Nový produkt

Kinesio teip , perforované. Kindmax kh50, zdravie pásky, nemecký lepidlo, hypoalergénny materiál

999 položky

€8.61

Bez úvodnej kurz pre každého!

Nákup kindmax take-up sa dostanete prístup do voľného vstupu sadzby z sobotu F. A. V jeho on-line školy + zľava na pokročilý kurz na Taiping. Využite jedinečnú ponuku. Kinesio teip bavlna perforované 5 cm * 5 m-kh50-kindmax

Kinesio teip kinesio tape (fyzikálno-TEIP) (Grech. Kinesis "pohyb", pásky-"páska")-pružná náplasť, používané na prevenciu a prírodných zrýchlenie procesu obnovy a rehabilitácie v poranení kĺbov, svalov, väzov a modriny mäkkých tkanív, ako aj pre neustálu podporu svalov a šliach, pomáha redukovať bolesť a zápal.

Pozostáva z 100% bavlna, pružnosť, ktorá je podobná pružnosť pokožky (ako druhá koža). Spodnú vrstvu pásky je pokrytá hypoalergénne lepiacej vrstvy na akrylovej báze, ktoré je aktivované pod vplyvom telesného tepla. Bavlnené base nebráni odparovanie vlhkosti, čo umožňuje používať take-up aj na vodné športy. Funkcie:

Perforované Kinesio teip kindmax KH50 Je klasická bavlna Kinesio brať s perforáciou otvormi 3 mm * 9mm, v dôsledku ktorých viac vzduchu prístup k taipable oblasti je k dispozícii, lepšie odstraňovanie vlhkosti z pokožky. Vzhľadom k diery, tam je rozdiel v tlaku v miestach, kde je vziať a kde sa diera, vzhľadom na to, efekt je лимфодренажа. To prispieva k lepšej alokácii prebytok tekutín a zvyšuje pohyb limphoto. Tým zabezpečuje zrýchlený proces rehabilitácie v oblasti Taiped. Špeciálne odporúčania pre aplikáciu:

Kožu v mieste Taiping by mali byť čisté, suché a bez poškodenia. Silné vlasy pokrytie v mieste Taiping, vlasy by mali byť odstránené.

Cut off pruhy pásky s potrebnú dĺžku, ak je to potrebné, pripraví pásku a okolo všetkých kútov.

Dať svaly pozíciu potrebné pre Taiping (zvyčajne sval musí byť podaná na roztiahnutý stav).

Lepidlo pásky pásky. Držte ho dobre, jemne votrite ho po celej dĺžke, pozdĺž hrany a rohy ak chcete aktivovať lepiacej vrstvy.

Použiť aplikáciu prednostne na 60 minút fyzickej záťaže.

Kotvy (končí od 2 cm do 5 cm), keď lepenie a nie vytiahnuť, bez ohľadu na miesto a spôsob uplatnenia pásky. Svedectvo použitie: Modriny, strečing, lézie, zápaloch svalov a šliach Vykĺbenie, subdislocation, artróza a zápal kĺbov Syndróm Дюплея Lepidlo kapsule ("Zmrazené" rameno) "Tenis" koleno Prietrž chrbtice, protéza, kolitída, остеохондрозы Bronchitída, astma (v kombinácii s komplexnú liečbu) Svalov a kĺbov, bolesti Hematómov. Odporúča sa používať v komplexnej liečbe kĺbových ochorení.

Špecifikácie:

Roll Dĺžka: 5 m

Roll šírka: 5 cm

Hmotnosť: 110 gramov-+ 3% Zloženie:

100% bavlna, Elastánu (spandex); akrylové lepidlo, lesklý natieraný kriedový papier potiahnuté. Obsah Balenia:

Kartón balenie s výrobku-1 ks

Všeobecné pokyny pri ruskej \ anglický jazyk-2 ks.

  • Názov Značky: Kindmax Zdravotnej Starostlivosti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Platné Ľudí: Univerzálny
  • Materiál: Bavlna
  • Číslo Modelu: KH50

Štítky: kindmax pásky, kinesio, 3 m scotch, hodváb kinesiotape, lepidlo web, kinesiotape veľké, hockey stick, mosadz pásky, hokej páse s nástrojmi, Šport pásky.

Napísať recenziu

Kinesio teip , perforované. Kindmax kh50, zdravie pásky, nemecký lepidlo, hypoalergénny materiál

Kinesio teip , perforované. Kindmax kh50, zdravie pásky, nemecký lepidlo, hypoalergénny materiál

Napísať recenziu

Súvisiace produkty