Nový produkt

Pet Reflexné Nylon Psa Vedenia Č Pull Nastaviteľné Stredne Veľké Naughty Dog Vesta Bezpečnosť Dopravno Viesť Chôdza, Beh 5651

999 položky

€16.40

-25%

€21.87

Truelove Pet Č Vytiahnuť Postroj Upgrade Verzia

Toto je Štýlové, Bezpečné a Odolné Psa v nevýbušnom Postroj Vesta ste čakali! Reflexné/Nylon/Nastaviteľné

Veľkosť produktu

5 veľkosti-XS/S/M/L/XL Prosím zmerajte vášho psa obvod hrudníka v mieste, kde čiara ukazuje obrázok.

Upgrade Funkcie

1.Vnútorný materiál je priedušný oka vzduchu, ktoré je mäkké a pohodlné,Truelove LED svetlá môžu byť zavesené na zadnej zabezpečiť bezpečnú jazdu v noci. 2.High-density nylon popruh s 3M reflexné zlepšiť viditeľnosť v noci. 3.Duraflex® pracka na oboch stranách s veľkými nosnosť ktorá výrazne zlepšuje pevnosť v ťahu. 4.Nízka hmotnosť Letectva hliníkové kovania na krk,nový spôsob, ako dať na a vzletu,ktoré je pohodlnejšie použitie.

Informácie O Produkte

Materiál:

High-density nylon popruh s 3M reflexné

Prackou Duraflex

Nízka hmotnosť Leteckého hliníka

ERGONOMICKÝ DIZAJN

1.Zabezpečuje Jednoduché Použitie remienka na a odletu postroj. Pohodlné a ľahký oka podšívka s mäkkou špongiou čalúnenia v hrudi a bruchu. Nastaviteľné popruhy umožňujú vlastné fit pre váš pooch. 2.Tento postroj eliminuje tlak z vášho psa krku, zabrániť možnému krku, chrbtice, a windpipe zranenia.Aj keď váš pes nie je sťahovák, on alebo ona by mohla byť zranený na sebe obojok, či majú rýchly presun na chase veverička, psa, alebo osoba. Z odbornej perspektívy, pes postroje sú užitočné na učenie svojho psa nie vytiahnuť ako tlak z vedenia je viac rovnomerne rozložené okolo vášho psa tela.

EASY on & off

1.Jednoduchý na nosenie, odolný, pohodlný pre vášho psa. 2.Nízka hmotnosť Leteckého hliníka D-krúžok na psa je späť a záchytné pásy s Ľahký Leteckého hliníka O-krúžok na psa hrudníka.nízka hmotnosť Letecký hliník, montáž na krku-popruh.

ŠTÝLOVÝ & ODOLNÝ

1.Ľahký prackou duraflex s veľkými nosnosť ktorá výrazne zlepšuje pevnosť a disperzie.Tento postroj je vyrobený z kvalitných materiálov, ktoré je vykonané posledné. 2.Tento odolný postroj je vyrobený z odolného proti poškriabaniu oxford materiál na zabránenie pred opotrebovaním a roztrhnutím.

BEZPEČNOSTNÉ FUNKCIE

1.Nylon popruh s 3M reflexný materiál pre dobrú viditeľnosť v noci. 2.Majte svoj drahocenný šteňa bezpečne s nylon popruh reflexné materiálu, ktorý poskytuje vynikajúcu viditeľnosť v noci. 3.Truelove LED (Zakúpený URL:https://www.vitek.sk/item/32881766815.html) Svetlá môžu byť zavesené na zadnej zabezpečiť bezpečnú jazdu v noci.

ĽAHKÝ

1.Pevná rukoväť pre jednoduché pásov prílohu počas jazdy v aute.Funkcie pevná rukoväť na zadnej strane sedačky pre looping na bezpečnostný pás cez zabezpečenie vášho psa počas jazdy vo vašom vozidle. 2.Podporuje Zranených alebo Postihnuté Psy.Truelove pomáha poskytovať väčšiu podporu zranený alebo postihnuté psa. Postroja ponúka väčšiu podporu a kontrolu pre vášho psa pri chôdzi, státí alebo lezenie po schodoch. Môžete použiť rukoväť na pomoc svojho priateľa, keď je to potrebné.

POPRUHU ÚPRAVA

1.Push potom vytiahnuť popruhy cez pracky pre vlastnú montáž. 2.Štyri vodítku prílohu body: Ľahký Leteckého hliníka D-krúžok na psa je späť a záchytné pásy s Ľahký Leteckého hliníka O-krúžok na psa hrudníka.nízka hmotnosť Letecký hliník, montáž na krku-popruh. 3.Ľahký oka podšívka s mäkkou špongiou polstrovanie v hrudi a bruchu drží svojho psa pohodlné na ich prechádzky a odrádza ťahanie.

Farba

Čierna/Oranžová/Červená/Modrá/Šedá/Fuchsia/Fialová Hnedá/Tráva Zelená/Kráľovská Modrá Kamufláž Modrá/Kamufláž Fialová

  • Pes Postroj Typu: Základné Plavky S Uväzovaním Za Postroje
  • Názov Značky: YOUSE
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Nylon
  • Druh: Bezpečnostné postroje
  • vzor: Pevné
  • Sezóna: Všetky ročné obdobia
  • Funkcia: Reflexná

Štítky: pes har, draci psov, príslušenstvo psa, väzby domáce zvieratá, adresa chihuahua, barbi tričko, žaba klobúk, papagáj, pet, muži polo tričko.

Napísať recenziu

Pet Reflexné Nylon Psa Vedenia Č Pull Nastaviteľné Stredne Veľké Naughty Dog Vesta Bezpečnosť Dopravno Viesť Chôdza, Beh 5651

Pet Reflexné Nylon Psa Vedenia Č Pull Nastaviteľné Stredne Veľké Naughty Dog Vesta Bezpečnosť Dopravno Viesť Chôdza, Beh 5651

Napísať recenziu

Súvisiace produkty