Nový produkt

100KS Pre iphone 12 5.4" 6.1" 6.7"/SE 2020Tempered Sklo pre iphone 11 PRO MAX/XS MAX/XR/678 Plus screen protector

999 položky

€32.88

Materiál: Premium Tvrdené Sklo

Pôvodná Krajina: Shenzhen, Čína

Hrúbka: 0,3 mm

Okraj Rad: 2.5 D

Tvrdosť: 9H

Transparentnosť: 99%

Funkcia:Anti-scratch, Odtlačkov prstov, HD, Ultra-tenké, Vodotesné viac informácií o retail box,PLS, kliknite sem: Upozornenie: Ak chcete Mix modelov pre IPHONE, Pls vyberte možnosť " Zmiešané pre iphone ", potom nechať hlásenie o množstve a modely sú na vás chcieť, pls upozornenie: 20pcs aspoň pre každý model , ďakujem! Upozornenie:

Pls kontaktujte nás ešte pred potvrdením objednávky ak vaša krajina nie je doprava zadarmo ,ďakujem!

1X Tvrdeného Skla Screen Protector

1 X Mokré Utierky

1 X Suché Utierky

1XDust-pádovej

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené výborne 3 dní.

1. Objednávky bude dodaný do 3 workingdays po potvrdení platby, Bude oneskorené trochu počas prázdnin;

2. Prosím zaoberá Cla sami. Chceli by sme deklarovať hodnoty a meno, aby na

Colná Faktúra ako si povedala nám, Ak nutný;

3. Prosím, trpezlivo čakať, keď sme zásielky,Služby Tranzitu Čas je poskytované dopravcom.Ak sa vaše e xpected získať čas,neotvárajte Spor,stačí nás kontaktovať prvý.Vďaka.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať

zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

1. Vrátenie Package:Máte 7 Dní, kontaktujte nás a 30 Dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2.Uistite sa, že všetky vrátený tovar Musí Byť v pôvodnom obale a Musíte nám, prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátenie:Prvý fotografovať balík a vnútorné tovaru,aj hmotnosť balíku tak Dlho, Ako našli chybu balíka.Potom pošlite nám tie fotky,budeme hovoriť o vrátenie peňazí.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s Výnimkou contrived damagement alebo (misusage). Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

2. Zákazníci sú zodpovední za spätné doručenie na nás s riadne balenie chcete opraviť, a potom by sme byť zodpovedný za preposielanie zásielok do kupujúcich. Kontaktujte nás prosím najprv by ste sa chceli vrátiť. Budeme poskytovať úplnú adresu.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!vaša spokojnosť a Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania.prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, Ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak nie ste spokojní s týmto nákup,prosím, neváhajte Kontaktovať nás,namiesto toho, aby negatívne spätné väzby alebo otvoreného Sporu.budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, až kým sa problém vyriešil.

  • Funkcie: Tvrdené sklo
  • Kompatibilný Telefón Značky: Apple iPhone
  • Druh: Predné Film
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: sinzean
  • Kompatibilný Model iPhone: IPhone 11 Pro

Štítky: 10d temperament sklo, iphone 12 screen protector, iphone 11 max screen protector, cristal protector iphone 11, objektív screen protector pre iphone 11, iophone 8 sklo, keramické pre iphone, silikón sklo film, 18d sklo iphone, ipohe 8 sklo.

Napísať recenziu

100KS Pre iphone 12 5.4

100KS Pre iphone 12 5.4" 6.1" 6.7"/SE 2020Tempered Sklo pre iphone 11 PRO MAX/XS MAX/XR/678 Plus screen protector

Napísať recenziu

Súvisiace produkty