Nový produkt

2020 Luxusné Šaty Tričko Zákazku Vysoko Kvalitnej Bavlny Business Košele 80. rokoch Dve-Ply Vráskam na Mieru Mužov Košele

999 položky

€61.66

Táto položka zahŕňa: 1 KOŠEĽU

Detaily Produktu :

Predvolená farba: LUXE02 ( svetlo modrá) Predvolený štýl: Golier: Námestie golier Náramok: Okolo Rohu Ľavej vrecku: Nie vrecku Uzavretie v prednej: Ploché predné Preložte na zadnej strane: Nie násobne Montáž úrovni (slim / pravidelné / voľné): Slim

Tkaniny/Materiálov: vysoko kvalitná 100% Bavlna: 80. rokov, 2-vrstvové s vráskam treatement (LA + MC)

Remeslo: Premium

Veľkosť: na mieru, na mieru, na mieru vyrobený na zákazku ( uveďte, prosím, 16 veľkosti tela merania podľa pokynov uvedených nižšie)

Prečo by ste, aby z Sara? Zameriavame sa výlučne na mužov zákazku oblečenie a sme aj naďalej ponúkať najlepšie pre zákazníkov po celom svete:

Riešenie na mieru: ponúkame skutočné prispôsobenie pre našich zákazníkov: nielen vyrobené na mieru, montáž košele, ale aj pomoc pre prispôsobené dizajnu (štýly, materiály, farby, obklady), výšivky, na mieru dodanie, atď.

Profesionalita: náš tím pozostával z senior výstavné s viac ako 20 ročné skúsenosti a senior dizajnérov s viac ako 15 ročnými skúsenosťami. Staráme sa o podrobnosti a pochopiť, že každý vlastný oblek/tailcoat/tričko by malo byť jemné pre našich zákazníkov.

6-ročné skúsenosti: sme dôveryhodný veľmi spokojní zákazníci z viac ako 75 krajín sveta , najmä pre ich významné dni života: svadby . Cítime sa veľmi pyšný a bude sa snažiť ponúknuť lepšie produktov a služieb zákazníkom. To, čo zákazníci hovoria o nás???

- " Toto tričko sa hodí ideálne. Pekný kvality (tenkej látky, ale som rád, že) a ideálne sa zdá . Golier je hustý a má perfektný silnej kondícii. Budem kupovať viac košele z Sara. Aj pre mňa a moju rodinu. Tiež som si kúpil oblek, že som veľmi rád. Vážení Sara, ďakujem vám veľmi pekne. +++++++++"

- " Vynikajúcu kvalitu produktu . Úžasná rýchlosť dodania (3 dní) "

- " Vynikajúcu kvalitu. "

- " Ha quedado muy bien y les felicito por la confeccion del Traje ."

- ...... Náš 3-krok, aby proces je veľmi jednoduchý riadiť:

Krok 1: Poradie a Predloženie návrhu špecifikácie & merania

Prosím predložiť (zaslaním správy) nasledujúce informácie podľa pokynov v 1.1 a 1.2,zatiaľ čo ste na mieste objednávky. Pre veľké objednávky, môžete tiež kontaktovať ma poslať súbor programu excel.

1.1 Farby a vzory:

Farba alebo tkaniny (vrátane údajov pre vrecká, klopy): Farba:

Štýly: Golier: Náramok: Ľavom vrecku: Uzáver na prednom: Preložte späť: Montáž úrovni (slim / pravidelné / voľné:

1.2 veľkosť Tela merania

(1) Obvod Krku: __________ CM ( alebo inch )

(2) Šírku Ramien: __________ CM ( alebo inch )

(3) Dĺžka Rukáv: __________ CM ( alebo inch )

(4) Obvod Bicepsu: __________ CM ( alebo inch )

(5) Obvod Zápästia: __________ CM ( alebo inch )

(6) Obvod Prsia: __________ CM ( alebo inch )

(7) Bunda Pás / Žalúdka : __________ CM ( alebo inch )

(8) Obvod Brucha: __________ CM ( alebo inch )

(9) Bunda Dĺžka: __________ CM ( alebo inch )

(10) Obvod Pása: __________ CM ( alebo inch )

(11) Obvod bokov: __________ CM ( alebo palec

(12) Výšku, Bez Topánky: __________ CM ( alebo inch )

(13) Vaša Hmotnosť Bez Topánok: __________ KILOGRAMY ( alebo Libier )

(14) Vaše Telo Forme: A / B / C / D / E

(15) Rameno Forme: A / B / C

(16) Bruchu Forme: A / B / C

Ak je to možné, uveďte prosím aj nám tri body obrázky, predné, zadné a bočné, ktorý je veľmi ideálny pre našich mieru, aby vedieť vaše telo formulár a uistite sa, dokonalý dobre priliehajúce tričko pre vás.Uveďte, prosím, nohu openning ak chcete, super slim nohavice.

1.1 Dizajn špecifikácie 1.1.1 Viaceré možnosti pre farby a materiály (tu sú najčastejšie používaných jazykov, prosím neváhajte a kontaktujte ma pre ďalšie farby alebo textílie) :

1.1.2 Štýl Prispôsobenie Možností (Prosím, kontaktujte ma, alebo mi poslať fotky ak potrebujete špeciálne vzory):

Poznámka:

(1) Zákazník je design je vítaná. Môžete mi dať podrobné obrázky mužov oblečenia sa vám páči. Potom môžeme urobiť mužov shirtsaccording na košele sa vám páči. Môžeme zákazku všetky druhy mužov košele na základe detailný obraz. Zadarmo účtovať prispôsobiť podľa vyššie uvedených možností, alebo iné jednoduché úpravy.

(2) Prosím, na vedomie, že vzhľadom na obmedzenia v fotografiou a nevyhnutné rozdiel v monitor/nastavenia obrazovky, farby uvedené v fotografie nemusia zodpovedať 100% na tieto položky seba. Tam môže byť mierne farebný rozdiel medzi fotografiou a hotové mužov košele

(3) Naše výstavné bude košele založené hlavne na vašich meraní, košele dizajn a skúsenosti, malé úpravy budú vykonané spôsobom. 1~2 cm odchýlky by mali byť prijateľné pre zákazníkov nákupe táto položka. Táto odchýlka neznamená, že košele je chybný alebo nesprávne dodaný. 1.2 Meranie Krok (1.2.1): Príprava na meranie

Všetky tričká v našom internetovom obchode sú na zákazku podľa vášho tela veľkosť merania náš senior prispôsobovať.

Dôležité tipy, ktoré majú právo meranie: Prosím, požiadajte priateľa, aby meranie podľa merania podľa pokynov nižšie. Uveďte, prosím, tesný merania , naše výstavné bude relaxovať merania, aby sa dobre padnúce košele pre vás podľa vašej výšky, hmotnosti a prispôsobiť naše bohaté oblečenie, takže skúsenosti. Nemusíte relaxovať žiadne merania. Stačí poskytnúť nám všetky merania, všetky ostatné sa bude vykonávať naše výstavné dokonale. : ) Keď budete mať merania, je lepšie, že budete nosiť len dobre priliehajúce tričko, ako náš model merania, ktoré je dobré pre správne meranie. Majte uvoľnené a normálne prirodzené držanie tela. Pripravte si jedno meracie pásky. Krok (1.2.2): merať

  • Košele Typ: Ležérne Košele
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Golier: Námestie Golier
  • Textílie Typ: Oxford
  • Názov Značky: dower mi
  • Položka Druh: Košele
  • Materiál: Bavlna
  • Štýl: Formálne
  • Pohlavie: MUŽI
  • Vzor Typ: Paisley
  • Uzavretie Typ: Jediný Breasted
  • Číslo Modelu: Zákazku
  • Rukáv Štýl: Pravidelné

Štítky: surom luxusné mužov, lesk tričko mužov, dragon sexy, muž tričko, smoking tričko svg, tričko na mieru, muži paisley tričko, šaty golier na košeli vysoká, zákazku tričko, luxusné tričko mužov.

Napísať recenziu

2020 Luxusné Šaty Tričko Zákazku Vysoko Kvalitnej Bavlny Business Košele 80. rokoch Dve-Ply Vráskam na Mieru Mužov Košele

2020 Luxusné Šaty Tričko Zákazku Vysoko Kvalitnej Bavlny Business Košele 80. rokoch Dve-Ply Vráskam na Mieru Mužov Košele

Napísať recenziu

Súvisiace produkty