Nový produkt

Reverzibilné plnené chobotnica, 15 cm

999 položky

€9.60

【 Octopus reverzibilné] vyzýva Muñeco s vekom obojstranné: unikátny dizajn s vekom poskytuje rôzne vizuálne a zmyslové zážitky. Tento roztomilý plyšový bábika prijíma jedinečný dve farebné obojstranné dizajn, ktorý sa dá ľahko premeniť rôzne farby a výrazy.

Výrobok je bezpečný, nie je jednoduché odstránenie chlpov, farba je plná, a ten pocit je pohodlné. Jedinečný kryt design vám ponúka rôzne vizuálne a zmyslové zážitky.

【LAVABLE] vyzýva reverzibilné octopus plyšové hračky je vyrobená z odolného plyšový materiál a je naplnený materiálu vysokej kvality PP bavlna.

Jednoduché na čistenie použite malé množstvo mydla a vody, odstránenie škvŕn a prirodzene suché.

【Rôzne farby na výber] vyzýva Tento soft plnené octopus zvierat bábika má rôzne farby pre vás vybrať si môžete kúpiť podľa vašich preferencií. Super mäkké a ľahko prevrátiť dozadu vyjadriť svoju náladu.

【Skvelý darček plyšový ideálny tvar: roztomilé plyšové bábika s bohatou výrazy. Ideálne pre hranie, zber a objímanie. Tieto plyšové hračky sú perfektný darček na narodeniny, detské sprchy, Valentína, a ďalšie! Vtipný darček pre všetky chlpaté milenca!

  • Položka Druh: Zvieratá
  • Funkcie: Plnené & Plyšové
  • Pôvod: AU(Pôvodu)

Štítky: flip octopus hračka, bill šifra plyšové, mačka na zadnej strane, malé chobotnice plyšové, kreslených mačka, plyšové ty, reverzibilné plnené, plyšové zadnej strane, veľká chobotnica, octopus bábkové.

Napísať recenziu

Reverzibilné plnené chobotnica, 15 cm

Reverzibilné plnené chobotnica, 15 cm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty