Nový produkt

Bytový Textil Nepremokavé Bielizeň Obrus Kuchyňa Obývacia Izba Bavlna Obrus Obdĺžnikový Počítač Tabuľka Čaj Káva Obrus

999 položky

€9.31

-45%

€16.94

Proctuct Popis :

Materiál: Bielizeň a bavlnená

Veľkosť: 90*90 cm, 90*140 cm, 110*110 cm, 110*160 cm, 110*170 cm,140*1400cm,140*160 cm, 140*180 cm,140*200 cm,140*240 cm ,140*260cm ,140*300 (z Dôvodu na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyby ) B ecause obrusy sú všetky ručne rezané, tam je chyba, asi 1-2cm. Ak máte vysoké požiadavky na veľkosť, prosím, aby starostlivo.

Popíšte produkt, veľkostí, vrátane rôznych Sku rôznych veľkostiach.V rámci tejto dĺžky, môžeme prispôsobiť akejkoľvek veľkosti, ktoré chcete. Ak nie je veľkosť, ktorú chcete vo veľkosti grafu, môžete nás kontaktovať na prispôsobenie.

Farba: Ako picture show ( Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel )

Package : 1 ks obrus / pp taška

Obrus veľkosť výpočet vzorca :

1.Obrus Dĺžka = Tabuľka Dĺžka + Visiace Dĺžka * 2

2.Obrus Šírka = Šírka Stola + Droopong Dĺžka * 2

Vážený zákazník,prosím, na vedomie, že obrus je vyrobené z plátna,ktoré je lepšie ručné pranie v studenej vode,a môže tam má ľahkú vôňu, keď dostanete tovar,prosím, dajte ho pod slnkom, 2-3 dni pred použitím.chceme len zákazník vedieť really funkciu tovaru.a vždy sme si myslím, že úprimný by mal byť prvým pravidlom na zákazníka.

Umývanie návrh: Pranie bavlny potlač a farbenie výrobkov sa objaví fade jav, umývanie, prosím, použite studenú vodu ponorné fixácia prvýkrát, nepoužívajte čistiaci prostriedok. Nechcem naznačujú, pranie v práčke, 30 ° C, ručné umývanie studenou vodou, neutrálny čistiaci prostriedok, nepoužívajte bielidlá, ak práčke, prosím, dať do práčovňa taška, mäkké výber spôsobu, času, malo by nemala byť príliš dlhá, je zakázané bielenie chlórom suché. S Miernym teplota na zadnej strane žehlenie, nie chemické čistenie Upozornenie: Vzhľadom k materiálu je vyrobené z Bavlny a Ľanu,tak trochu vody môže byť dôkaz,Prosím, upozornenie na to. Máme materiálu PVC obrus v obchode,ktorý bude 100% vode odolný. Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie!

  • Funkcia: Oilproof
  • Štýl: Pastoračné
  • Veľkosť: 12 Size
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: 100% Ľan
  • Vzor Typ: Pevné
  • Číslo Modelu: TB23
  • Technics: ručné
  • Použitie: Strana
  • vzor: TLAČENÉ
  • Tvar: Obdĺžnik

Štítky: pvc obrus, dom stolová bielizeň, kryt tabl, tkaniny pvc tabuľka, obrus nepremokavé, bar obrus kolo, posteľ skladací stôl, domov textil, dizajn valčekom, bytový textil etnický.

Napísať recenziu

Bytový Textil Nepremokavé Bielizeň Obrus Kuchyňa Obývacia Izba Bavlna Obrus Obdĺžnikový Počítač Tabuľka Čaj Káva Obrus

Bytový Textil Nepremokavé Bielizeň Obrus Kuchyňa Obývacia Izba Bavlna Obrus Obdĺžnikový Počítač Tabuľka Čaj Káva Obrus

Napísať recenziu

Súvisiace produkty