Nový produkt

Nádherný Soľ a Korenie Shakers S Nastaviteľným Pour Diery - Ideálny Dávkovač nastavenia pre váš Soli

999 položky

€13.15

Položka Hĺbka: 2

Vyplňte Soľ a Korenie Shakers s korením podľa vlastného výberu, vyberte si veľkosť porcie - vďaka rôznym pour otvory v veko - a pár vibrácie neskôr budete mať ideálne množstvo korenia na vaše jedlo!

Premyslený dizajn v kombinácii s vynikajúcou kvalitou: zachovať čerstvosť vašich obľúbených korenín, každý shaker prichádza s vekom, ktoré má uzavreté nastavenie (bez otvoru), ktorý tiež vedie prachu a vlhkosti von. Aby soľ shaker nastaviť dlhodobý gem, iba prémiové materiály boli použité. Veko a shell, ktoré sú vyrobené z antikorózneho nehrdzavejúcej ocele, skrytý fľaša je robustnej sklenenej fľaštičky. Obaja mocní sú rovnaké a vďaka svojej nízkej hmotnosti a ideálny tvar (2.6 x 2.6x.4.5 palca) veľmi pohodlné na oboch vlastniť a používať. Na himalájska soľ rozprašovača a korenie trepačke aj kúzlo s ich vyzerá! Dynamické duo dáva váš stôl alebo počítadlo prima zvýraznite: nadčasové nerezové shell ohraničuje interiérové sklenené fľaše. Krásny a funkčný doplnok do vášho domova!

Rýchle a jednoduché náhradné náplne & čistenie: Náplň na soľ a korenie korenie mocní je super jednoduché, pretože budete mať dve možnosti náplň ich: buď odskrutkujte veko alebo twist off nerezovej ocele, top z sklenené fľaše. Uveďte, prosím, vaše korenia niektoré miesta a vzduchu a len hore do vašej Himalájska soľ do šejkra o ø kapacity. Na čistenie kóšer soľ shaker jednoducho odskrutkujte jednotiek a opláchnite každú časť samostatne. Pred dopĺňanie morskej soli a korenie shakers, nechať úplne vyschnúť a potom sa uistite, zatvorte ich tesný tým, že točí nich v smere hodinových ručičiek.

Pridať tento soľ a korenie shakers dream team na váš košík teraz!

Koreniny nie sú zahrnuté.

  • Korenia Kontajner štýly: Kryt s Otvorom
  • Použitie: Korenie
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Štítky: Otvor, na jar korenie, soľ, cukor kontajner soľ, pre skladovanie korenia, jar korenie, cukor, soľ, porcelánové nádoby, kuchynská soľ shaker, nástroj dreva, zlaté cukru kontajnerov.

Napísať recenziu

Nádherný Soľ a Korenie Shakers S Nastaviteľným Pour Diery - Ideálny Dávkovač nastavenia pre váš Soli

Nádherný Soľ a Korenie Shakers S Nastaviteľným Pour Diery - Ideálny Dávkovač nastavenia pre váš Soli

Napísať recenziu

Súvisiace produkty