Nový produkt

Hot-predaj Baoer 388 Kvalitné Lacné Ceny Strieborné a Zlaté Hladké Šípku Klip M Nib Atrament/Brand/Plniace Pero Doprava Zadarmo

999 položky

€5.06

-7%

€5.49

Hot-predaj Baoer 388 Kvalitné Lacné Ceny Strieborné a Zlaté Hladké Šípku Klip M Nib Atrament/Brand/Plniace Pero Doprava Zadarmo

Pero je silný prostriedok pre ľudstvo dedičstva civilizácií, recordation myšlienok a komunikácia citov. V dnešnej dobe pero prekročil písanie funkcie sám. Vlastniť pero s integritu kvalitu a perfektný dizajn stáva symbolom šľachty.

Sme len na výrobu vysoko kvalitné pero

Pero Stav: 100% Nové

Pero: striebro barel, zlaté klip a výbava

Spp: Snap na typ spp

Prevodník: Vymeniteľné atramentové prevodník( môže byť nahradený s medzinárodnou štandardnou veľkosťou atramentových zásobníkov. Tiež, môžete použiť fľaškové atrament.)

Nib: Voľná

Dĺžka: 14 cm cca.

Hmotnosť: 37 g cca.

balík obsahuje

1 X Pero

1 X Zamatové puzdro (dar)

Pero môže byť vyryté s názvom za dodatočný poplatok,v prípade potreby, prosím e-mail, kontaktujte ma.

Spokojnosť Zákazníka

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.vitek.sk ako Viazaný,kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.vitek.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

1.Položky sú všeobecne odoslané sa čoskoro po platba bola overená (Sat. & Sun. vylúčené.)

2.Tovar bude dodaný Hong Kong Vzduchu Mailovej Služby. Za normálnych okolností, to bude trvať o 10-25 pracovných dní (vylúčiť sobota a nedeľa, Sviatok) prijímať položky.

3.Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 4-8 týždňov.prosím, pozrite si detail ako belowe.

Krajina Cca. Čas dodania Spojené Štáty americké / Veľká Británia / Austrália / Kanada 10-25 pracovných dní Brazília / Južná Amerika môže trvať až 4-8 týždňov z dôvodu prísnych Vlastné Inšpekcie Taliansko / Francúzsko / Španielsko / Nemecko / Východná Európa môže trvať až 4-8 týždňov z dôvodu prísnych Vlastné Inšpekcie

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Profesionálne kancelárske potreby Dodávateľ , Vitajte veľkoobchod !

Všetky položky sú kontrolované, počas výroby a pred balenia. Sme tiež zásob celý sortiment náhradných dielov. Môžeme a bude šťastne poskytnúť vám s popredajný servis, ktorú si zaslúžite.

Naša povesť pre vynikajúce služby zákazníkom poskytujú veľkú hodnotu a podpora všetci naši zákazníci.

Budeme vždy hľadať najlepšiu kvalitu produktov, čo je dôvod, prečo môžeme smelo postaviť náš prísľub " čistý kvalitný, čistý dizajn.

Úradné hodiny : AM 9:00 - PM 11:00 , pondelok - sobota ,

  • Druh: plniace pero
  • Plniace Pero je Tip Materiál: Ostatné Kovy
  • Názov Značky: jinghao
  • Balenie: Súbor
  • farba: STRIEBRO
  • miesto pôvodu: Šanghaj, Čína (Pevninská Časť))
  • Číslo Modelu: 388
  • Materiál: Kov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: jinghao, kovové guľôčkové pero, plniace pero jinhao, baoer plniace pero, plniace pero jinghao, plniace pero, atrament, deli kovové pero, basetových, blue fox kožušiny bunda, inkwell sklenené dvere.

Napísať recenziu

Hot-predaj Baoer 388 Kvalitné Lacné Ceny Strieborné a Zlaté Hladké Šípku Klip M Nib Atrament/Brand/Plniace Pero Doprava Zadarmo

Hot-predaj Baoer 388 Kvalitné Lacné Ceny Strieborné a Zlaté Hladké Šípku Klip M Nib Atrament/Brand/Plniace Pero Doprava Zadarmo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty