Nový produkt

Ideálny ihrisku v 440HZ alebo 432HZ tretie oko alebo# Pineal alebo B Koruny čakier Crystal kalich spev misku s podstavcom o 5.25"

999 položky

€48.51

prepojenie je jeden kus 4. a oktáva A ani# ani B crystal spev KALICH & GRÁLU.

veľkosť je o 5.25". možno sa niečo zmeniť, pretože tón tuning ako ideálny ihrisku v 440HZ alebo 432HZ.

existuje 1 kus semiš palička(vybrať JEDNU farbu).

môžeme vyrábať ak máte ďalšie žiadosti o veľkosť, noty,farba, vyrezávané a tak ďalej, potom dotaz predávajúci o cene. prosím dopytový predávajúci o nákladnej ak ste z iných krajín, nákladná možno lacnejšie. Do-Re-Mi crystal misky továreň je veľmi profesionálne v krištáľovo spev produkty. 1) sme schopní vyrobiť akýkoľvek tvar kryštálu spev produkty. kryštálovej misky, crystal spev rukoväť kanvice, crystal spev chalices misy. ladenie vidličky, pyramídy alebo Merkaba, crystal spev zvony, Crystal harfu a tak ďalej.......

2) môžeme tón, tuning, tak z oktáva 2. na 3. oktáva 4. oktáva na 5. oktáva do 6. oktávy. C C# D D# E F# G# A# B, C......sú všetky availabled. si môžete kúpiť jeden kus alebo niekoľko kusov alebo jeden súbor...... 3) Sme zaviedli veľmi rozšírené farba galvanizačných zariadení, teraz farieb je rôzne, môžu byť všetky farby, s jasnými alebo akékoľvek tmavé farby bez jasné. môžu byť jednej farby, alebo dva druhy farieb mix alebo viacerých farieb mix. môžete nám dať vaše detail žiadosť o farbu. 4), čo môžeme urobiť, všetky vytesané dizajn. môžeme vyrezávané vaše logo na každej produkty. 5) sme vybrali len expresné zásielky, je veľmi rýchly. okrem toho, že je to bezpečné. naše balenie je veľmi zvláštne, to je silný a uložiť vaše nákladné. môžeme vymeňte, ak je rozbité alebo stratené počas prepravy. 6)o vrátiť, tak uvedené pred kúpiť výrobky sú všetky ľahko rozbité, tak nemôžeme akceptovať, ak sa chcete vrátiť okrem toho môžete afforde dvakrát medzinárodnej prepravy. zašleme vám a odošlete späť k nám. navyše, musíte potvrdiť, že sú v bezpečí, nemôžeme náhradu, ak rozbité, keď sme dostali. tak si môže kúpiť, ak chcete. prosím, nenechajte si ju kúpiť, ak ste nie sú veľmi zaujímavé, alebo ak nie je známe, že dobre. Neváhajte, ak máte nejaký problém.

  • farba: Jasné
  • Tón Číslo: 1
  • Číslo Modelu: DRM00108
  • Hudobné Poznámka: 4. a oktáva A ani# ani B
  • Priemer (cm): <20 cm
  • Názov Značky: chakrasenergy
  • Hmotnosť (kg): 1.48

Štítky: levice krúžok, 432hz spevu misy, 5.25 zásuvky, novinka krištáľové misy, malá nádoba, misa spievať, hlina kalich, 2gb ram android auto stereo, veľké krištáľové misy, konzoly k tv.

Napísať recenziu

Ideálny ihrisku v 440HZ alebo 432HZ tretie oko alebo# Pineal alebo B Koruny čakier Crystal kalich spev misku s podstavcom o 5.25

Ideálny ihrisku v 440HZ alebo 432HZ tretie oko alebo# Pineal alebo B Koruny čakier Crystal kalich spev misku s podstavcom o 5.25"

Napísať recenziu

Súvisiace produkty