Nový produkt

[GANXIN] Doprava Zadarmo LED Digitálny Časovač / Počítať Časovač, Diaľkové Ovládanie

999 položky

€60.84

[GANXIN] Doprava Zadarmo LED Digitálny Časovač / Počítať Časovač, Diaľkové Ovládanie

Tam bude pípnutie, keď čas je hore.

Máme dva druhy plnenie metódy: AC adaptér a USB nabíjací kábel.

Funkcie: 1.12/24H 2 hodiny.časovač / počítať až 3.MM:SS:(1/10s)(1/100s) stopky. Príslušenstvo:

Napájací adaptér: Prosím ponúkajú informácie o plug štandard v kupujúceho memo. Ak sa žiadne špeciálne požiadavky, budeme si vybrať sieťový adaptér pre vás podľa vašej krajiny je štandardné.

POZNÁMKA: Diaľkové ovládanie nemá batériu vo vnútri, pretože batériu nie je dovolené, aby sa dodáva.Prosím si ich kúpiť v miestnych. Batérie špecifikácie:2XAAA batérie

Pozitívne komentáre od našich Kupujúceho

Záruka 1 Rok Sa to pípnutie, keď časovač je to urobil? Áno. Má bzučiak. To flash, keď odpočítavanie skončí? Č. Aká je maximálna platné vzdialenosť diaľkové ovládanie? Asi 10 metrov. Môžem prednastavený časovač alebo počítať čas? Áno, môžete prednastavený čas alebo vynulovať čas. Ako sa o inštaláciu? To môže byť montáž na stenu alebo pracovnej plochy, alebo statív stojan(potrebné si objednať oddelene) Zásielky, 1. Pre rýchle dodanie , vždy sme loď položka cez FedEx,UPS, TNT. Môžete ho získať v rámci 5 --10 dní. Pre štandardné dodanie , vždy sme loď položka prostredníctvom www.vitek.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail,na Špeciálnej dráhe-YW, ruský Vzduchu, 3. Pre Brazílsky kupujúci: Pls opustiť svoj CPF (Daňové identifikačné číslo) po vykonaní objednávky. 4.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 5.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . Ak necháte nesprávnu adresu, pls kontaktujte náš služby zákazníkom ak chcete upraviť ASAP pred zásielky , Inak kupujúcemu bude brať na zodpovednosť. Cla : Pls na vedomie, že kupujúci by mal mať colné povinnosť platiť tarifnú/dane pri dovoze, ak sú potrebné. Vrátenie a Náhrada 1.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 2.Vrátime vám PLNÚ SUMU pri doručení tovaru. 3 .Ak nie je kvalita problém s našimi položky, kupujúci zaplatí poštovné poplatok vráti a dovozu dane predávajúceho. Prispôsobenie Ak potrebujete prispôsobiť funkciu, veľkosť alebo logo atď., pls kontaktujte náš zákaznícky servis. Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

  • Číslo Modelu: GI6T-1.8 R
  • Názov: Časovač, Diaľkové Ovládanie
  • Teória: Časovač
  • Použitie: Multifunkčné
  • Druh: Mini
  • Názov Značky: ganxin

Štítky: kuchynský časovač, časovač, pätica digitálny časovač, amp digitálny časovač zásuvky, telocvičňa remeň, mechanik časovač, hodinky skmei ženy, časovač, balet dancewear, miestny časovača.

Napísať recenziu

[GANXIN] Doprava Zadarmo LED Digitálny Časovač / Počítať Časovač, Diaľkové Ovládanie

[GANXIN] Doprava Zadarmo LED Digitálny Časovač / Počítať Časovač, Diaľkové Ovládanie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty