Nový produkt

Olej Mol Pokožky Značka Odstránenie Riešenie Bezbolestné Mol Pleť, Tmavé Miesto Odstránenie Tvár Bradavice Tag Pehaveniu Krém Odstránenie

999 položky

€4.59

-49%

€9.17

Olej Mol Pokožky Značka Odstránenie Riešenie Bezbolestné Mol Pleť, Tmavé Miesto Odstránenie Tvár Bradavice Tag Pehaveniu Krém Odstránenie

Priznajme si to - krtkovia , kože značky & bradavice sú nevzhľadné , otravné & dokonca trápne. Tieto kože a lézie môžu byť nákazlivé na koži, aby osoba, ktorá trpí sám seba-vedomou. Silný Mole & Skin Tag Odstránenie Krém je určený wild vytvorený ešte bylín, silný a prírodné zložky na odstránenie nežiaduceho krtkovia, bradavice a kožné značky.

V rámci 1-3 týždňoch, krtkovia / bradavice spadne na povrch kože, takže ružová / neznateľné jazvy. Akékoľvek mole alebo bradavice, veľké, malé, staré, nové, tvrdohlavý, na tvár & telo môže byť jednoducho zaobchádzať s týmto výrobkom.

Vlastnosti: Rýchlo odstraňuje krtkovia & skin značky Maximálna sila prírodné vzorec, Bezbolestné & zápachu Hojí rýchlo, nezanecháva žiadne/ružová jazvy Non-mastná kvapalina, rýchlo schne, ľahko sa nanáša

Špecifikácie: Čistá Hmotnosť: 3ml Odstránenie Riešenie + 3ml Opravy Riešenie

Použitie: Naneste na Odstránenie Riešenie pomocou zub stick presne na povrch čistiť postihnutej oblasti. Nechajte krém sedieť na 10-15 minút. Žihľava pocit môže byť tu pre 5 - 10 minút. Požiadať o Opravu Riešenie pre 2-3 krát každé 4 hodiny Chrasty forme po niekoľkých dňoch a spadne prirodzene

Balenie Obsahuje: 1 X Odstránenie Riešenie 1 X Oprava riešenie

Typ 2

Popis: Zloženie: Coptis chinensis, Cortex Phellodendri, mäty piepornej, zimolez, atď. Účinnosť: inhibícia Candida albicans, Escherichia coli, sterilizácia Použitie: po očistení pleti, suché vody a použiť ho priamo. Čistý obsah: 10 ml Veľkosť produktu: 6*2*2cm Ako používať: 1、Squeeze kvapaliny na vatový tampón 2、Miesto tampónom na koži značku. 3、tento postup Opakujte, až štyri krát denne. 4、kvapalina môže suché značku, kým to spadne. Poznámky: 1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas. 2.Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. 3.Vďaka za pochopenie priznajme si to – Skin značky sú škaredé, nevzhľadné a môžu spôsobiť podráždenie, bolesť a nepohodlie. Pleť značky, lekársky známy ako acrochordons, sú mäkké, koža-farebný klapky kože, ktoré rozširujú z rôznych častí svojho tela. Tento Pokožky Značka Remover je formulovaný wild vytvorený ešte bylín, silný a prírodné zložky na odstránenie nežiaduceho kože značky. Obyčajne nespôsobujú bolesť, pokiaľ sa trela často alebo stočené a nie sú lekárske hrozba Skvelé pokožky značka remover pre všetky typy pleti a citlivých oblastiach! Nie je potrebné pre celé kože značku auta, jednoducho Pokožky Značka Remover! Balenie zoznam: 1Pcs* baktericídne kvapaliny 1Pcs* Čínskej Príručka

O Dopravu

1. Položky bude odoslaný do 5 pracovných dní po platba potvrdená. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nie je k dispozícii adresu.

2. Prosím, overte u Colné pred nákupom. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny Colný úrad a dokončiť zúčtovaní, ak je to potrebné.

3. Poznámka: Skontrolujte, či váš balík pred podpisom alebo akceptovaním to, odmietnuť package ak to vyzerá ako poškodeniu počas prepravy. Ak máte akýkoľvek problém, o preprave, prosím, kontaktujte nás slobodne na prvom mieste. Vďaka.

O Platbu

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4) tovar bude expedovaný najneskôr do 5 pracovných dní po platba potvrdená. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nie je k dispozícii adresu.

- Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbu, prosím, kliknite na tento úradný pomôcť odkaz:

O Spätnú Väzbu

- Spokojnosť zákazníka je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní so položky, ktoré ste si objednali, prosím, pomôžte zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu(5 hviezdičiek) , ďakujeme!

- Ak váš položka vnútri zásielky bolo rozbité a poškodené alebo odcudzené samozrejme, keď ste prijímanie. Spor?? NIE!!! To nie je dobré riešenie. Obráťte sa na nás a ukáž nám foto alebo video o problém stretnete, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť to.

- S akýmkoľvek problémom, môžeme vám pomôcť, môžete nájsť v tejto úradný odkaz:

O Návrat & Vrátenie Peňazí

Nájdete v tejto úradný odkaz:

O Záruku

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

  • Zložka: retinoic acid, kyselina uhličitá, kryštalický prášok, alantoín, atď.
  • Zdroj Napájania: ŽIADNE
  • Názov Značky: Tolaccea
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: aniónové nástroja, tváre olej, krém melasma, malý krtko, creme, obočia voskom, vzduchový filter kia sorento, mol odrážanie, mol remov, aplikátor lyapko.

Napísať recenziu

Olej Mol Pokožky Značka Odstránenie Riešenie Bezbolestné Mol Pleť, Tmavé Miesto Odstránenie Tvár Bradavice Tag Pehaveniu Krém Odstránenie

Olej Mol Pokožky Značka Odstránenie Riešenie Bezbolestné Mol Pleť, Tmavé Miesto Odstránenie Tvár Bradavice Tag Pehaveniu Krém Odstránenie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty