Nový produkt

1pcs M12 4pcs+ zľava 10% z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Karabína Karabína Modul Háčik Key-Lock AISI 304

999 položky

€4.93

1pcs M12 Nehrdzavejúcej Ocele 304 Karabína Karabína Modul Háčik Key-Lock AISI 304

Ak chcete zobraziť ďalšie položky, ktoré máme na predaj nájdete v našom obchode

FUNKCIE & OBRÁZKY

Z nehrdzavejúcej Ocele 304 Karabína Karabína Modul Háčik Key-Lock AISI 304

Táto prémia z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Karabína Karabína Modul Háčik Key-Lock AISI 304

bol navrhnutý tak, tvrdý a vyrobené z najvyššej kvality z nehrdzavejúcej ocele 304 .

Produkt je podporená bez ťažkostí Jeden Rok Záruka proti poškodeniu

Množstvo Zahrnuté:1pcs, chosee ako vaše želanie

Táto karabína je ideálny pre závesné šnúry, laná, hadice a iné predmety, môže byť použitý ako zvládnuť alebo vešiak, desiatky používa okolo domu, RV, alebo loď, veľmi praktické a pohodlné pre každodenný život.

Odolné, silné, spoľahlivé, vodotesný, anti-hrdza, anti-vysoká teplota, odolnosť voči korózii.

Vlastnosti: Veľkosť/Rozmery:M12 Materiál: Nerezová oceľ 304 Zahrnuté:1pcs Odolné, pripravený zvládnuť náročné prostredia Továrne priame cenách bez sprostredkovateľa mark-up,Vyrobené z A2 triedy z nehrdzavejúcej ocele, pre lepšiu odolnosť proti korózii. Jeden Rok Záruka proti vady a vady

INFORMÁCIE O FIRME

Obchod bezpečne tu pre všetky vaše upevnenia a hardware potrebuje. Sme odborníci v oblasti hardware, súčasti a príslušenstvo, a sú medzi najrýchlejšie rastúce predajcov v našej oblasti. Môžeme pomôcť s všetky vaše zakúpenie a inštaláciu otázky.

Začali sme sa v hardvérové príslušenstvo business viac ako 10 rokmi v Číne, a rozšírili do uznávaným spoločnosť odborníkov. Máme skvelé spojenie s našimi dodávateľmi materiálu, a môže ponúknuť vám vynikajúcu kvalitu a odbornosť.

Spokojnosť zákazníka je našou číslo jeden gól! Sme presvedčení, že sa vám budú páčiť vaše skúsenosti s nami. Prosím, dajte nám vedieť, ako vám môžeme poslúžiť, ak máte akékoľvek návrhy na tento účel.

NÁVRAT POLITIKY

Náš návrat politiky je rovno vpred a zákaznícky príjemný. Môžete si byť istí, nakupovanie u nás - veď sme boli v podniku viac ako 10 rokov. Naša politika je zdravý rozum prístup na podnikanie. Budeme mať všetky položky späť do 30 dní od nákupu, ako dlho, ako je to v rámci obmedzení výrobcu záruka vrátenia peňazí (ktoré sme povinní ctiť) a sú splnené tieto podmienky:

Položka musí byť v pôvodnom, nepoužité stave a musí byť vrátený v pôvodnom obale.

Sme schopní prijať všetky položky, ktoré už boli nainštalované a/alebo poškodený. Okrem toho, nemôžeme akceptovať vrátenie položky, ktoré nie sú v originálnom balení. Tieto sú obmedzenia stanovené www.vitek.sk a sme povinní ctiť svoje politiky týkajúce sa vráti. Položky sa vrátil v zlom stave alebo s časti chýba nepripíšu.

Návrat poštovné poplatky musia byť zaplatené zákazníkom.

Pokiaľ naša spoločnosť alebo výpis je chyba, zákazník je zodpovedný za platenie vrátiť prepravné náklady.

Zákazník musí získať Tovar Vrátiť Povolenie (RGA) od nás.

Musíte kontaktovať náš obchod a získať RGA pred vrátením výrobkov. Uistite sa, že mimo poľa má RGA# jasne publikované, spolu s vaším menom a adresou.

ZÁRUKA POLOŽKY: Naša firma predáva výrobky najvyššej kvality.Postaráme sa o problém tu na našej predajni, alebo dať v kontakte s www.vitek.sk ak situácia sa zaručuje.

INFORMÁCIE O DOPRAVE:

1. Naše zákazky sú zvyčajne odoslané do 24 pracovných hodín od platby prijaté, ak tam nie sú problémy s objednávkou. V takomto prípade vás budeme kontaktovať cez eBay e-mailovú adresu alebo telefónne číslo.

2.Príkazy sú obvykle spracované každý pracovný deň okrem víkendov. Zvyčajne, ak vaša platba doručená po 5:00 P. M., alebo na víkend, je spracovaná nasledujúci pracovný deň

3.Ak vašej objednávky je menej ako 0,5 KG,zašleme prostredníctvom Čína Príspevok Vzduchu Mail, needs15-45days, aby sa dospelo. Ak viac ako 0,5 KG,zašleme expresnou poštou(Epacket atď.). potrebuje 5-10 dní.

  • Druh: M12
  • Hmotnosť: 252G
  • Použitie: byť použitá s riadnym pás,pás taktiku, alebo taktický batoh
  • Množstvo: 1PCS
  • stav: nepoužívané,Nové
  • Číslo Modelu: M12
  • Materiál: 304 nerezovej ocele
  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie

Štítky: šperky reťazec, klip m12, modul háčik nehrdzavejúcej ocele, ručne vyrábané oceľové karabíny, darček ananás, karabína z ocele m12, ananás rastlín, crystal niť, morské oceľové karabíny, 316 háčik.

Napísať recenziu

1pcs M12 4pcs+ zľava 10% z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Karabína Karabína Modul Háčik Key-Lock AISI 304

1pcs M12 4pcs+ zľava 10% z Nehrdzavejúcej Ocele 304 Karabína Karabína Modul Háčik Key-Lock AISI 304

Napísať recenziu

Súvisiace produkty