Nový produkt

100 cm Vonkajšie Trávnatá Pláž More Zvierat Nafukovacie Vodné Sprej Deti Postrekovač Hrať Pad Športové hračky Hrať Hry Mat

999 položky

€6.68

-44%

€12.13

Ďalšie Produkty:

Vonkajšie Trávnatá Pláž More Zvierat Nafukovacie Vodné Sprej Deti Postrekovač Hrať Pad Športové hračky hrať hry mat s priateľovi

Podrobnosti:

Zábava splash hrať mat s svetlé farby a fontány efekt prinesie deti radi letné vodné aktivity.

Vyrobené z eko-šetrné PVC materiálu, ktorý je mäkký, netoxické, odolné, oteruvzdorné a vysokou tuhosťou, bezpečné pre vaše malé chlapci hrať.

Centrum splash podložky zaplnia vodou rýchlo vytvára plytký bazén, zábavné dosť pre deti a batoľatá, ktorý miluje splash.

Všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť, že príjem vody ventil na vaše záhradné hadice a jednoducho nastaviť tlak vody na nižšia alebo vyššia sprej výšky.

Prenosné a ľahko sa pohybovať, to môže byť ľahko defláciu a zabalené tak, aby sa prepravovať spolu, ideálny pre trávnik, záhrada, bazén alebo na pláž.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Veľkosť: 100 cm/39.37 palec

Poznámka:

1. Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

2. Uchovávajte mimo dosahu ohňa, NIE kontakt plávať krúžok s ostrými predmetmi, ako napríklad rock, štrk kotlov, úlomky skla, kovové úlomky, drevnej štiepky atď.

3. Vzhľadom na osobitnú proces liečby, materiál chuť tam bude pre prvým použitím sa odporúča vetrať, alebo vyčistite ju pred použitím, ktoré môžete postupne znižovať zápach.

4. Jednotné vstrekovanie vody, aby sa zabránilo nadmernému tlaku vody, výsledkom čoho dochádza k úniku.

5. Deti musia byť pod dozorom dospelých, hrať sa s ním, aby sa zabránilo úrazu.

Dostupné farby: žltá, modrá

Povedzte nám, prosím, na farbu, ktorú chcete, keď si ju kúpite, alebo iný pošleme na to náhodne

Package:

1 x Hrať Mat

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

  • Číslo Modelu: Postrekovač Hrať Mat
  • Hrúbka: 1.5 cm
  • Materiál: Plastové
  • Rozmery: 100 CM
  • Pohlavie: Unisex
  • Druh: Celé
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Funkcie: Športové
  • Upozornenie: ŽIADNE
  • S Rack pre Hru deku alebo Nie: No

Štítky: blok stavať, foto tapetes, podložka myši, herné podložka pod myš, európska koberce, koberec, kúpeľňa, veľké yoga mat, koberec, dosková hra, Koberec.

Napísať recenziu

100 cm Vonkajšie Trávnatá Pláž More Zvierat Nafukovacie Vodné Sprej Deti Postrekovač Hrať Pad Športové hračky Hrať Hry Mat

100 cm Vonkajšie Trávnatá Pláž More Zvierat Nafukovacie Vodné Sprej Deti Postrekovač Hrať Pad Športové hračky Hrať Hry Mat

Napísať recenziu

Súvisiace produkty