Nový produkt

Integrácia DRSSTC Ovládač Rada Tranzistor Dual Rezonančná Hudby Tesla Coil (vodič Doska Iba)

999 položky

€23.45

-8%

€25.49

modname=ckeditor

Stravovanie-ovládací box možnosť je vrátane Pohonu doska + Ovládací box a príslušenstvo.

Urobiť malé DRSSTC artefakt! Integrované DRSSTC disku!

Vodič dosky je jednoduché, zapojenia a jednoduché použitie, ktorý rieši problém v tom, že malé DRSSTC potreby modulárny zmes. Integrovaný ovládač palube nielen integruje logika ovládač okruhu a pol-most invertor obvode, ale tiež integruje rezonančná kondenzátora a signál transformátor na vodiča palube! Žiadne externé! Môžete priamo používať napájania generácie arc až 35 cm alebo tak! Žiadne napájanie z autovoltage regulátora!

Disku rady možnosti zahŕňajú: hotové jednotky doska x1pcs, 7025 chladiaci ventilátor x1pcs, bezpečnosť trubice x2pcs, M3 jednotky doska podporu medi stĺpec x4pcs, M3 skrutku x4pcs.

Ovládací box set zahŕňa:optického kábla,Audio kábel,napájací adaptér,Skončil radič

Poznámka: disk neobsahuje optické vlákna pulz hustota radič. Ďalší nákup je nutné!

Poskytujú iba Text inštrukcie iba!

Žiadne rozvody kresby! Rozhranie definície sú tlačené na palube

Nová Verzia!!!

Obchodník sám s týmto autom rada urobiť finálny produkt beží účinok reálny obraz ↓

\\

Disclaimer:

Tesla je špeciálne vysoké napätie zariadenia, výroba a prevádzka tesla môže spôsobiť osobné zranenie alebo škody na majetku, dôsledky, ktoré nemajú nič do činenia s dizajnérom alebo predajca zariadenia.

Pravidlá a bezpečnostné upozornenia:

Nedotýkajte výstup arc tesla coil. Akonáhle sa dotknete arc, môžete získať spálil. V najhoršom prípade sa môže zobraziť potenciálne život ohrozujúce elektrickým prúdom

výkon beží v jednotke doska je tiež nebezpečné, jednotka doska má inštalovaný výkon veľmi veľké kondenzátory! Takže po zapnutí jednotky doska zakázať priamy kontakt! V prípade výpadku napájania pohonu doska, odporúča sa aby najprv odrezal napájanie, počkajte, kým výstup oblúk tesla zmizne, potom odrezal jednotky napájania a nechajte jednotku doska aspoň 5 minút. To má zabezpečiť, že poplatok uložené v skladovania energie kondenzátora môže byť prepustený bezpečne! Príručka skrat, nie je povolené na uvoľnenie poplatok, ktorý bude škoda na skladovanie energie z kondenzátora!

vyžaduje užívateľov mladších ako 18 rokov používať pod dohľadom skúsených dospelých!

Keď tesla funguje, bude to generovať silné magnetické a elektrické polia, ktoré bude generovať induktívne aktuálne na okolité kovové predmety (vrátane drôtov, káblov a okolitých elektronických zariadení, a vytvárajú silné elektromagnetické žiarenie! Preto, tesla zvitkoch, sú zakázané, ak nie sú implantované/non-implantovateľných elektronických medicínskych zariadení dopravcov okolo! Kardiostimulátorom nie sú povolené! Osoby s kardiostimulátorom by mali zostať preč od prístroja!

Tesla výstup arc šumu je veľmi vysoká, odporúča sa, aby si pripraviť zátkové chrániče sluchu na ochranu bubienka!

Tesla výstupný elektrický oblúk vysoká teplota a vysoký tlak spôsobí plynu vo vzduchu forme iných zlúčenín, vrátane ozónu a oxidov dusíka, tesla práce, keď sa môžete cítiť vône, tak prosím, aby tesla coil pracovné prostredie, dobré vetranie, aby sa zabránilo koncentrácia ozónu a oxidov dusíka excitant zápach!

Vysoká teplota oblúk tesla môžu vznietiť horľavé položky, vrátane pevných látok, kvapalín, plynov, atď. Preto je zakázaná na mieste, horľavé a výbušné predmety v okolí pracovného prostredia tesla, a dať relevantné hasiacich zariadení na pracovisku!

Keď tesla je práca, výkon, prvok, chladiče a iné diely sa vyrábajú teplo, takže chladiaci ventilátor musia byť udržiavané v prevádzkyschopnom stave počas celého pracovného procesu. Vysoké prevádzkové teploty sa napáliť disk dosku!

Po elektrifikovaných prevádzky tesla, prosím, nedotýkajte sa priamo sekundárnej cievky. Tam budú určité indukčné napätie v sekundárnej cievky. Nie priamo odpojte uzemňovacím vodičom.

Stručný popis ovládač rada ladenie:

Najprv pripojte jednotku zdroja napájania, chráň zadnej strane spojenie, spätné spojenie musí spáliť! LED1 kontrolka na vodiča palube bude vždy, keď je ovládač napájania pripojený správne, uvedie normálnej prevádzky ovládača!

Prístup k vláknu riadiaceho signálu, indikátor LED2 bude blikať podľa frekvencie vstupného signálu, ktorý je obvyklý prenos operačný signál! Pretože nie je tam žiadny toz funkcia v dizajne jednotky doska, je potrebné obmedziť pulz riadiaci signál. Som uviesť referenčné hodnoty: tu, šírka impulzu je až 100us v pevná frekvencia režim, frekvencia je až 440hz, a šírka impulzu je až 50us v režime hudby. Ak si kúpite zodpovedajúce radiču zároveň som vám pomôže nastaviť šírka impulzu a frekvencie podľa referenčnej hodnoty!

Pripojenie primárnej cievky do základnej terminálu vytlačené na vodiča dosky. Upozorňujeme, že zrušenie smere primárnej cievky by mali byť rovnaké ako v sekundárnej cievky.

Vlastná frekvencia sekundárnej cievky je vypočítaná. Pretože sila half-most POUŽÍVA IGBT, odporúčame potlačiť prirodzenú frekvenciu sekundárna cievka pod 200khz. Vlastná frekvencia sekundárna cievka môže byť získané praktické testovanie, a generátora signálu a osciloskop musieť byť pripravený. Špecifické skúšobné metódy je: pripojte uzemňovací vodič z generátora signálu a oscillograph, výstupného signálu konci generátora signálu pripojený k sekundárnej cievky zem, osciloskop signálu vstupný asi 10 cm od hornej sekundárna cievka pevnej vzdialenosti, nastavenie generátora signálu výstupná amplitúda je o 10 v, výstupný impulz, alebo sínusová vlna môžete nastaviť signál generátor frekvencie, nájsť osciloskop displej amplitúdy maximálny počet bodov, v tejto dobe z generátora signálu výstupná frekvencia je sekundárnej cievky prirodzené frekvencie. Je dôležité poznamenať, že blízkosti ľudského tela a testovacie prostredie môže tiež ovplyvniť výsledky testu! Preto sa odporúča, aby sa test v otvorenom prostredí s telom aspoň jeden meter od sekundárnej cievky. Na zabezpečenie presnosti výsledkov testu!

  • Certifikácia: CE

Štítky: micro tesla auta, tesla generátor elektrických, bd243c, kondenzátor sporák, tesla coil, hudobné tesla, teslacigs tallica tesla, tesla sstc, hudba tesla, rda cievka auta.

Napísať recenziu

Integrácia DRSSTC Ovládač Rada Tranzistor Dual Rezonančná Hudby Tesla Coil (vodič Doska Iba)

Integrácia DRSSTC Ovládač Rada Tranzistor Dual Rezonančná Hudby Tesla Coil (vodič Doska Iba)

Napísať recenziu

Súvisiace produkty