Nový produkt

Rovno Hlavový Most Parochňu Ľudských Vlasov Pre Ženy Glueless Brazílsky Šatku Parochňu Remy Stroj Vyrobený Ombre Ľudské Vlasy, Parochne Vláčnosť Vlasy

999 položky

€38.83

-53%

€84.41

Parochňa Merania

vzorka: 14 palcov parochňu

O NÁS

Mäkký Pocit Vlasy sa narodila v roku 2000. Máme viac ako 18 rokov skúseností profesionálny dizajn, výrobu, riadenia a predaj systému. Naším cieľom je, aby každý náš zákazník nájsť ich mimoriadnu krásu s nami.

NAJLEPŠIE VLASY MATERIÁLOV

Naše vlasy sú získavané priamo z Brazílskeho, Peruánsky, Malajzie miestnych dodávateľov, atď. Len najzdravší ľudské vlasy, vybrané. Kožičky, podržte a v rovnakom smere.

CERTIFIKÁT

RÝCHLE DODANIE

Zvyčajne objednávky bude dodaný von do 24 hodín v pracovné dni po zaplatení dostane overené.

STARAŤ-FREE SLUŽBY

Spokojný: Ak ste spokojný s našim výrobkom, komunikácie a zásielky, prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezdičiek spätnú väzbu a zdieľať krásny obraz, vaša podpora bude inšpirovať k nám robiť lepšie. Nie je Spokojný: Ak nie ste spokojní s našimi produkt alebo službu, kontaktujte nás na adrese raz miesto opustiť zlé spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám to najlepšie riešenie, aby ste sa spokojní. Vrátenie tovaru: Ak sa vám nepáči, vlasy, prosím, udržiavať ju v dobrom stave, akceptujeme ľahko vrátiť do 7 dní.

1. Koľko zväzkov dosť ?

Každý zväzok naše vlasy sú 100 gram. Zvyčajne 3 zväzky môžete urobiť plnú hlavu, ak chcete viac ako 20 palcov, 4 zväzky, bude lepšie.

2. Môžem farbivá či bielidlá vlasy ?

Áno, sme predávať len najlepšie 100% ľudské vlasy, tak to môže byť farbené alebo bielené. Láskavo pripomenúť : prosím, skúste kúsok pred farbenie celých vlasov, a co-umývanie vlasov kondicionér po farbivá či bielidlá.

3. Ako sa vyhnúť spleti ?

Mali by ste si umyť vlasy so jemný šampón a hydratujú kondicionér týždenne, potom nechať vlasy voľne vyschnúť, nepoužívajte sušič na vlasy.

Tiež si môžete urobiť sprej s zmiešanej vody a kondicionér (pomer 2:1), sprej to urobiť, hydratačné každodenné, viac na vlasy končí. Je to zvlášť dobré pre kučeravé vlasy.

4. Ako sa vyhnúť zhadzovať ?

Naše vlasy sú ručne vyrobené, prosím, beh na vlasy so širokými zubami špirála pre rovné, telo vlna, voľné vlny vlasy. Pre kučeravé vlasy, nepoužívajte žiadne hrebeňom, prosím, použite ruku chytiť vaše vlasy jemne.

Dôrazne odporúčame, aby ste tesnenie na útek, keď sa dostanete na vlasy. Keď robotníci šiť príčesky do zväzok, môže byť niekoľko krátkych kusov, ktoré nie sú pripojené na útek, že to nie je zvliekanie. Na wefts sú dvojlôžkové stroj útku, aby sa zabránilo uvoľňovaniu, ak budete musieť znížiť útku upraviť objem vlasov pre vašu inštaláciu, prosím, tesnenie okraje wefts, aby sa zabránilo uvoľňovaniu.

5. Môžem restyle vlasy ?

Samozrejme, najlepšie 100% ľudských vlasov môže byť inovovaný, ako chcete. Teplo nemajú presiahnuť 150℃(300℉). A prosím, hydratačné vaše vlasy v čase.

6. Ako merať vlasy ?

Všetky vlasy by mali byť merané po natiahnuté.

  • Textúra: Rovné
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Vhodné Umiera Farby: Tmavšie Farby Len
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Čipka Farba: Stredne Hnedá
  • Materiál Triedy: Remy Vlasy
  • Základný Materiál: Elastické čipky
  • Názov Značky: Mäkký Pocit Vlasy
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť

Štítky: vlasy ľudské parochňu, čelenka parochňu, ľadové vlasy parochňa, piexi parochňu kučeravé, kučeravé parochňu žena, 100 ľudských parochňu, 180 hustota kinky parochňu, shangke krátka parochňa, čelenka parochňu syntetické vlasy, Čelenka Ľudské Vlasy Parochňa.

Napísať recenziu

Rovno Hlavový Most Parochňu Ľudských Vlasov Pre Ženy Glueless Brazílsky Šatku Parochňu Remy Stroj Vyrobený Ombre Ľudské Vlasy, Parochne Vláčnosť Vlasy

Rovno Hlavový Most Parochňu Ľudských Vlasov Pre Ženy Glueless Brazílsky Šatku Parochňu Remy Stroj Vyrobený Ombre Ľudské Vlasy, Parochne Vláčnosť Vlasy

Napísať recenziu

Súvisiace produkty