Nový produkt

38mm Foam Air Filter Čierna A Zelená Výkon Pre GY6 50cc Motoriek, Skútrov ATV Zelená Lifan YX Thumpstar YCF 125cc Jamy Dirt Bike

999 položky

€6.45

-5%

€6.86

Popis Produktu: Popis:

Stav: 100% Nové

Hmotnosť: 90 g

Farba: Ako na obrázku)

Množstvo: 1 kus

Venovať pozornosť : buďte opatrní, ak chcete vybrať položky, ako si ju kúpite, a uistite sa, že je ten, ktorý chcete.

Doprava:

1. Všetky položky, ktoré budú zaslané do 5 dní po prijatí platby.

2. Vo všeobecnosti, naše výrobky sú dodávané v Číne Post Air Mail . Ak chcete, aby ostatné expresná doprava, prosím, kontaktujte nás pre cenovú ponuku.

3. Čas dodania:

Doprava

Krajina

Cca. Dodacia Lehota

Čína Príspevok Air Mail

Spojené Štáty

20-25 pracovných dní

Európa / Austrália / Nový Zéland

25-40 pracovných dní

Rusko / Kanada / Mexiko / Španielsko / Kazachstan

35-60 pracovných dní

Brazília / Južná Amerika / Južná Afrika

45-90 pracovných dní

4. Pretože počasie, národné strike (niekedy) alebo sviatok, bude odložené na niekoľko dní, prosím, buďte trpezliví.

5. Dovozné clá , dane a poplatky NIE sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojho krajiny je vlastný office zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred vašim nákupom.

Návrat:

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Po zobrazení produktov, prosím, skontrolujte položky opatrne.

2. Všetky výrobky sú dobrej kvality, keď prepravy pre našich zákazníkov. Ak máte akékoľvek poškodené položky, nesprávne položky alebo položky, ktoré nie sú, ako je popísané, môžete ju poslať späť a vráti musí byť vykonané v lehote do 15 dní po kupujúci dostane tovar. Ale mali by ste byť zodpovedný za návrat poštovné, pokiaľ sme poslali zlú položku alebo položky je poškodený počas prepravy.

3. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat a vaše ID objednávky.

Spätná väzba:

1. Sme sa usilujú o 100% spokojnosť zákazníka . Budeme ocenia, ak môžete, dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak je to vhodné.

Prosím hodnotiť túto transakciu:

2. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než si dať neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Služby zákazníkom:

Ak máte akékoľvek otázky, Hrachová, neváhajte nás kontaktovať, sme ochotní počúvať vaše požiadavky a problémy. Budeme vám dať uspokojivú odpoveď v 1 pracovný deň .

  • Položka Hmotnosť: 0.090kg
  • Názov Značky: xlsion
  • Názov Modelu: FF
  • Položka Druh: Vzduchové Filtre & Systémy
  • farba: čierna+zelená
  • Veľkosť: 38mm
  • Funkcia: Rovné
  • Hmotnosť: 90g

Štítky: pit bike ycf, gy6 150cc výkon časti koso, 50cc gy6, motor yx160, 157qmj, 200cc lifan, vzduchový filter pena motocykel, baotian, kľukového hriadeľa yx 140, 139qmb časti.

Napísať recenziu

38mm Foam Air Filter Čierna A Zelená Výkon Pre GY6 50cc Motoriek, Skútrov ATV Zelená Lifan YX Thumpstar YCF 125cc Jamy Dirt Bike

38mm Foam Air Filter Čierna A Zelená Výkon Pre GY6 50cc Motoriek, Skútrov ATV Zelená Lifan YX Thumpstar YCF 125cc Jamy Dirt Bike

Napísať recenziu

Súvisiace produkty