Nový produkt

ZVS Tesla Napájanie Č. Klepnite na ZVS Tesla Napájací zdroj Vysokého Napätia Generátora Jednotky Plat

999 položky

€9.87

modname=ckeditor

ZVS tesla napájanie č. klepnite na ZVS tesla napájací zdroj vysokého napätia generátora jednotky doska

Môžete stlačiť tlačidlo na spustenie prehrávania a podporu riadok sériový port control ak chcete zmeniť hlas, nekonečne

Nie, nie,-výkon záťaže na!! Nie, nie,-výkon záťaže na!! Nie, nie,-výkon záťaže na!!

Počas jazdy rada má nasledujúce funkcie:

1. Vyrobené z vojensko-stupeň 1,6 mm obojstranné laminátové dosky (vo všeobecnosti, obchodníkov používa jednom paneli s nízkou cenou)

2. Veľké indukčnosti prispôsobený factory, viac stabilný výkon s rovnakými parametrami (30 MM veľké magnetické krúžok, vyrobené z 1,2 mm čistá medený drôt)

3. Všetky odpory prijať päť-krúžok kompaktný odpor (päť-krúžok presnosť odpor má malé chyby a pracuje stabilne)

4. V spodnej časti doska je príliš veľký prúd súčasťou všetkých pridať tin (môžu byť použité v indukčný ohrev, všeobecné obchodníci v snahe ušetriť náklady nie otvorte okno a cínu môžete vykonať len vtedy, zapaľovacie cievky vodiča, raz použité v indukčný ohrev bude horieť, pretože meď over-current sám nie je dosť

5. Bežne používané 12-30 v dc napájanie, aktuálne tiež potrebné vo viac ako 10 vhodnejšie, pretože vodič rada pracuje v Nule Napätia prepínač štátu (Nulové Napätie Switching), jeho účinnosť je najvyššia, druhý sa nemôže riadiť, tým vyššie Je napätie, tým dlhšie arc (ja osobne som testoval 27V/15A prepínanie napájania môžete vytiahnuť oblúk viac ako 80 MM, v podstate bez vykurovania), a to môže byť tiež použitý pre indukčný ohrev, alebo ochladzovanie. To je tiež prípad, že čím vyššie je napätie, tým rýchlejšie vykurovanie bude, a väčšie vykurovacie bude v rovnakom čase. Odporúča sa, aby priemer kúrenie na tuhé objekt by nemal presiahnuť 2/3 cievky.

Hmotnosť: cca. 175 g

'

Štítky: ZVS Tesla, zvs mini, tesla generátor, tesla generátor elektrických, tesla ac generátor, blok rfid, kondenzátor indukčná varná doska, zvs medené cievky, zvs cievka, kondenzátor sporák.

Napísať recenziu

ZVS Tesla Napájanie Č. Klepnite na ZVS Tesla Napájací zdroj Vysokého Napätia Generátora Jednotky Plat

ZVS Tesla Napájanie Č. Klepnite na ZVS Tesla Napájací zdroj Vysokého Napätia Generátora Jednotky Plat

Napísať recenziu

Súvisiace produkty