Nový produkt

Digitálne Meradlo Tlaku vzduchu v Pneumatikách 200 PSI Prídavného Vzduchu Chuck pre Automobily, Motocykle Rv SUV Truck TPMS Bicykli Pneumatiky

999 položky

€10.02

-17%

€12.08

Funkcie:

【Vysokú Úroveň Presnosti] Vyzýva

najlepšie je použiť vaše osobné pneumatiky meradlo proti tým k dispozícii pripojené k vzduchovej hadice v servisných strediskách. Naše pneumatiky tlakomer bude poskytovať presné čítania až 200 Kpa (1% presnosť), s 4 jednotky zobrazovanie Psi, Bar, Kpa, kgf/cm. Budete môcť nie len na kontrolu tlaku v pneumatikách, ale aj zlepšiť riadiť auto, odstrániť nadmernú spotrebu paliva, ako aj dosiahnuť optimálnu úroveň komfortu vo vnútri auta.

【Jednoduché Použitie] Vyzýva

Vysoká kvalita flexibilná gumová hadica (15 palcov) uľahčuje prístup tie ťažko prístupných ventil stonky. 360 stupňové otáčanie chuck pomáha získať prístup k všetkým ventil polohy, tlaku, funkcia hold a odvzdušňovací ventil na zníženie tlaku v pneumatikách, ak sú potrebné. Vďaka tomu je produkt veľmi jednoduché a jasné, použitie aj pre začiatočníkov! Len 2 štandardné batérie AAA (nie je súčasťou dodávky) môže trvať dlhý čas vzhľadom na nízky príkon.

【Kvalitné] Vyzýva

Odolný proti nárazu tváre (60 mm), chránené s gumový kryt zabezpečuje tieto digitálne meradlo môže vydržať vplyvy bez straty presnosti. Najvyššia kvalita materiálov a spracovania zabezpečenie žiadne úniky vzduchu v priebehu času.

【POKROČILÉHO INŽINIERSTVA] VYZÝVA -

všetky čítania lock-na displeji, kým sa "NA" tlačidlo na rozchod je stlačené nastaviť na 0 PSI pred meranie ďalej pneumatiky; obsahuje integrované vzduchu bleeder ventil pre zníženie tlaku v overinflated pneumatiky; je ideálny pre automobily, nákladné, Suv, motocykle, bicykle, Prívesy & prívesy, náhradné pneumatiky, a ďalšie!

【VÄČŠÍ DISPLEJ] VYZÝVA -

ponúka veľké 2" LCD displej s výdrž batérie indikátor a ľahko čitateľný, modré LED podsvietenie pre perfektnú viditeľnosť v tme; funkcie auto shut-off funkcia, ktorá právomoci z rozchod po 150 sekúnd nečinnosti, aby sa zachovala výdrž batérie (2x AAA batérie sú súčasťou)

Špecifikácia:

Materiál: Kov, PVC a gumy.

Rozsah:0-200PSI

Jednotky:PSI/BAR/KPA/KG/c㎡

Presnosť:(1%+0.1 PSI)

Dial veľkosť:2,5"

Veľkosť: Cca. 48 x 7 x 3.3 cm/ 18.9 x 2.76 x 1,3 palca (dx š xv).

Tlakový rozsah: 0-200 Psi.

Napájaný 2* AAA 1.5 Vbatteries(potrebná, ale NIE je súčasťou balenia).

Package Zahrnuté:

1 x Digitálny Tlaku v Pneumatikách Rozchod

  • Číslo Modelu: TLAK vzduchu v PNEUMATIKÁCH Rozchod
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Názov Značky: Shanwen
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Max. Rozsah Merania: 200 PSI & Nad
  • Dial Priemer: 1.9 Cm & Pod

Štítky: meradlo tlaku psi, auto bezpečný systém, sonda digitálne mnohoraké, tlak vzduchu v pneumatikách ciferný, camper rv, chuck pneumatiky, rozchod tg105, hnacie koleso kamióna, muži tlakomer, meradlá pneumatiky.

Napísať recenziu

Digitálne Meradlo Tlaku vzduchu v Pneumatikách 200 PSI Prídavného Vzduchu Chuck pre Automobily, Motocykle Rv SUV Truck TPMS Bicykli Pneumatiky

Digitálne Meradlo Tlaku vzduchu v Pneumatikách 200 PSI Prídavného Vzduchu Chuck pre Automobily, Motocykle Rv SUV Truck TPMS Bicykli Pneumatiky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty