Nový produkt

Profesionálny Salón Vlasy Silikónové Kadernícke Zvýraznenie Spp Poleva Tkanie Vlasy Nástroje A Kovový Háčik (Biela)

999 položky

€3.28

-27%

€4.55

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Vyrobené z vysoko silikónu, ktoré sa zmestia všetky veľkosti hlavy.

Ideálny pre Tkanie, Poleva, Pruhy, a Zvýraznenie.

Opakovane použiteľné, dlhá životnosť, pružné a trvanlivé.

Dodávané s zadarmo kovový háčik, ktorý sa používa na ťahať vlasy prostredníctvom ready-made otvormi v spp.

Veľkosť: Cca 16.5 * 18 cm.

Materiál: Silikón

Farba: Biela

Balenie obsahuje:

1 x zvýraznenie spp

1 x kovový háčik

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Poznámka: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené v snímky, ale nie rovnaký výkon v rôznych orgánov ako v modeli. 2. Porovnať detail veľkosti s vy, môžu existovať rozdiely 2-4 cm vzhľadom na ručné meranie produktu, vďaka všetky opatrenia, ktoré sú v cm a desať cm v cm 1 cm = 0.39 palcov Platby: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2 Ak nie je možné zaplatiť ihneď po ukončení aukcie, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky: 1) po celom Svete Doprava (s Výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie) DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3 až 7 dní, EMS trvá 8 až 12 dní. Poštová leteckej pošty trvá 2 až 8 týždňov. Ale všetko závisí od krajiny doručené. 2) tranzitný čas služby, poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Spätná väzba: 1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude veľmi ocenil po prijatí položky. 2) Pretože vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre rozvoj nášho podnikania, úprimne vás pozvať k nám zanechať pozitívny komentár, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 3) Kontaktujte nás pred odchodom negatívny alebo neutrálny komentár. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém. Vďaka za pochopenie!Poznámka: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme, že štýl je rovnaký, ako je uvedené v snímky, ale nie rovnaký výkon v rôznych orgánov ako v modeli. 2. Porovnať detail veľkosti s vy, môžu existovať rozdiely 2-4 cm vzhľadom na ručné meranie oblečenia, vďaka všetky opatrenia, ktoré sú v cm a desať cm v cm 1 cm = 0.39 palcov Platby: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2 Ak nie je možné zaplatiť ihneď po ukončení aukcie, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky: 1) po celom Svete Doprava (s Výnimkou niektorých krajín, a APO / francúzskej polynézie) DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3 až 7 dní, EMS trvá 8 až 12 dní. Poštová leteckej pošty trvá 2 až 8 týždňov. Ale všetko závisí od krajiny doručené. 2) tranzitný čas služby, poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Spätná väzba: 1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude veľmi ocenil po prijatí položky. 2) Pretože vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre rozvoj nášho podnikania, úprimne vás pozvať k nám zanechať pozitívny komentár, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 3) Kontaktujte nás pred odchodom negatívny alebo neutrálny komentár. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém. Vďaka za pochopenie!

  • Položka Druh: Farba Vlasov Misa

Štítky: sims 4cc muž, únie 1 palec, wright zelená, zastrihávač 32cc, nerf j šípky, sleepe šteňa, zastrihávač 44 mm, zastrihávač 78 mm, horlivosť balenie.

Napísať recenziu

Profesionálny Salón Vlasy Silikónové Kadernícke Zvýraznenie Spp Poleva Tkanie Vlasy Nástroje A Kovový Háčik (Biela)

Profesionálny Salón Vlasy Silikónové Kadernícke Zvýraznenie Spp Poleva Tkanie Vlasy Nástroje A Kovový Háčik (Biela)

Napísať recenziu

Súvisiace produkty