Nový produkt

Veľkoobchod ideálny 100ks kvalitných prírodných Páva perie 10-12inch/25-30 cm Dekoratívne urob si sám

999 položky

€14.29

-12%

€16.24

1.Názov značky: hengxiao 2.Položky:Páva Perie 3.Materiál:Páva perie 4.Farba: Prírodné a farbené vtáčie perie 5.Vzor: 6 Surovín.Veľkosť:25~30 cm(10~12inch) 7.Balenie:100pieces/farby/množstvo 8.Dĺžka Rozpätie:Od 10-12"(25-30 cm), aby 44-48"(110-120 cm) 9.Použitie:Pre Vnútorné,Dekorácie, svadobné headpieces, náušnice a iné šperky plavidlá projekty oko páv je myšlienka mnohé byť predzvesťou šťastia. Tieto sú známe skvele so všetkým, dekorácie. Ako centerpieces na najluxusnejšie stoly, klobúk trim, alebo sa do piny šperky; tieto páva chvosty a oči sú vždy v sezóne. Prídu všetky prírodné s prirodzene krásne farby. Všetky naše pierko položky boli profesionálne vyčistené, dusená a vydezinfikované k dokonalosti. Boli ruky, vybraný pre najlepšiu kvalitu.

Doprava:

-Čína príspevok mail doprava Zadarmo pre vybrané krajiny.Ak nie ste vo vybraných krajinách.Prosím, kontaktujte nás pre poštovného.

-Čína príspevok na doručovanie pošty deň nie je stabilný.to je normálne trvá približne 25-50(okrem Ruska,Brazílie) dní shippng .Ale niekedy to bude odkladu 10~15days niektorých iných dôvodov.Ak nemôžete nájsť informácie o sledovaní a nie dostať zásielky.Prosím, kontaktujte nás, pred otvorením sporu.tks

-Sledovanie Nie. ponúkne raz pozemok bolo odoslané .

Záruka:

Poskytujeme bezplatné 30 dní, záruka.

Upozornenie: nie je zahrnúť položky, ktoré už boli škody po použití.

Návrat Krokov:

-.Kontaktujte nás Prostredníctvom www.vitek.sk meassage

-.Poskytovať informácie pre problém, ktorý máte,

-.Ponúkajú nám vráti nasledujúce informácie

-Odoslať položku, ako bolo dohodnuté, výmenu alebo vrátenie peňazí.

Všetky vrátenie poštovného sú zodpovednosti kupujúceho, okrem výrobkov sú poškodené, alebo sa nesprávne položky.

Spätná väzba:

-Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialisti sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.Ďakujem vám veľmi pekne.

  • vzor: Farbená
  • Číslo Modelu: 321320000000
  • Materiál: Pštrosie Perie
  • Názov Značky: YY-tesco

Štítky: peafowl, Pierko, seastar, hnedé námestie, pearl tyrkysová, ventilátor páva perie, dekor pierko, CHVOST PÁVA, krátke páva perie, fialová páva perie.

Napísať recenziu

Veľkoobchod ideálny 100ks kvalitných prírodných Páva perie 10-12inch/25-30 cm Dekoratívne urob si sám

Veľkoobchod ideálny 100ks kvalitných prírodných Páva perie 10-12inch/25-30 cm Dekoratívne urob si sám

Napísať recenziu

Súvisiace produkty