Nový produkt

5 KS M8/8 MM D Strmeň Tony z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Ťažkých Bezpečnosť Morských Pút

999 položky

€9.93

-35%

€15.28

Špecifikácia Výrobku

Materiál: Nerezová Oceľ 304 Povrch: Vysoko Leštenie Veľkosť: 8 mm Balenie: 5 ks Funkcia: 1. Vyrobené z 304 nerezovej ocele, vyššiu tvrdosť, vlhkosť, odolné voči kyselinám a zásadám odolný, anti-hrdza, lesklý a svetlé plochy, netoxické, šetrné k životnému prostrediu a neškodné. Solídny dizajn, oderu odolné, silné nosné. 2. Používa sa na spojku, reťaz a oceľové laná pre kempovanie, turistiku a iné outdoorové športy. 3. Najlepšie využívať pripojenie príslušenstvo, ktoré sa vzťahujú na rôzne lode alebo použitie v domácnosti, môže byť tiež použitý v nakládky a vykládky tovaru, banské zariadenia, lesnícke stroje, pozemná doprava, zdvíhacích zariadení a pod.

Rozmer Výrobku

Výhodou

Platby

1. Akceptujeme Alipay,T/T, L/C, Western Union, PayPal, atď... 2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova platby musia byť ukončené s 3 dní. 3. Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z vašej krajine. Doprava cena nie je vrátane poistenia& import/export dane.

Zásielky

1. Po zaplatení je jasné, my vám pošleme zásielku na www.vitek.sk sklade, ktorý trvá about3-4days, potom odchod zo skladu do vašej krajine. ďakujeme vám za vašu trpezlivosť. 2. Prosím, uistite sa, že ste opustili adresu alebo telefónne číslo(mobil)/ psč(poštové smerovacie číslo), sú správne. Ktorý môže položky dostať sa na vás jednoduché! 3. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť sledovacie číslo ,konkrétny dôvod na návrat.

Spätná väzba

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť. Ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé, sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motív presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Profesionálny Výrobca

Naša spoločnosť sa profesionálne výrobcu pre všetky druhy Domov a Záhrada hardvéru, ako sú: vybavenie hardvéru, morské hardvér, nábytok hardvér...atď. Až teraz, budeme mať viac ako 16 rokov skúseností o manyfacturer a Business-to-Business-export. Od októbra roku 2019, začneme nový pokus, a začal Business-to-customer export.

Predaj Tím

Naša spoločnosť sa profesionálne predajného tímu, a podieľať sa na mnohých výstave v USA, Holandsku,...atď každý rok. Sme vždy radi, ak chcete prijímať e-mailu alebo správy, a poskytne vám prompt odpoveď o výrobok, príkazu alebo doprava.

Náš Certifikát

Naša spoločnosť sa profesionálne inžinier tím na kontrolu kvality, a majú SGS, TUV, CE cerfiticate pre mnohých produktu.

Sklad + Balenie

Naša spoločnosť sa profesionálne inžinier tím na kontrolu kvality, a majú SGS, TUV, CE cerfiticate pre mnohých produktu.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Veľkosť: 8mm
  • farba: Sliver
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Lode Z: Čína
  • Háčik Materiál: Z nehrdzavejúcej ocele 304
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Suroviny: 304 nerezovej ocele
  • Názov Značky: Ayunwei
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Číslo Modelu: Nerezová Oko-006

Štítky: strmeň z nehrdzavejúcej ocele, oko m8, keychain wc, strmeň takeláž 8mm, muž z nehrdzavejúcej ocele strmeň, strmeň z nehrdzavejúcej, shackl, nohy kovové putá, balustrade nerez, sado oceľové putá.

Napísať recenziu

5 KS M8/8 MM D Strmeň Tony z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Ťažkých Bezpečnosť Morských Pút

5 KS M8/8 MM D Strmeň Tony z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Ťažkých Bezpečnosť Morských Pút

Napísať recenziu

Súvisiace produkty