Nový produkt

Mobilný Telefón Obrazovke Zosilňovač zväčšovacie sklo 12inch HD 3D Projektor Pre Smartphone, Mobilný Telefón Zväčšovacie Stojan Príslušenstvo

999 položky

€3.48

-13%

€4.00

Odrážky:

1、Zmierniť Únavu: lupa môžete zväčšiť obrazovku telefón 2 až 3 krát, len ako tablet. Zosilňovač môže zmierniť únavu a iné nepohodlie, s ktorými sa stretli so zameraním na malé obrazovke na dlhú dobu, čo vám umožní ľahko sledovať videá a hrať hry.

2、Vysoko-kvalitný Objektív: rekonštruované 3D mobilný telefón projektor prijíma Fresnelove šošovky s vysokým rozlíšením zoom optiky a anti-modré svetlo radiačnej technológie, ktoré môžu poskytnúť vysokým rozlíšením snímky a znížiť únavu. Obrazovka je jasnejšia ako ostatné obrazovky.

3、Skladacia a Praktické skladacie full-pokrýva kapota rieši svetlo úniku vady, ktoré sa vyskytujú pri obrazovke väčšina mobilných telefónov na trhu je priblížení. Keď kapotou nie je potrebné, kapota sa dá sklopiť alebo odstránené.

4、Najlepší Darček: lupa je jednoduchý a štýlový, ktorý je kompatibilný s všetky inteligentné telefóny. A lupa bude dobrú dovolenku darček pre vašich priateľov alebo príbuzných.

5、prvotriednej Kvality: používame najlepšiu kvalitu tvrdých materiálov, aby sa náš mobilný telefón stojan obrazovka zosilňovač, aby sa zabezpečilo dlhodobé používanie. Veríme, že budete milovať sa s touto novou mobilného telefónu na obrazovke zosilňovač.

Špecifikácie:

Názov: Mobilný Telefón Lupa

Model: L20

Materiál: Akryl objektív + ABS stojan

Farba: Čierna

Vhodná veľkosť: univerzálna

Produkt čistá hmotnosť: cca 235g

Hmotnosť balenia: cca 300 g

Balenie veľkosť boxu: o 26.5x18x2CM/10.43x7.09x0.79in

Obal veľkosť: o 54x33x36CM/21.26x12.99x14.17in

Jeden box: 40

Čistá hmotnosť: cca 12 KG

Brutto hmotnosť: cca 13.5 K

Tipy:

1. Najlepšie vzdialenosť na sledovanie videa je 20-60 cm.

2. Táto 3D zakrivené lupa je odporúčaný pre použitie v slabo osvetlenom prostredí, a pre zobrazenie efekt bude viac zrejmé a vynikajúce. To nie je odporúčané používať v podsvietenia a reflexné prostredie. (Vzhľadom na dostatok svetla spôsobí lom, spôsobujúceho svetelné zmätok, rozmazanie obrazu a dokonca pocit, závrat)

3. Vyššie 2 body sú veľmi dôležité pre HD displej.

Balenie Zoznam:

1*Mobilný Telefón Obrazovke Zosilňovač Nastaviť

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

  • Názov Značky: viugreum
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Veľkosť: 12"

Štítky: zariadenie, mobilný projektor, autor smartphone projektor, vysoké rozlíšenie displeja telefónu tak, zväčšovacie sklo, erotické otroctva pre mužov, crt, telefón projektor, celulárnej projektor, projekt obrazovke, vysoko mobilný telefón obrazovke zosilňovač, móda 3 d displej telefónu zosilňovač.

Napísať recenziu

Mobilný Telefón Obrazovke Zosilňovač zväčšovacie sklo 12inch HD 3D Projektor Pre Smartphone, Mobilný Telefón Zväčšovacie Stojan Príslušenstvo

Mobilný Telefón Obrazovke Zosilňovač zväčšovacie sklo 12inch HD 3D Projektor Pre Smartphone, Mobilný Telefón Zväčšovacie Stojan Príslušenstvo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty