Nový produkt

Kompatibilná čierna Tonerová Kazeta 1641 pre samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 tlačiarne

999 položky

€5.43

Kompatibilná čierna Tonerová Kazeta 1641 pre samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 tlačiarne

Kompatibilná čierna Tonerová Kazeta 1641 pre samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 tlačiarne

Vyberte si nás, Záruka Výber

Budeme vždy zaobchádzať s našimi odberateľmi a vrelo a slúžiť im dobre. Sme plní kupujúci potreby a urobiť vzájomného prospechu z oboch strán. Dúfame, že ste navštívili náš obchod, vďačný za vašu dôveru a vitajte na vaše objednávky.

Sme ISO ceritified a SGS certifikovaný. Nosíme prísna kontrola kvality našich výrobkov.

Ako náplň kazety s tonerom

Pozrite sa, či tam je nejaký otvor na vaše cartidege dopĺňanie toneru. Odstrániť náplň otvoru kryt a fólia taška kryt a nalejte toner do. Kryt veka po dopĺňanie, shake tonerom, aby to dostať rovnomerne nachádza vo vnútri kazety s tonerom.

Dodávame najvyššej kvality toner prášok, prosím, kúpte od nášho obchodu.

Nie sme naznačujú, nabíjacie otvorením. Prosím, kupujte kompatibilné tonerové kazety z nás.

Prosím, kupujte naše vysoko kvalitné toner prášok z nášho obchodu.

OZNÁMENIE

Toner prášok z rôznych dodávateľov, nie sú rovnaké pre proces výroby a materiálu, miešanie použitie tonera od rôznych dodávateľov môžu spôsobiť problémy. Prosím, vyčistite zásobník tonera, bubon, developer unit úplne odstrániť odpadový toner pred dopĺňanie náš toner.

Pred dopĺňanie, triasť vrecka alebo fľaše, aby sa toner voľné vnútri. Po dopĺňanie, tesnenie taška / fľaša spp, aby sa zabránilo vlhkosti

Spôsob Dopravy

Výrobky s atramentu alebo tonera prášku sú považované za Nebezpečné Zaťaženie mnoho doprava agentúr tak vysoké náklady a dlho obmedzená doprava na miesto určenia. Sme vždy hľadať bezpečnú a spoľahlivú prepravu spôsobmi. Náš normálny spôsob dopravy, zahŕňa, ale nie výhradne, Singapur, Pošta, EMS, DHL, UPS, Čína Príspevok, TNT, FedEx.

Dodacia Lehota

Tovar Bude Dodávaný Do 3-7 pracovných Dní Akonáhle obdržíme Vašu PLATBU ZRUŠENÁ. Vezmite prosím na Vedomie, nemáme Loď VÍKEND ALEBO Čínske A SVET DOVOLENKU.

Vzdialenej Oblasti Poplatky

Tam môže byť vzdialenej oblasti poplatky, ak si vyberiete spôsob dopravy, ako je DHL, TNT alebo FedEx. Kupujúci musí zaplatiť za toto dodatočné poplatky alebo podnikateľov v blízkosti zberné miesto vyzdvihnúť jeho / jej balíka.

Ďalšie Kupujúci Poplatky

Nie sme zodpovední za Dovozné Dane, Colné Odbavenie, Warhouing poplatky, príspevok manipulačné poplatky a iné náklady na kupujúceho strane. Ak ste zákonné kupujúceho, musíte vykonať Colné Odbavenie a platiť Dane a iné prípadné dodatočné poštovné poplatky, ako sú vaše vnútroštátne právne predpisy a stanovené pravidlá.

Ako objednať a zaplatiť

Môžete si vybrať krajine určenia a spôsob dopravy, ktoré potrebujete. Môžete kliknúť na tlačidlo +, ak chcete kúpiť viac ako 1 množstvo, cena, náklady na dopravu bude zobrazovať v Celkovej Ceny. Kliknite na tlačidlo Kúpiť Teraz a môžete uskutočniť platbu. www.vitek.sk bude kontrolovať platby a skontrolujte, či v online detail https://helppage.www.vitek.sk/buyercenter/index.htm

Prosím, Zanechajte Nám Pozitívnu Spätnú Väzbu, Ak Ste Spokojní S Našimi Výrobkami A Službami. Prosím, Dať 5 Hviezd Komentár

Ponúkame kompatibilné tlačiarne, spotrebný materiál a niektoré z výrobkov sú obnovený z pôvodnej.

Ak Máte Otázky Týkajúce Sa Našich Výrobkov. Najprv Nás Kontaktujte. NIE JE SPOR S NAMI. Radi by sme riešiť problémy spoločne.

  • Kazety Stav: Plná
  • toner obsiahnuté: 55g
  • Bulk Balenie: No
  • s čipom: Áno
  • Názov Značky: jianyingchen
  • Výťažnosť: 1.5 k
  • Číslo Modelu: samsungs 1043 lexmars 1641
  • Kompatibilita: 100% Kompatibilné
  • farba: BK
  • Druh: Kazety S Tonerom
  • Funkcia: Kompatibilné
  • Kompatibilné Značky: samsungs

Štítky: clp 325, bdsm legrační, tvár toner, modrý toner pre tlačiareň, digitálny anemometer rýchlosť vetra vlhkosť, toner 85a čierna, kazety pre tlačiarne samsung, ma, scx4300, ml1640.

Napísať recenziu

Kompatibilná čierna Tonerová Kazeta 1641 pre samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 tlačiarne

Kompatibilná čierna Tonerová Kazeta 1641 pre samsungs ML-1640 ML-2240 ML-2241 tlačiarne

Napísať recenziu

Súvisiace produkty