Nový produkt

2" 25Pcs Roloc Brúsneho Disku Rýchlu Zmenu Disk Pre Kovové Zliatiny, Brúsenie 60 hrubých nečistôt

999 položky

€11.63

-20%

€14.54

Funkcie:

Tieto 2 palcový Zirconia disky s brúsenie pomoci sú konštruované s premium zatvorené kabát hlinitého zirconia zrná, ktoré charakteristicky zlomenina celom použiť neustále produkuje ostrý bod dodať rýchlejšie cut-hodnotiť ako hliníkový oxid odrôd.

2" Zirconia plus rýchla zmena disky, predstavovať aktívne brúsenie pomoci sú určené pre kovové zásob odstránenie, miešanie, odihlovanie, vyrovnanie, brúsenie, tesnenie odstránenie korózie, dokončovacie a brúsky na ploché alebo tvarované povrchy a vďaka ich malým priemerom, excel v uzavretých alebo ťažko prístupných priestoroch.

Vhodné pre uhlíkové ocele, liatiny, titánu, hliníka, mosadze, bronzu, medi alebo tvrdé drevá a môže byť tiež použitý na nehrdzavejúcej ocele, kobaltové zliatiny a zliatiny niklu.

Tieto disky sú určené na použitie s 2-palcový podklad pad, ktoré potom môžu byť upevnené na akékoľvek 1/4" elektrická vŕtačka alebo vzduchu brúsenie nástroj.

Zirconia plus brúsenie pomoci rýchlu zmenu disky sú bežne používané v auto kolízie opravy priemyslu, a tým, kovové fabricators a zváračov, alebo naozaj každý, kto pracuje s kovom.

Špecifikácie:

Materiál: Zirkóny

Typ: R

Veľkosť: 2"/50 mm

Piesok: 60

Množstvo: 25pcs

Balenie Obsahuje:

25Pcs Typ R Roloc Brúsneho Disku

1 x 2 Roloc kotúč pad držiteľ

  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Piesok: 60
  • Materiál: zirconia
  • Názov Značky: SI FANG
  • Množstvo: 25pcs
  • Veľkosť: 2"/50mm
  • Druh: R

Štítky: disk poľský, zubné zirconia polisher, polisher emax zirconia, zirkónmi spp, disk grind, 50mm roloc, gumené leštenie leštenie zirconia, cubic zirconia, kotúč brúsny papier, silverline auto polisher.

Napísať recenziu

2

2" 25Pcs Roloc Brúsneho Disku Rýchlu Zmenu Disk Pre Kovové Zliatiny, Brúsenie 60 hrubých nečistôt

Napísať recenziu

Súvisiace produkty