:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: brošňa šport beh, taktické rukavice softshell, vlnené rukavice touch, malta mužov, dámy beží rukavice, ultra beží rukavice, požičovňa bicyklov zimné rukavice, anti kontakt, inbike cestnej bike rukavice, plný prst cyklistické rukavice nylon.

Napísať recenziu

1 Pár Muži Ženy Zime Teplé Cyklistické Rukavice Proti Sklzu Dotykový Displej Chladné Počasie Vetru Nepremokavé Rukavice pre Beh

1 Pár Muži Ženy Zime Teplé Cyklistické Rukavice Proti Sklzu Dotykový Displej Chladné Počasie Vetru Nepremokavé Rukavice pre Beh

Napísať recenziu

Súvisiace produkty