Nový produkt

Blackhead Odstraňovač Zariadenie Elektronické Tváre Nástroja Čistenie Pórov Akné Vysávač Sací Stroj Horúce Komprimovať Krásy, Starostlivosť O Pleť

999 položky

€4.10

-40%

€6.84

Blackhead Odstraňovač Zariadenie Elektronické Tváre Nástroja Čistenie Pórov Akné Vysávač Sací Stroj Horúce Komprimovať Krásy, Starostlivosť O Pleť Nástroj

Funkcia:

1. S horúcimi komprimovať funkciu, môže pomôcť pokožke otvoria póry a čierne bodky sú ľahšie vysatý.

2. Prenosné, ľahké a praktické a ľahko sa prenáša.

3. Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov ABS, sací výkon sa dá nastaviť na 3 úrovniach, je vhodný pre všetky druhy kože bez poškodenia vlasových folikulov. Prísavky je odnímateľná a ľahko sa čistí. Odporúča sa použiť dvakrát týždenne po dobu nie viac ako 5 minút. Prosím, posuňte zariadenie v rovnakom smere, a umiestniť ho v rovnakej pozícii do 3 sekúnd.

4. Podpora najnovších vykurovacej technológie. Stlačte tlačidlo dvakrát, ak chcete zapnúť kúrenie režime. Na odvod tepla modul na zadnej strane blackhead odstránenie zariadenia môžu rýchlo teplo až 38°-45°, poskytovanie tri teplota možnosti, otvára póry na tvári a nose, zmäkčenie, čierne bodky a hĺbkové čistenie pórov, prináša skvelý zážitok na pokožku .

5. S 6 sacie hlavy, veľké kolo-jamkové krásy hlavy, je vhodný pre veľké plochy čierne bodky na tvári a T-tvarované diely. Oválnom tvare krásy hlavy, je vhodný pre zdvíhacie tvár a jemnú pokožku. Na mikrokryštalický tip jemne odstraňuje nečistoty z hrubej kože. Sférické kozmetický tip môže masáž pokožky a pomôže produkty starostlivosti o pleť absorbovať. Malý okrúhly otvor krásy hlavy, je vhodný pre krehké a citlivé oblasti.

6. 3 úrovne sacie, stlačte tlačidlo power, 1 úroveň sacieho je o 52KPA, vhodný pre pleť s tenkými stratum corneum. Druhý stupeň stredne sacom je o 57KPA, vhodný pre pleť bez zrejmé, čierne bodky. 3 úrovne silný sací je o 63KPA, ktoré je vhodné pre vážneho a nepoddajné čierne bodky.

7. Nebojte sa o tom, ako vymeniť batériu, vstavaná nabíjateľná batéria a USB port. S pomocou LED displej, môžete ľahko čítať absorpcie vody úrovni a nahradiť ju v čase.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Veľkosť: 180 X 35 mm/7.09 X 1.38"

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Blackhead Sacie Zariadenie

1 X USB Nabíjací Kábel

6 X Krásy Hlavu

[relateproductdetail/]

  • Číslo Modelu: blackhead sacie zariadenie
  • Osobnej Starostlivosti Spotrebič Typu: Powered Pleťové Čistiace Zariadenia
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: alloet
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: qc5010, nano sprej, štetcom na tvár, obličky čaj, qc5370, čistič pleti, philips h7, pletacie stroje mini, tváre machin, profesionálny vibrátor.

Napísať recenziu

Blackhead Odstraňovač Zariadenie Elektronické Tváre Nástroja Čistenie Pórov Akné Vysávač Sací Stroj Horúce Komprimovať Krásy, Starostlivosť O Pleť

Blackhead Odstraňovač Zariadenie Elektronické Tváre Nástroja Čistenie Pórov Akné Vysávač Sací Stroj Horúce Komprimovať Krásy, Starostlivosť O Pleť

Napísať recenziu

Súvisiace produkty