Nový produkt

6 V 1 PU Kožené Ochranné Herné Proti Úniku Mäkké Rozhranie Držiak Nastavte Objektív Kryt Tváre Pad VR Headset Pre Oculus Quest 2

999 položky

€13.05

-14%

€15.35

Funkcie:

1. Materiál: tvár podložka je vyrobená z PU kože, pokožka-príjemný a mäkký a udržuje vaše VR headsety potu, takže vaše dlhodobé VR relácie oveľa pohodlnejšie

a ďalšie hygienické. Tiež môžete chrániť vaše zariadenia pred otrasmi a nárazmi, predĺžiť jeho životnosť.

2. Jednoduché Používanie: tváre rozhranie držiak a PU kože tváre podložky sú tak ľahké používanie, jednoduchá a rýchla inštalácia a nahradiť.

3. Lepšie zorné Pole: tvár pad bez svetla porucha, dať si bližšie displej ponúknuť širšie zorné pole a prísnejšie montáž, poskytujú dobrý pomocou skúseností.

Sú ľahko čistiteľné, jednoducho odstrániť pot s handričkou alebo utierky na čistenie.

4. Tváre Rozhranie Držiak: je vyrobené z plastu, aby poskytla viac priestoru pre vás na použitie, s jedinečné otvory dizajn, aby sa zabezpečilo vetranie. Ale žiadne svetlo vstupujúce dostanete

lepší zmysel ponorenie do VR skúsenosti.

5. Anti-únik Nos Podložky: nos podložky môže zabrániť, aby svetlo od zadania VR okuliare a zabrániť úniku svetla, keď ju použijete, zvýšiť vašu VR skúsenosti.

Dve rôzne veľkosti nos podložky, aby pre Quest 2 nosenie lepšie.

6. VR Kryt Objektívu: VR objektív kryt je vyrobený z hubky a mäkké stretch tkaniny, ochrana okuliare pred poškriabaním, špinou a prachom.

7. Platné Model: Pre Oculus Quest 2 VR headset.

8. Čo Získate: 1 Tváre Rozhranie Konzolu, 2 Tvár Pad(8 mm(0.31 palca)/12mm(0.47 palca)), 1 VR Objektív fotoaparátu, 2 Proti úniku Nos Podložky(S/L).

Špecifikácie:

Typ Položky: Tváre Rozhranie Držiak

Tváre Rozhranie Držiak Materiál: Plast

Tvár Pad Materiál: PU Koža

VR Objektív Kryt Materiál: Hubky + Strečové Tkaniny

Proti Úniku Nos Podložky Materiál: Silikón

Farba: Čierna

Množstvo: 6pcs

Platné Model: Pre Oculus Quest 2 VR Headset

Balenie Obsahuje:

1Pc x Tváre Rozhranie Držiak

2 ks x VR Tváre Pad(8 mm(0.31 palca)/12mm(0.47 palca))

1Pc x VR Objektív fotoaparátu

2 ks x Proti Úniku Nos Podložky

Poznámky:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

  • Kompatibilný Model: Pre Oculus Quest 2
  • Názov Značky: Woopower
  • Kompatibilné Značky: pre Oculus
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Iné

Štítky: cascos bluetooth hráč, quest 2 len, kirk, amvr, cloud core hyperx, pad cloud alpha, quest 2, cloud hyperx, htc vive popruh, kryt quest 2.

Napísať recenziu

6 V 1 PU Kožené Ochranné Herné Proti Úniku Mäkké Rozhranie Držiak Nastavte Objektív Kryt Tváre Pad VR Headset Pre Oculus Quest 2

6 V 1 PU Kožené Ochranné Herné Proti Úniku Mäkké Rozhranie Držiak Nastavte Objektív Kryt Tváre Pad VR Headset Pre Oculus Quest 2

Napísať recenziu

Súvisiace produkty