Nový produkt

300W 150x200mm Silikónové Ohrievač Pad pre Auto Motor Pan Ohrievač Dosku Automobilu motorový Olej Palivovej Nádrže Kúrenie Pad Nepremokavé

999 položky

€9.04

{infomodule}

Balík Obsahuje:

1 x Ohrievač Pad

Špecifikácia:

Názov: Silikónové Motora Pan Ohrievač Doska Pad

Model: D98358

Materiál: Silikón&Zliatiny

Veľkosť: 200x150mm (6"x8")

Konektor: EU/USA

Napätie: 110V (US Konektor)/220V (EÚ Zástrčky)

Výkon: 300W

Funkcie:

-To je predovšetkým zložená z niklu-chrómu zliatiny kúrenie elektrické drôty a silikónovej gumy high-teplota izolácie, tkaniny. Silikónové gumy kúrenie doska je veľmi tenké, ľahké a flexibilné. To môže byť úplne v úzkom kontakte s objektom sa zahrieva, čo umožňuje tepla sa prenesie na ľubovoľné miesto, zlepšenie prenosu tepla počas spracovania, urýchlenie vykurovanie a znižuje požiadavky na napájanie. Má dobré nepremokavé výkon, rýchly ohrev, jednotné teplota, vysoká tepelná účinnosť a dobrú húževnatosť.

-Izolačná vrstva z silikónové gumy kúrenie doska je zložená zo silikónového kaučuku a sklenené vlákna, tkaniny, ktorá má vysoké izolačné výkonu a rozdelenie napätia 20 ~ 50KV / mm.

-Obojstranné lepiace na zadnej strane môže byť priamo pripojený k výrobku sa zahrieva. Maximálna odolnosť je 200 ° a nie spadnúť.

Zariadenia:

- Môže byť prepojená s na tlak citlivé lepidlo na ploché a hladké obrobkov.

-Maximálna prevádzková teplota tlak citlivé lepidlo sa: 150 ° C kontinuálne, 230 ° C, okamžité. Ak power density nepresahuje 0.9 W / c㎡.

Otepľovania:

-Pri použití tohto typu elektrické vykurovacie zariadenia, musí sa dbať na to, že jeho nepretržité používanie pracovná teplota by mala byť kratšia ako 240 ° C a prietokové nepresahuje 300 ° C.

-Silikónové elektrické vykurovacie zariadenie, môže pracovať a pod tlakom, že je, to môže byť stlačené proti zahrieva povrch s pomocným prítlačnú doštičku. Vedenie tepla je dobré. Keď teplota v pracovnej oblasti nepresahuje 240 ℃, jeho hustota prúdu môže dosiahnuť 3W / c㎡.

-Prevádzková teplota je dovolené byť menšia ako 150 ℃ pod tlačidlom prilepiť podmienok inštalácie.

-V prípade leteckej suché pálenie, moc hustota by mala byť menšia ako 1 W / c㎡ kvôli teplotná odolnosť materiálu; v kusové pracovných podmienok, power density môže dosiahnuť 1.4 W / c㎡.

-Pracovné napätie je vybrané na princípe vysoký výkon-vysoké napätie, low power-nízke napätie, a špeciálnymi potrebami môžu byť vylúčené.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

  • Iné Katalógové Číslo: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Výrobca Katalógové Číslo: Iné
  • Výmenný Katalógové Číslo: Iné
  • Špeciálne Funkcie: Nepremokavé
  • Druh: Elektrický Ohrievač

Štítky: ohrievač pan, auto tepla, gasolin ohrievača, vzduch naftový ohrievač, teplo doska, stolička auto kúrenie, elektrický motor auta ohrievača, teplo mat, gasolin nádrž, teplo pad.

Napísať recenziu

300W 150x200mm Silikónové Ohrievač Pad pre Auto Motor Pan Ohrievač Dosku Automobilu motorový Olej Palivovej Nádrže Kúrenie Pad Nepremokavé

300W 150x200mm Silikónové Ohrievač Pad pre Auto Motor Pan Ohrievač Dosku Automobilu motorový Olej Palivovej Nádrže Kúrenie Pad Nepremokavé

Napísať recenziu

Súvisiace produkty