Nový produkt

KONKA Elektrické Hair clipper Nabíjateľná Breard Akumulátorový Zastrihávač Holiaci strojček Zastrihávač 0 mm okruh ceram Čepeľ Mužov Holič Vlasy Rezací Stroj

999 položky

€13.15

-59%

€32.87

Dôležité Upozornenie:

1、Prečo nie je olej? Odpovedať:Medzinárodnej dopravy neumožňuje kvapalín, poštovné neobsahuje mazacieho oleja. 2、Prečo je tam prázdne miesto okrem miesta pre vypúšťanie oleja? Odpovedať:Ďalšie prázdne miesto je miesto, kde lítiové batérie sú uložené. Ako medzinárodnej prepravy neumožňuje samostatné distribučné lítiových batérií, dali sme ich do produktov 3、kontrolka nerozsvieti pri produkte je plnenie? Odpoveď: ak je lítiová batéria je úplne vybitá a nabitá,indikátor nabíjania sa môže nesvieti.po nabití na pár minút,to bude normálne.

Montáž /demontáž čepeľ

1、Demontáž: Ako video zobrazuje,podržte hair clipper,miesto hranicu hrebeň nastavenie gombíka to v "2.0"pozíciu a odstrániť cutter head s vaším palcom a chytiť cutter head s druhej strane. 2、Inštalácia: Keď cutter head je potrebné inštalovať,miesto hranicu hrebeň nastavenie gombíka to v "2.0" pozície a vložte polohy rebra na konci fréza hlavu do polohy drážky hair clipper,a stlačte fréza hlavu v smere ako ukazuje obrázok, kým zvuk kliknite na tlačidlo, ozve sa,a cutter head je nainštalovaný dobre

Plnenie opatrenia

1.Po vypnutí hair clipper,zasuňte napájací kábel do vlasov clipper a zapojte adaptér do zásuvky napájania.počas nabíjania indikátor zmení na červené a pri plnom nabití sa zmení na zelenú 2.V prípade, že výrobok je v prevádzke,svieti zelená.keď výkon je nižší ako 10%,červené svetlo bude blikať priebežne.Prosím Účtovať v čase 3.Použiť po prvýkrát po zakúpení alebo nie je používaný pre viac ako tri mesiace,prosím, poplatok za 6 hodín (ak chcete aktivovať nabíjateľná batéria).ak lítiová batéria je úplne vybitá a nabitá,indikátor nabíjania sa môže nesvieti.po nabití na pár minút,to bude normálne.

Funkcie:

1. Tvare T-nôž z nerezovej ocele, ostrými a nie uviazol 2. Päť-rýchlosť jemné nastavenie frézy, hlavu, odnímateľné pre umývanie a čistenie 3. 4 rôzne limit dĺžky hrebene (3, 6, 9,12 mm) 4. Kontaktné plochy medzi cutter head a pokožka prijíma R-tvarované zaoblené dizajn chrániť pokožku pred poškodením. 5. Pomocou medené jadro motor, vysoká rýchlosť, nízka hlučnosť, stabilný a nie je záväzné. 6. LED displej. 7. Prenosné USB nabíjanie

Výkonové parametre:

1. Farba: zlatá 2. Výkon: 10W 3. Vstupné napätie: 5V 4. Kapacita batérie: 1500mAh 5. Nabíjanie asi 4h, použitie na cca 4h

Záruka:

Ponúkame na jeden rok záruky pre produkt. Ak existuje akékoľvek poškodenie, pošleme vám zdarma diely, prosím, môžete ho nainštalovať (zašleme vám inštaláciu video). Ale ak je poškodené ľudské faktory, alebo ak je zničené vonkajších síl, budete musieť zaplatiť nejaký poplatok. POZNÁMKA: Ak máte špeciálne požiadavky, prosím zanechať odkaz, keď mieste objednávky.

1.Budeme odoslané položky v rámci 48hours (pracovné dni, nie Čína dovolenku sezónny) po zaplatení byť potvrdené platformu.

2.Máme ruskej & Spojené Štáty a Španielsko & Poľsko& Francúzsko & Indonézia Miestneho Skladu. Ak chcete, rýchle dodanie, Prosím, vyberte si "lode z RU & NÁM & Y & PL & FR alebo" si môžete vychutnať miestne služby, podpora 15 dní vrátiť do miestneho skladu pre žiadny dôvod, zdarma DPH povinnosť pre kupujúcich.

3.My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu, Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5.Dodanie Spôsobom sme si, www.vitek.sk Štandardná doprava /DHL.

Čas je približne takto:

Pošleme na správne Zapojte Adaptér, ktorý je vhodný pre krajiny v dodaciu adresu: 1.Zaručujeme, že všetky výrobky sú úplne nové, a poskytnúť 1 rok záruka na produkty.

2.Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

3.Ak vaša otázka je potvrdená, zašleme vám zadarmo náhradné diely,, ale za prípadné poškodenie alebo škody je dôsledkom kupujúci používaním, Kupujúci je potrebné zaplatiť časť peňazí.

4.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

5. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

  • Čas Nabíjania: 4h
  • Názov Značky: Konka
  • Číslo Modelu: KZ-TJ01
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: titánové zliatiny
  • Veľkosť: USB Electric Hair Clippers
  • Položka Druh: Zastrihávač Chĺpkov
  • Napájanie:
  • Vhodné pre:
  • Funkcia 2:
  • Komoditné Certifikácie Kvality: 3C
  • Funkcia 4:
  • Funkcia 3:
  • farba: Zlato
  • Veľkosť Balenia:
  • Funkcia 1:
  • Čistá Hmotnosť: 207g

Štítky: taška konka, úradný xiao, kz zst, hair clipper, zastrihávač pre mužov, príslušenstvo kaderníctvo, kaderníctvo, homekit prepínač, Zastrihávač Chĺpkov, k2 karcher.

Napísať recenziu

KONKA Elektrické Hair clipper Nabíjateľná Breard Akumulátorový Zastrihávač Holiaci strojček Zastrihávač 0 mm okruh ceram Čepeľ Mužov Holič Vlasy Rezací Stroj

KONKA Elektrické Hair clipper Nabíjateľná Breard Akumulátorový Zastrihávač Holiaci strojček Zastrihávač 0 mm okruh ceram Čepeľ Mužov Holič Vlasy Rezací Stroj

Napísať recenziu

Súvisiace produkty