Nový produkt

Prenosné ochrany Osobných údajov Sprcha Wc Camping Pop Až desať ton Kamufláž/UV Funkcia Vonkajšie Obliekanie Stan/fotografia Stan

999 položky

€6.96

-26%

€9.53

Odrážky:

1、Stan Veľkosť: O 47.2 cm (dĺžka) x 47.2 cm (šírka) x 74.8 palcov/59.05 cm (dĺžka) x 59.05 cm (šírka) x 74.8 palcov, možno použiť na zmenu oblečenia alebo umyvárne.

2、Nepremokavé a Sunproof: stanu blokuje až 95% škodlivého uv žiarenia, čím chránia používateľov pred náhodným spaľujúce slnko. Vyrobené z 190T polyester vlákien, stan je vodotesný, vedenie vnútorné útulku suché. To môže ľahko získať rozšírené prúdenie vzduchu cez bočné okná a má lepšie von viditeľnosť.

3、Jednoduché Nastavenie: môžete rýchlo a jednoducho nastaviť vertikálne stan v niekoľkých krokoch, a môže sa rýchlo rozobrať ju. Žiadny problém aj pre začiatočníkov. Všetko, čo musíte urobiť, je ťahajte bezpečnostné lano, rozvinúť stan pól, a opraviť stan nechty pre konečnú fixáciu.

4、Ľahko sa prenáša: Vhodné na prepravu, keď kemp, na pláži, rieky, alebo na akékoľvek outdoorové aktivity, ktoré vyžadujú súkromný priestor. Všetky príslušenstva stanu sú balené v sáčku s rukoväťou.

5、Ochrany Osobných údajov: Ak camping vonku alebo na pláži, tento stan je riešenie, už sa starať o akékoľvek otázky ochrany súkromia, čo potrebujete, keď zmena oblečenie, ísť na toaletu, sprchovaní, atď.

1.Stan Veľkosť: O 47.2 cm (dĺžka) x 47.2 cm (šírka) x 74.8 palcov/59.05 cm (dĺžka) x 59.05 cm (šírka) x 74.8 palcov, možno použiť na zmenu oblečenia alebo umyvárne.

2.Nepremokavé a Sunproof: stanu blokuje až 95% škodlivého uv žiarenia, čím chránia používateľov pred náhodným spaľujúce slnko. Vyrobené z 190T polyester vlákien, stan je vodotesný, vedenie vnútorné útulku suché. To môže ľahko získať rozšírené prúdenie vzduchu cez bočné okná a má lepšie von viditeľnosť.

3.Jednoduché Nastavenie: môžete rýchlo a jednoducho nastaviť vertikálne stan v niekoľkých krokoch, a môže sa rýchlo rozobrať ju. Žiadny problém aj pre začiatočníkov. Všetko, čo musíte urobiť, je ťahajte bezpečnostné lano, rozvinúť stan pól, a opraviť stan nechty pre konečnú fixáciu.

4.Ľahko sa prenáša: Vhodné na prepravu, keď kemp, na pláži, rieky, alebo na akékoľvek outdoorové aktivity, ktoré vyžadujú súkromný priestor. Všetky príslušenstva stanu sú balené v sáčku s rukoväťou.

5.Ochrana súkromia: Keď kemp vonku alebo na pláži, tento stan je riešenie, už sa starať o akékoľvek otázky ochrany súkromia, čo potrebujete, keď zmena oblečenie, ísť na toaletu, sprchovaní, atď.

Popis:

Stan má 4 kovové zem nechty a 4 vetru lán, ktoré sú použité na opravu stanu, aby sa zabránilo jej odviate vetrom. To tiež má úložný vak na uloženie to, keď nie v použitie. Je možné použiť ako divoké wc, vhodné pre zmenu oblečenie, rybárske, sprchovaní, pozorovanie vtákov, atď.

Špecifikácia:

Materiál: 190T anti-slza polyesterové tkaniny s UV ochranou

Podpora rod materiál: sklenené vlákna,

Veľkosť(cca.): dĺžka*šírka*výška

120*120*190 cm/47.24*47.24*74.8 v

150*150*190 cm/59.05*59.05*74.8 v

Štruktúra: single layer

Externé nepremokavé index: 1500mm (vrátane) - 2000mm (nie je súčasťou)

Dno nepremokavé index: 2000 mm (vrátane) -3000 (vrátane)

Funkcia: šatne, sprchovaní izba, wc

Funkcia: ľahký, skladací, nepremokavé

Textílie: polyester

Vzpera materiál: laminát

Balenie Zoznam:

1*Sprcha Zmena Miestnosti Stan

1*Kabelka

4*Zem Nechtov

4*Windproof Lano

  • Mimo Stanu Nepremokavé Index: 1000-1500 mm
  • Vrstvy: Jeden
  • Štruktúra: Iné
  • Sezóna: Tri sezóny Stan
  • Číslo Modelu: Plážový Stan
  • Dno Nepremokavé Index: 1000-1500 mm
  • Štýl: vonku
  • Drop shipping: Podpora
  • Textílie: 600D Oxford s reflexnými mylar materiál
  • Pól Materiál: Iné
  • Počet Používateľov: jeden
  • Oblasť: 2.25 meter štvorcový
  • Druh: 1 - 2 Osoby Stan
  • Typu Budovy: Rýchle Automatické Otváranie

Štítky: stan, 8 stan, sprcha wc stan, stan wc, loď sprcha, 4 sezóny stan, tábor vonkajší stan, vonkajšie obliekanie, kapor pop-up, kamufláž pop až desať ton.

Napísať recenziu

Prenosné ochrany Osobných údajov Sprcha Wc Camping Pop Až desať ton Kamufláž/UV Funkcia Vonkajšie Obliekanie Stan/fotografia Stan

Prenosné ochrany Osobných údajov Sprcha Wc Camping Pop Až desať ton Kamufláž/UV Funkcia Vonkajšie Obliekanie Stan/fotografia Stan

Napísať recenziu

Súvisiace produkty