Nový produkt

MA300 ymcko 5 panel farba farba filmovom páse s nástrojmi 300 výtlačkov pre Magicard Enduro Rio Pro kartu tlačiarne

999 položky

€45.22

Magicard Enduro Rio Pro karty Páska tlačiarne Ma300ymcko 5 panel farba farba film ymcko 300 výtlačkov 1.Opis karty páska tlačiarne

Magicard MA300YMCKO farba pásky

--skladá z žltá (Y), purpurová (M) a azúrová (C) panely pre tlač plné spektrum farieb kombináciou farby s použitím rôznej tepla.

--K panel je čiernej živice panel, zvyčajne používa pre tlač textu a čiarových kódov.

--O panel je tenký, jasné, ochranné prekrytie.

Magicard MA300YMCKO farba pásky sa používajú pre tlač zmes full-farebné obrázky a jeden-farebný text alebo čiarové kódy.

Magicard spotrebný materiál sú špeciálne navrhnuté, otestované a schválené pre Magicard tlačiarne, aby zabezpečili vysokú kvalitu obrázkov a textu . Skutočné Magicard spotrebný materiál ponúka najlepší výkon a predlžuje životnosť tlačiarne.

Špecifikácie katalógové Číslo: Magicard MA300YMCKO farebná stuha Tlače Kapacita: 300 plné farebné výtlačky za roll Panel Typ: Panel 5 YMCKO (farebná stuha s živice čierna a jasne prekrytie panel) Kit vrátane: YMCKO farba, Farbivo film (farebná stuha); 1 čistenie cievka (čistenie valčeka) Na použitie s:

Enduro, Enduro Duo, Enduro+, Enduro+Duo, Rio Pro, Rio Pro Duo a Pronto

2.Obrázky Magicard MA300 YMCKO farebná stuha

Q1. Ako zaplatiť?

https://service.www.vitek.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

3. Podmienky Predaja

ZÁRUKA

1.Jeden rok Záruka Výrobcu za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (v originálne balenie a príslušenstvo). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám svoj www.vitek.sk ID a obj. Č. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

3.Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

VRÁTENIE A VRÁTENIE PEŇAZÍ

1. Ak chcete vymeniť tovar prijatý,musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky.A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mali byť uchovávané v theiroriginal stav. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 30 dní, má sa za to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše Sos ID.

3.Vrátime vám po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk, môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada.

4.Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Spätná VÄZBA

1.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na leavepositive spätná väzba pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To pomáha nám improvewhat robíme, a pochopiť, čo sme už robí dobre.

2.Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie satified s našich produktov a služieb,neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať pred ochodom inú spätnú väzbu,budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní riešenie.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: EKARWELT
  • Kompatibilné pre: Enduro Enduro Duo Enduro 3E Uno
  • Použiteľné Zariadenia: Enduro Kartu Tlačiarne
  • Výtlačkov: 300 Výtlačkov/roll
  • Druh: Páska Tlačiarne
  • miesto pôvodu: Spojené Kráľovstvo
  • Číslo Modelu: MA300YMCKO
  • Funkcia: Pôvodný
  • Veľkosť: 110*90
  • Pás S Nástrojmi Typ: Plastové Karty Páska Tlačiarne

Štítky: ma300 farba pásky 300 výtlačkov, phrozen, morské audio ma300 app, pás s nástrojmi ymcko p330i, elegoo živice, tlačiareň živice, 3d tlačiarne živice, ymcko 300 výtlačkov roll, elegoo saturn, 3D Živice.

Napísať recenziu

MA300 ymcko 5 panel farba farba filmovom páse s nástrojmi 300 výtlačkov pre Magicard Enduro Rio Pro kartu tlačiarne

MA300 ymcko 5 panel farba farba filmovom páse s nástrojmi 300 výtlačkov pre Magicard Enduro Rio Pro kartu tlačiarne

Napísať recenziu

Súvisiace produkty