Nový produkt

4pcs Príbory Vidličky Nehrdzavejúcej Ocele S držiakom Lyžice Večera Slúžiace Camping Multifunkčné Riad Nastaviť Hotel Príbory Cestovanie

999 položky

€6.28

-19%

€7.85

Funkcie:

Materiál: Vyrobené z nerezovej ocele, ktorá je odolná a zdravé pre vaše každodenné použitie,umývateľné v umývačke riadu,

Pohodlné Pocit: Hladký hrana bez drsné miesta, správne hmotnosť držať pohodlne.

Moderný Štýl: Jednoduchý a moderný dizajn, povýšiť každodennej stravy do jemného jedálenský skúsenosti.

Darček Výber: Robí skvelý darček prezentované pre rodinu a priateľov, svadby, párty alebo kolaudačné párty udalosti.

Platné Použitie: Vhodné pre domácnosť, kuchyňa, jedáleň, reštauráciu, hotel, party a tak ďalej.

Špecifikácie:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Prírodná Farba, Zlatá, Čierna, Zelená, Ružová, Biela

Fréza Veľkosť: O 22x1.5 cm/6.66x0.59 palcový(L*W)

Vidlica Veľkosť: Cca 21.5x2.7 cm/8.4.6 x 1.06 palcový(L*W)

Lyžica Veľkosť: Cca 20.7x4.9 cm/8.15x1.93 palcový(L*W)

Tyčinky Veľkosť: Cca 23 cm/9.06-palcový(Celková Dĺžka)

Package Zahrnuté:

1 x Fréza

1 x Vidlica

1 x Lyžica

1 x Otvárače

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Spätná VÄZBA

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívnu spätnú väzbu z 5 hviezdičiek . A 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme samozrejme dať svoju pozitívnu spätnú väzbu.

2. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

DOPRAVA 1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky, Ignorovanie, koľko dní spracovania zostáva. 2. Nie je limitied Objednávky/Hodnota v našom obchode. Ponúkame dopravou zdarma po celom svete na akékoľvek množstvo a hodnotu 3. APO/francúzskej polynézie/DPO Doprava ospravedlňujeme sa, že P. O. Boxov a vojenské adresy (APO, francúzskej polynézie) nemôže byť dodaný.

REFOUND & EXCHANGE

Máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané. Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky). Pozor: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná. Tieto informácie je potrebné, keď sa budete odrážať problém: ----obj. číslo ----Obrázok/video chybný korálky.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

NAŠE ZÁRUKY, Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom. Žiadosť: 1. Položky prijaté do 30 dní od doručené dňom. 2. Položky prijaté nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom balení. 3. Návrat poštovné poplatok bol uhradený kupujúcim.

  • Certifikácia: EHS
  • Počet Používateľov: 1
  • Výroba: Lyžica/Vidlička/Nôž/Prútika Auta
  • Materiál: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vzor Typ: Pevné
  • Štýl: WESTERN
  • Názov Značky: HOUSEEN

Štítky: led 5 m rgbw nastaviť, svetlo parochňu médium, ľahký vietor nohavice, ľahké ženy kačica, svetlo klinu náklonu, mihalnice curl u, led bmw 5 series, ľahké dámske klobúk, led 40fh samsung.

Napísať recenziu

4pcs Príbory Vidličky Nehrdzavejúcej Ocele S držiakom Lyžice Večera Slúžiace Camping Multifunkčné Riad Nastaviť Hotel Príbory Cestovanie

4pcs Príbory Vidličky Nehrdzavejúcej Ocele S držiakom Lyžice Večera Slúžiace Camping Multifunkčné Riad Nastaviť Hotel Príbory Cestovanie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty