Nový produkt

EasyNail 26 Typov Super Biele Keramické Nechtov vrtáka Elektrické Vŕtacie Manikúra Stroj Príslušenstvo Nechtov Nástroj,Kutikulu remover.

999 položky

€1.07

-69%

€3.56

Blízko je čínsky Nový Rok,tak všetky položky v obchode, aby Zásob

odbavenie tento Mesiac,vítané všetky maloobchodné a veľkoobchodné objednávky,priateľ.

kúpiť viac ako 3piece na tento odkaz sa dostanete Elektronické Štetcom ako

dar....ďakujeme vám za vašu podporu vopred~~

Časté otázky: OTÁZKA:Mohli by ste zmeniť ostatné vyjadriť,musíme tovaru ungently? Odpoveď: Áno,Sme tiež odoslať tovar, DHL,Fedex,UPS a iné, ak môžete platiť nám viac express cenu alebo si kúpiť dostatok tovaru.prosím, kontaktujte nás, alebo opustiť svoje správy. Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky vaše položky,whtat je váš veľkoobchodné ceny? Odpoveď:Ahoj,Vďaka za váš dotaz,ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo,pošlite nám, prosím, e-mailom alebo nechať správy, čo chcete na nás, radi by sme dať svoje najlepšie ceny do 24 hodín.Vďaka. Otázka:máte iné výrobok, ktorý chceme kúpiť spolu s vaším produktom,mám ho nájsť vo vašom obchode? Odpoveď:Áno,môžeme poskytnúť to, čo chcete,pošlite nám, prosím, údaje a obrázka,môžeme nájsť pre vás. čo je dôležité:na základe 4USD položky sme tiež odoslať do Číny post Obyčajných malých Riadnym spôsobom,nie je tam žiadny Skutočný sledovanie informácie.vážení povedzte nám, prosím, ak nemáte recevie poradí, v 35-50days,drahí,a tiež ak sa zobrazí objednávku načas, prosím, pomôcť potvrdiť objednávku a povedzte nám, aby prišli úspešne,to je veľmi dôležité pre nás,alebo budeme naďalej venovať pozornosť vašej objednávky,drahé..vysoko oceniť pre všetky vaše robiť,drahé.. O Platby: 1. Akceptujeme Alipay , Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu alebo ESCROW. Najlepší spôsob, ako je priame platby on-line, môžete vybrať sami. 2. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. O zásielke: 1)Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné. 2)Položky sú dodávané z Číny cez leteckú poštu, dosahuje najviac krajín v rámci 10 až 20 pracovných dní,potom sa vydal na každého zákazníka. O Termíny: 1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu. 2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. 3. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 4. Vrátime vám plnú vyhrávať veľké množstvo., po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. 1, Drahé pre každú objednávku sa snažíme,dvojité víťazstvo,ak nie,budeme scrifice naša dosiahnuť vaše vyhrať. 2. Ak ste spokojní s našimi položky.prosím pomôžte zanechať aktívne spätnú väzbu,si veľmi ceníme. ak máte pocit, že nie je tak šťastný, že s našimi výrobkami alebo službu,kontaktujte nás prosím v prvom rade,drahé.. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. Vážení, váš názor je pre nás veľmi dôležité.ak ste spokojní,prosím, pomôcť odľahčiť 5 hviezd,drahé...ďakujem moc Díky moc za 5 hviezd spätnú Väzbu,vážení~~

  • Názov Značky: Jednoduché Nechtov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 2.35mm
  • Hmotnosť:
  • Materiál:
  • Množstvo:
  • Ramienka veľkosť:
  • Celková Dĺžka: 52mm
  • Číslo Modelu: Elektrické Nechtov vrtáka
  • Flauta Veľkosť: Priemer

Štítky: dlho vrtáka skladovanie, aromaterapia keramické, fólie na nechty, vŕtačky, dh nechty, klinec vŕtanie brúsenie pásma zelená, moldes manikúra, bit nastavený, 35000rpm nechtov vŕtací stroj, opi nechtov odstraňovač zábaly, nechty nástroje 2.

Napísať recenziu

EasyNail 26 Typov Super Biele Keramické Nechtov vrtáka Elektrické Vŕtacie Manikúra Stroj Príslušenstvo Nechtov Nástroj,Kutikulu remover.

EasyNail 26 Typov Super Biele Keramické Nechtov vrtáka Elektrické Vŕtacie Manikúra Stroj Príslušenstvo Nechtov Nástroj,Kutikulu remover.

Napísať recenziu

Súvisiace produkty