Nový produkt

Horúce 3ks/veľa Sexy Nohavičky Žien Nastaviť Nohavičky Pevné Žena Bielizeň Mid-Vzostup Hodvábne Dámske Nohavičky Pohodlie Bezšvové Nohavičky

999 položky

€3.55

-36%

€5.63

Tabuľka Veľkostí

"Veľkosť mearsured podľa seba,niekedy má nejaké chyby, ale vždy do 3 cm."

Ázijské veľkosť je menšia ako EU/US/UK veľkosť, pozrite si prosím podrobne veľkosť informácie pred nákupom. Vďaka. Toto je Ázijských veľkosť 1to2 menšie než Európa veľkosť.Ak si nie ste istí, veľkosť kontaktujte nás, prosím, pred uskutočnením objednávky . Môžeme vám pomôcť vybrať tú správnu veľkosť, ak nám oznámite vašu hmotnosť, výška informácie, a pod.

Pozornosť

Tipy:

Ak nechcete, aby sa vaša bielizeň bude tesný, prosím, vyberte jednu veľkosť väčšie podľa veľkosti grafu.

Vlastnosti A Špecifikácie

Prezentovať Model a Produktov

Asi po predaj

1:Ak máte problémy vo výrobku, ako sú problémy s kvalitou, omyl, veľkosť, atď., pred priniesť do sporu. Najprv nás kontaktujte. Sme profesionálny tím predaja, budeme sa zaoberať vaším problémom v čase. Spokojnosť zákazníkov je našou prvoradou úlohou, a dáme vám o uspokojivú odpoveď.

2:Ak ste nedostali váš produkt do 50 dní po splatnosti, dátum dodania bude viac. Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať v čase rozšíriť ochranu čas pre vás. Spokojnosť zákazníka je náš prvý cieľ.

O Veľkosti a Farby

1:veľkosť používame, je Ázijských veľkosť, Veľkosť menej než Spojené Štáty a Európa. Ak si nie ste istí správnu veľkosť, potrebujete určiť svoju veľkosť. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

2:Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Prosím, láskavo to pochopiť. Avšak, ak si myslíte, že tovar prijatý, je zle farbu, kontaktujte nás prosím v prvom rade skontrolujte, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

O Zásielke

1:Ak chcete povoliť každý zákazník obdržať jeho/jej produkty uspokojivo a vyhnúť sa zbytočnej straty, potvrďte prosím vašu adresu starostlivo pred platbou, tak, aby sa zabezpečilo bezpečné a rýchle dodanie.

2:Keď sme skončili kontrole kvality výrobku, výrobok bude zabalené a odoslané, prosím, trpezlivo čakať.

3:dodacia lehota všetkých medzinárodných zásielok, najmä počas sviatkov sa môže líšiť, a to je do značnej miery závisel od dopravcu. Takže nemôžeme garantovať. Avšak, napriek tomu, že my sa budeme snažiť, do ktorého chcete odoslať položku v čo najkratšom čase.

O Spätnú Väzbu

1:snažíme sa o 100% našich zákazníkov.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,úprimne dúfam, že si môžete nechať nám päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, pretože to je veľmi dôležité pre nás, a neustále nás povzbudzujú, aby poskytli dlhodobé služby. Avšak, ak ste nám žiadne neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás najskôr, pretože sme pevne presvedčení, že akékoľvek otázky týkajúce sa tohto projektu môže byť vyriešený prostredníctvom aktívneho a úprimnú komunikáciu a snažiť sa pracovať pre konečné spokojnosť.

O Nás

1:Všetky informácie od zákazníka budú zodpovedané v pracovný deň. Ak ste nedostali žiadnu odpoveď v stanovenom čase, môžete ju poslať znova, a my vám odpovedať na vašu otázku, akonáhle je to možné.

2:garantujeme, že každý zákazník kontaktné informácie sú dôverné a nebudú nikdy povedať tretích strán.

3:Máme vlastnú továreň, sme poskytujú nielen predaj, ale aj veľkoobchod a prispôsobiť. Ak potrebujete veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás, my vám lepšiu cenu.

  • Materiálové Zloženie: silk-ako
  • Nemravný Obrázok: No
  • Vzostup Typ: Mid-Rise
  • farba: čierna spodná bielizeň
  • Nohavičky Typu: Nohavičky
  • Číslo Modelu: 627
  • Pohlavie: ŽENY
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Materiál: Bavlnené Nohavičky Rozkroku
  • Dekorácie: ŽIADNE
  • Položka Druh: Nohavičky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Pevné

Štítky: šaty zanzea, sex hračky, plavky ženy, plavky, váš telefón, lenceria transparentné žena, galter priesvitný set spodnej bielizne, spodná bielizeň, hot sexy ženy foto, spodná bielizeň ženy.

Napísať recenziu

Horúce 3ks/veľa Sexy Nohavičky Žien Nastaviť Nohavičky Pevné Žena Bielizeň Mid-Vzostup Hodvábne Dámske Nohavičky Pohodlie Bezšvové Nohavičky

Horúce 3ks/veľa Sexy Nohavičky Žien Nastaviť Nohavičky Pevné Žena Bielizeň Mid-Vzostup Hodvábne Dámske Nohavičky Pohodlie Bezšvové Nohavičky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty