Nový produkt

10 ks 5.5" Big Grosgrain Páse s nástrojmi Vlasy Luky BEZ Klipy Boutique Vlasy Luky Vlasy Príslušenstvo

999 položky

€12.17

~~~~POPIS~~~~

Ste ponuky na sada 10 Ks krásne Krúžok vlasy luky. Tieto vlasy luky sú vlastné vyrobené špecifikácií kupujúceho, po aukcia.

Sú vyrobené z 1.5" 3/8"grosgrain stuhy. Všetky konce sú utesnené, aby sa zabránilo rozstrapkaniu.

Opatrenie o 5.5" dlho. Ako miláčik luky môžete nosiť každý deň.

Pripojené na 3.5 " (9 cm) francúzsky klipy jeden kolík , Prosím, pozri obrázok.

Všimnite si prosím:farby sa môžu mierne líšiť od phot

Spoľahlivé Značky - Krásne Značky

Výhody

1. Sme výrobca vlasy príslušenstvo, Ak klient majú štýl, ale nie je show na naše webové stránky,kontaktujte nás a pošlite nám fotografie , budeme robiť zadarmo vzorky pre vás a potom sa zobrazia vzorové fotografie, aby ste

2. Ak sa niektoré farby je na sklade , prosím, aby nás zmeniť to pre vás , ale my vás budeme kontaktovať vopred, ak nie je odpoveď pre nás v 2 dni Sme si zvolíte naše obľúbené farby pre vás.

3.Prosím, sedliak prijať žiadne negatívne pripomienky alebo 3-hviezdičkový , Ak výrobky, ktoré sa stalo problémy , kontaktujte nás Prosím najprv sa budeme snažiť vyriešiť to pre vás.

4. Doprava: sme zvyčajne budú odoslané položky podľa Medzinárodných EMS ,Asi 8-10 pracovných dní od dodania tovaru(okrem prázdninový deň), ak je to naliehavé,môžeme prijať aj iné lode spôsoby, ako YanWen Express /DHL a tak ďalej,a to môže zvýšiť loď poplatok, ak máte nejaké špeciálne remands,pls, neváhajte a kontaktujte nás,veľmi vám ďakujem za podporu

5. V nepravdepodobnom prípade, že návrat je žiadosť, pls uistite sa, že všetky výnosy zahŕňajú všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálnom balení vrátane manuálov, záručného formuláre, atď. Poštovné a balné poplatky nie sú refundovateľné. Kupujúci je zodpovedný za prepravné náklady, ktoré vznikli doprava výrobkov späť. Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť.

Spätná väzba

Sme ocenili každú spätnú väzbu, ktorú nechajte to je veľká podpora pre nás, keď sa budete potvrdenie platby, pls, neváhajte napísať spätnú väzbu, aby sme to lepšie služby. Sme tiež vážne predávajúci, ak nie je žiadny problém,pls prvý kontakt s nami pred odchodom vaše pripomienky, budeme vždy, aby všetko úsilie, aby ste spokojní s poriadku, veľmi pekne ďakujem!

  • Položka Druh: Pokrývku hlavy
  • Druh: Tiaras
  • Oddelenie Meno: Deti
  • Názov Značky: požehnanie
  • Pohlavie: Dievčatá
  • Štýl: Móda
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • Materiál: Mikrovláknovú

Štítky: veľký luk, papier rhino, 6 palcový luk, panna, luk urob si sám, veľký luk veľa, indický čipky, osrstenie srsť králik, atiku textílie pre mužov, čierny šatku noriek.

Napísať recenziu

10 ks 5.5

10 ks 5.5" Big Grosgrain Páse s nástrojmi Vlasy Luky BEZ Klipy Boutique Vlasy Luky Vlasy Príslušenstvo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty