Nový produkt

Pleroo Vlastné Kvality Pickguard - 11 Otvorov 4 String MIJ Janpan Jazz Bass Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska

999 položky

€7.00

-17%

€8.53

Pleroo Vlastné Gitara pickgaurd - Pre MIJ Janpan Jazz Bass Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska Hodí najviac Americký/Mexiko štandard 11 montážne otvory pre skrutky J Basy štýl je Skvelý kvalitné Anti-scratch na ochranu gitara, Kvalita materiálu - 4 Ply Alebo 3 Vrstvou; Zbrusu Nový majú Ochranný Film Na Vrchole .

Balík obsahuje: 1 ks pickguard a 11 ks montážne skrutky.

Poštovné a balné

· Garantujeme, že loď sa v priebehu 48 hodín po zaplatení potvrdenie (okrem sviatkov a Víkendu).

· Pre USA zákazníkov, budeme posielať cez ePacket výpisy z Číny, je to zvyčajne prídu v 7-12 pracovných dní. Pre iných zákazníkov, zašleme prostredníctvom štandardnej medzinárodnej paušálne poštovné metóda, môže trvať 15 až 30 pracovných dní. Viete medzinárodnej prepravy môže trvať viac dní, prosím, veľkorysý pochopiť .

· Poštová poistenie je ponúkané pre všetky poštové straty a škody. Nie sme zodpovední za akékoľvek nepoistených položky sa stratia počas mail.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti, ktoré je možné prehľadávať vo vašej krajine súvisiace odbory.

Spätná Väzba & DSRs

· Sme závislí na našich povesť a spokojnosť zákazníka uspieť. Preto Vaše pripomienky sú pre nás veľmi dôležité .Ak máte radi svoje položky prosím, nechajte ma dobrú spätnú väzbu and5 star DSR hodnotenie

Ak máte akékoľvek otázky o položkách, prosím neváhajte a kontaktujte nás priamo, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili

Kontaktujte Nás

Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

  • type4: 11 Otvorov 4 Reťazec
  • Názov Značky: Pleroo
  • Type2: Scratch Doska
  • Číslo Modelu: Jazz Bass
  • type5: Elektrická Gitara
  • Type3: Gitarové časti
  • Druh: MIJ Janpan Jazz Bass
  • type1: gitara pickguard
  • type6: Vlastné Pickguard

Štítky: plný sg pickguard, mija xiao, kickass basy most 4 reťazec, basovú gitaru krku, bass pickguard, bass electr, bass fretless, pickguard, ibanez rg pickguard, les paul pickguard.

Napísať recenziu

Pleroo Vlastné Kvality Pickguard - 11 Otvorov 4 String MIJ Janpan Jazz Bass Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska

Pleroo Vlastné Kvality Pickguard - 11 Otvorov 4 String MIJ Janpan Jazz Bass Gitara Pickguard Poškriabaniu Doska

Napísať recenziu

Súvisiace produkty