Nový produkt

Auto Podložka Snehu Pena Lance Penové Trysky Auto Čisté Pena Podložke Pena Generátor Mydlo Zbraň Pre IPC Portotecnica Kolner Tlakový čistič

999 položky

€12.74

Snehová pena lance pre IPC Portotecnica / Európska Kolner Tlakový čistič

Vhodné pre:

1. IPC Portotecnica: PW-C04, PW-C08, PW-C09

2. Ruský & Európskej Kolner: KHPW 1600SP, KHPW 1900SP, KHPW 2200SP, KHPW 2600SP

Disclaimer: nie Sme IPC / Kolner značiek, alebo spojená s nim. Sme nemali predávať tieto Tlakových, ale ponúkame niekoľko kompatibilné diely pre nich. Sme nezávislé časti distribútor a pracujeme na pridať ďalšie časti, súčasti a príslušenstvo na našich webových stránkach.

Popis:

PENA BLASTER je štandardné Penové Lance vytvára super pena zmiešaním mydlo z fľaše a vysoko-tlak prietok vody zo svojho tlakový čistič. S inovovaný dizajn , je možné hodiť neuveriteľne silná a hustá pena na vaše auto, motocykel, podlahy, chodníku, strechy alebo iné umývateľný položky.

Prečo si vybrať PENA BLASTER je Sneh Pena Lance:

1. Silný Pena Lance, spreje, mydlo, pena do 6m/ 20 stôp;

2. Mosadz a kovové puzdro pre ťažkých, antikorózne a trvanlivý; Práve vyrábané tryska a kľúčové diely zabezpečiť dostatok a hustá pena s menej mydlo zmesi pomer.

3. Inovovaný veľké a rovnomerne káblové nerezové sitko pre viac husté a hustou penou.

4. Extra mosadzná tryska 1.1 mm pre generovanie bohatá pena na 60~130bar (900~1850psi) malých tlakových. Štandardné Penové Lance s 1.25 mm tryska je inštalovaná normálne pre tlakový čistič nad 130bar (1850psi). Ak máte v domácnosti, tlakový čistič, na vytvorenie hustej peny, prosím, rozoberať 1,25 mm tryska z Peny Lance s plochým skrutkovačom a montáž 1.10 mm na vaše Pena Lance.

5. Nová Ergonomická rukoväť s jednoduchým uchopením fľaše v kapacita 1 liter (33 oz) , veľký otvor pre ľahké plnenie. Fľaše s meraním známka je priesvitné a môžete vidieť zvyšok objem šampón.

6. Použitie menej mydlo, viac k životnému prostrediu a efektívne! Na generovanie hustá pena, použitím len 1: 5 miešanie pomer auto umyť šampónom a vodou vo fľaši

7. S filtrom na konci sacia hadica, filter častíc v mydlo a vodu, nikdy poškriabaniu laku. PENA BLASTER venovať pozornosť každej podrobnosti, aby poskytli najlepšiu starostlivosť pre vaše auto.

Ako Používať:

1. Montáž Adaptéra tesniacou páskou, aby Pena Lance, potom ho Pripojte k Tlakový čistič Zbraň alebo Rozšírenie Lance.

2. Ak chcete získať hustej peny, pridať asi 20% umývanie áut šampón a 80% vody do fľaše.

3. Regulátor Gombík ovláda množstvo vody a mydla zmesi, ktorá je vyhotovená z fľaše.

4. S Penou Lance nastaviteľné Ventilátor Tryska, môžete upraviť sprej vzor z priameho prúdu pre širokú vzorka.

5. Vyšší tlak z tlakový čistič, lepšie pena z Peny Lance. Pre prácu s tlakový čistič menej ako 130bar, odporúčame použiť 1.1 mm tryska na Penu Lance.

Profesionálne Služby Reagovať do 24 hodín počas pracovných dní. Kontaktujte naše online služby priamo, ak nejaké problémy.

Poznámka:

1. Pena Lance dokonale funguje aj elektrické a benzínové tlakových medzi 60~300bar (870~4500psi). Avšak To nie je fit na záhradnú hadicu alebo pásky pre hadicu na vodu.

2. Ako existujú dva typy adaptér pre túto značku tlakový čistič. Skontrolujte prosím, adaptér veľkosti a uistite sa, že sa zmestí váš stroj . My neberieme žiadnu zodpovednosť za nezlučiteľnosti adaptér. Ak vám nie sú jasné, prosím, pošlite nám fotografiu vašej zbraň a lance, pomôžeme vybrať vhodný adaptér.

  • Materiál Telesa: Inžinierske Plastové
  • Vodné Sprej Typ: Fanúšikov
  • Rozhranie Materiál: Medi
  • S Vodné Fajky: No
  • Názov Značky: MEDVEĎ SILY
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Rukoväť Typu: Prst Typ
  • Tryska Materiál: Medi

Štítky: hugfun macko, sukne macko, pena generátor pre vysokotlakové umývanie, avid e1, upraviť snehu pena lance, ingco snehu lance, motory tlakový čistič, turbo podložka, snehová pena lance malé, kcd.

Napísať recenziu

Auto Podložka Snehu Pena Lance Penové Trysky Auto Čisté Pena Podložke Pena Generátor Mydlo Zbraň Pre IPC Portotecnica Kolner Tlakový čistič

Auto Podložka Snehu Pena Lance Penové Trysky Auto Čisté Pena Podložke Pena Generátor Mydlo Zbraň Pre IPC Portotecnica Kolner Tlakový čistič

Napísať recenziu

Súvisiace produkty