Nový produkt

Pôvodné Huawei Talkband Smart Kapela Odnímateľný Bluetooth Slúchadlo Huawei B6 Sport Kapela Fitness Monitorovanie Náramok

999 položky

€132.77

-5%

€139.76

HUAWEI TalkBand B6

Odnímateľný Bluetooth Slúchadlo / All-deň Fitness Monitorovanie/ 3D Zakrivené Displej

Vaše Premyslené Asistent

Stačí zvýšiť vaše zápästie, to pozorne osobný asistent je vždy stál. Získajte včas upozornení z SMS správy, prichádzajúce hovory, udalosti v kalendári a ďalšie sociálne médiá Aplikácie. Ovládanie prehrávania hudby alebo použiť Diaľkové Spúšte, aby nasnímajte fotografiu. Užite si svoj život s viac pohodlia a zábavy.

Vždy Farby pre Váš Štýl

HUAWEI TalkBand B6 prichádza v 3 popruh možnosti s dobre myslel, že farby pre rôzne potreby. Na fluóroelastomérnych popruhy ponúkajú väčšie pohodlie a motivácia pre cvičenie, zatiaľ čo sofistikované kožený dizajn dopĺňa svoj elegantný štýl. Môžete tiež vybrať, Titanium Grey pre jeho dôstojný kovový lesk.

Inteligentný Spoločník

S HUAWEI TalkBand B6, nebudete chýbať žiadne dôležité hovory počas vašej kapely je správne pripojená k telefónu. Môžete skontrolovať ID volajúceho pri sebe na vašom zápästí a vyzdvihnúť to, ako slúchadlo pokračovať v hovory, keď ste zaneprázdnení, písať, alebo dochádzanie.

Stabilné Pripojenie

Vybavený s nízkou spotrebou energie, Bluetooth 5.2 SoC čip, HUAWEI TalkBand B6 využíva pokročilý algoritmus na dosiahnutie plynulého komunikácie s menej rušenia a väčšiu stenu-penetrácia capability1, takže môžete zostať v spojení bez vždy držíte telefón.

Jasné Kvalitu Hovoru

Kombinácia dual-mic tlmenia hluku a Huawei-vyvinuté 3A audio optimalizačného algoritmu, HUAWEI TalkBand B6 môžete vyzdvihnúť váš hlas s pozoruhodnou presnosťou a nízku latenciu. Identifikuje a znižuje hluk pozadia, aby zabezpečili, HD kvalitu hovoru, aj keď ste obklopení rušnej ulice alebo rušné kancelárie.

Veľké Batérií a Rýchle Nabíjanie

S energeticky efektívne Kirin A1, HUAWEI TalkBand B6 môže podporovať až 8 hours2 telefonovania. Back-to-Back konferenčné hovory sú už problém. Stačí sa 10 minút odpočinúť, a batéria sa refueled pre 4-hour2 hovor.

Kyslík, Nasýtenie Detekcie

HUAWEI TalkBand B6 zistí kyslíka saturation3 vo vašej krvi lepšie zvládať možné zdravotné problémy. Aj keď sa snažíme vo svojej kariére a živote, to vás chráni s informatívne údaje.

V reálnom čase, Tepová frekvencia

Či už ste cvičení alebo spí, HUAWEI TalkBand B6 sleduje váš reálnom čase, tepová frekvencia. Nielen vám pomôže analyzovať cvičenia a spánku rutiny, ale tiež vás varuje srdcovej frekvencie bude vyššie alebo nižšie normálnom rozmedzí.

Spánok Monitorovanie

HUAWEI TruSleep 2.05 dôkladne záznamy váš spánok fázach, pričom aj občasné spanie do úvahy, aby lepšie analyzovať váš spánok skóre. S identifikačnými na šesť hlavných problémy so spánkom, poskytuje komplexné zlepšovacie návrhy, takže môžete zostať energický na pracovisku.

Odbúranie Stresu Partner

Keď život dostane stresujúce, ktorú potrebujete na odpočinok. HUAWEI TalkBand B6 poskytuje dýchanie tréning s užitočné usmernenie, vedenie si prestávku od svojho hektického života s jasnejšie a pokojnejšie stav mysle.

Pripravené pre Špeciálne Dni

Byť viac pripravené pre špeciálne dni v mesiaci. HUAWEI TalkBand B6 sleduje menštruácie dátumy vyslať premyslené pripomienky, a pomôže vám lepšie pochopiť vaše cykly s dobre zaznamenané údaje.

Kompletné Vaše Fitness Ciele

HUAWEI TalkBand B6 záznamy denný krokov od miernej až vysokej intenzity a postavenie čas v troch jasné kruhy. Teda okrem vás motivuje k forme dobrej kondície návyky, je tiež upozorňuje, nie sedieť za nadmerný čas. Veľké ciele a malé zdravie tipy, má vás všetkých na ktoré sa vzťahuje.

Viaceré Aktívne Motivácia

Môžete ručne vybrať jeden zo siedmich cvičenie režimy záznamu tepovú frekvenciu, spálené kalórie, vzdialenosť beží a krokov, a ďalšie údaje, spravovať vaše fitness rutina. HUAWEI TalkBand B6 môžu tiež automaticky identifikovať vnútorné/vonkajšie chôdza a beh sledovať každý váš tréning, aj spontánny sprint.

Osobný Fitness Tréner

HUAWEI TalkBand B6 nielen presne sleduje vaše dáta, ale aj poskytovať vedecké poradenstvo, návrhy. S Huawei Zdravie App ponúka viac ako 10 bežecké kurzy, môžete hit svoje čiastkové ciele s väčšou ľahkosťou a menej riziko poranenia.

POZNÁMKA:

1. Dáta pochádzajú od Huawei labs, že stabilná kvalita hovoru je podporovaný pomocou dvoch stien od seba v 100 m2, vnútorný priestor. Skutočná situácia sa môže líšiť podľa prostredia. 2. Dáta pochádzajú od Huawei labs. Skutočné využitie sa môžu líšiť v závislosti od produktu rozdiely, užívateľské návyky a premenné prostredia. 3. Prehrávanie hudby, Táto funkcia nie je podporovaná systémom iOS. 4. Diaľkové spúšte, Táto funkcia je podporovaná iba tým, telefóny so systémom EMUI 8.1 alebo novší. 5. Kyslík, nasýtenie sa vzťahuje na zlomok kyslíka-nasýtených hemoglobín vzhľadom na celkový hemoglobínu v krvi. Tento produkt nie je zdravotnícke zariadenie, a nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Dostupnosť sa môže líšiť podľa regiónov . 6. Nízka tepová frekvencia upozornenie nie je podporovaná pre iOS. 7. Spánok monitorovanie táto funkcia nie je určená pre lekárske použitie a nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby. Všetky údaje a merania by mali byť použité na osobné referenčné účely. 8. Pripravené pre špeciálne dni, táto funkcia je podporovaná prostredníctvom OTA aktualizácie a nie je podporovaný operačný systém iOS. Tento produkt nie je zdravotnícke zariadenie, a nie je určený na diagnostikovanie, liečenie alebo prevenciu akejkoľvek choroby. 9. Údaje o beh na vzdialenosť a rýchlosť môže byť len zaznamenané v Indoor/Outdoor Spustiť režim. Táto funkcia je podporovaná prostredníctvom OTA aktualizácie. 10. Produkt poskytuje údaje maximálna absorpcia kyslíka, tréningový efekt, hodnotenie a čas zotavenia. Výsledky špecifické hodnotenie a odporúčania líšiť v závislosti na cvičenie vzory a skutočný výkon intenzity. 11. Bežecká kurzy,táto funkcia nie je podporovaná pri pripojení s iOS telefón.

  • Certifikácia: ROHS
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Jazyk: angličtina
  • Displej Štýl: Obdĺžnik/Square-tvar
  • Kapela Materiál: Lepiaca Páska
  • Štýl: Móda
  • Kapela Odnímateľný: Áno
  • Displej: 1.53-palcový AMOLED sklo displeja
  • Funkcia: Činnosť Tracker
  • Dotykový Displej: Áno
  • Typ Obrazovky: led
  • Model: B6
  • Batérie: 120mah
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Prípad Materiál: Plastové
  • Aplikácia Veková Skupina: Dospelý
  • Nepremokavé Triedy: Život Nepremokavé
  • Názov Značky: Huawei

Štítky: smartwatch, kapela smart, bem bluetooth slúchadlá, smart home, huawei b5 talkband popruh, smart hodinky, česť, monitor pc, ios slúchadlá, sledujte, sao.

Napísať recenziu

Pôvodné Huawei Talkband Smart Kapela Odnímateľný Bluetooth Slúchadlo Huawei B6 Sport Kapela Fitness Monitorovanie Náramok

Pôvodné Huawei Talkband Smart Kapela Odnímateľný Bluetooth Slúchadlo Huawei B6 Sport Kapela Fitness Monitorovanie Náramok

Napísať recenziu

Súvisiace produkty