Nový produkt

Vákuové Bazén Hlavu Bazén A Kúpeľné Vákuové Hlavu Transparentné Ručné Čistenie, Stroje A Náradie Pre Údržbu

999 položky

€11.69

-28%

€16.24

Odrážky:

1、Deluxe nylonové štetiny pozdĺž obvodu a spodnej strane vysávača.

2、Vzduchu-poistné ventily uvoľniť prebytok sacie a vážený umožňujú alternatívne pohyb na bazén poschodí a na predchádzanie stresu na filtračného čerpadla a náhodnému poškodeniu bazén vložky.

3、Bajonet nastaviteľný uhol rukoväť, vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál, prenosné pracky rukoväť dizajn, môžete nastaviť rukoväť uhol podľa čistiace potreby, je pohodlné a prichádza s užívateľsky príjemný dizajn.

4、vákuové skladovanie nádrž má svoj vlastný filter obrazovky. Keď čistí špina, nečistoty môžu byť zablokované v vodojemom, zabrániť, aby sa nečistoty z sania do vody, čerpadlo, poškodeniu zariadenia, a vymeniteľné ukladacie bin dizajn pre ľahké čistenie a filtrovanie nečistôt.

5、integrovaný dizajn sacie a čistenie môže prehĺbiť nečistôt v bazéne šev a absorbovať nečistoty z štetec, aby sa jednoduchšie čistenie.

Popis:

Vymeniteľné skladovanie vody bin, bajonet nastaviteľný uhol rukoväte, vákuové skladovanie vody kôš filter čistý, vákuové skladovanie nádrž má svoj vlastný filter obrazovky. Keď čistí špina, nečistoty môžu byť zablokované v vodojemom, zabrániť, aby sa nečistoty z sania do vody, čerpadlo, poškodeniu zariadenia, a vymeniteľné ukladacie bin dizajn pre ľahké čistenie a filtrovanie nečistôt. Všetky sú vyrobené z vysokokvalitného ABS materiál, prenosné pracky rukoväť dizajn, môžete nastaviť rukoväť uhol podľa čistiace potreby, pohodlné a užívateľsky príjemný dizajn, sacie a čistenie integrovaný dizajn, môžu prehĺbiť nečistôt v bazéne šev, a cicať preč nečistoty a make čistenie jednoduchšie.

Veľkosť: cca 27 cm*20 cm/10.63*7.87 palec

Zoznam:

1* Bazén Vákuové Hlavu

  • Číslo Modelu: Bazén Stroj Na Čistenie
  • Drop shipping: Podpora
  • Druh: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: zhenbao robot, veľké bazénik bazén, jacuzzi vaňou vonkajšie, soundbar s hodinami, nafúknuť spa, bazén plávať, forma vákuum, BAZÉN, čistič bazén, plavky, plavecké bazény.

Napísať recenziu

Vákuové Bazén Hlavu Bazén A Kúpeľné Vákuové Hlavu Transparentné Ručné Čistenie, Stroje A Náradie Pre Údržbu

Vákuové Bazén Hlavu Bazén A Kúpeľné Vákuové Hlavu Transparentné Ručné Čistenie, Stroje A Náradie Pre Údržbu

Napísať recenziu

Súvisiace produkty