Nový produkt

15ml UV LED Akryl Gel Nechty Umenie Rozšírenie Builder Poly Nechtov Gélom + Pero, Štetec + na Nechty, Tipy Kit Set

999 položky

€4.04

-29%

€5.77

Špecifikácia :

Materiál: Živica Farba: Transparentná Veľkosť: 10 Veľkosť Zmiešané Package: 1x poly gél na nechty 1x štetec, 20x na nechty, tipy(10 veľkosti, každá veľkosť 2 ks)

Funkcia:

Ultra-tenký, perfektnou voľbou pre vaše nechty módy. Jednoduché použitie, presné, dokonalé, dekorácie a dlhotrvajúci. Vhodné pre použitie s poly gél, akryl aplikácie. Rôznych veľkostí si môžete vybrať, vhodný pre väčšinu názorov.

Ako používať:

1. Súbor klinec povrch zľahka; 2. Uplatňovať veľmi tenká vrstva základný náter, a vyliečiť ju pod UV/LED lampa; 3. Vybrať vhodný tvar a veľkosť false nechtový tip; 4. Uplatňovať Poly Gél na nechty formy, použitie nail art pero s čistiaci prostriedok, aby sa gél hladký; 5. Držať ho na svoje skutočné nechtov a uistite sa, že plne plaviaca-up, a vyliečiť ju pod UV/LED lampa; 6. Odstrániť falošný necht tip, sklon, tvar a lesk svoju nechty; 7. Aplikovať vrchný náter a vyliečiť ju pod UV/LED lampa; 8. Dizajn vaše nechty so svojimi spokojní vzory

Package:

Poly Gélové Nechty Kit (vybrať možnosť)

Zákazník Oznámenie : 1)Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej čas a chybné kvality a položky č prijaté, pls robiť, kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívna spätná väzba, môžeme dať, spokojný odpoveď & rozlíšenie. 2)Sme sľubuje, že sa poskytovať čo najlepšie služby pre našich cenné zákazníka. Ponúkame na predaj kvalitné výrobky s najlepšou cenou a nadštandardné služby. Všetky otázky budú zodpovedané do 24 hodín(okrem soboty a nedele).Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Platby: 1) Pred nákupom, Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna. Alebo nie, prosím opravte to pred platby. 2) Prosím, zanechajte poznámka v platobných poznámka: pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky (farby/veľkosti). 3) telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie. Poštovné A Odovzdanie Termín: 1) Sme sa loďou po celom SVETE ako DARČEK. 2) tovar bude dodaný v priebehu 1-2 pracovných dní po platbe ukončené prijaté. 3) Položky sú dodávané prostredníctvom ekonomiky poštovné(pošleme na váš balíček zadarmo sledovacie číslo), dosiahnuť väčšina krajín, v 10 až 30 pracovných dní. 4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní. Ak sa nemôžete dostať to, po 38 dní. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie. 5) Prepravná môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu. 6)Prosím poznamenať, že zákazník z TALIANSKA alebo Brazília, kvôli vašej krajín prísne VLASTNÉ politiky MERCHANDISES z Východnej Ázie, rýchlosť doručenia, môže byť do značnej miery oneskorené . 7) Ak sa vám nepáči zdanlivo dlhá dodacia lehota, prosím, nenechajte si cenovú ponuku. Nechceme mať negatívny alebo neutrálny alebo nízky DSR skóre len preto, že dodacia lehota. 8) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 9) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

  • Položka Druh: Sada & Kit
  • Názov Značky: SLYGOS
  • Veľkosť: 3pcs/set
  • Množstvo: 1 Poly Gél + 1 Štetec, Pero + 20 Na Nechty, Tipy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: polygel saviland, gél auta nechtov, polygel tip na nechty, súpravy, makartt nastaviť, 40 uv gél nastaviť, súprava polygel, rozšírenie auta nechtov, klinec polygel, falošný necht nastaviť, polygel.

Napísať recenziu

15ml UV LED Akryl Gel Nechty Umenie Rozšírenie Builder Poly Nechtov Gélom + Pero, Štetec + na Nechty, Tipy Kit Set

15ml UV LED Akryl Gel Nechty Umenie Rozšírenie Builder Poly Nechtov Gélom + Pero, Štetec + na Nechty, Tipy Kit Set

Napísať recenziu

Súvisiace produkty