Nový produkt

Kompaktný Chrome Leteckých Antenn pre Mazda MX-5 Eunos Miata Príručka 17 5.5 inche

999 položky

€4.88

-29%

€6.97

Funkcie:

Toto je lacný AM/FM manuálne sklápateľné nahradenie chrome antény antény vhodné pre väčšinu Mazda MX-5, kabriolet, cabriolet, cabrio a roadster a niektoré iné Mazda sedan & hatchback modely.

Možno zvyčajne vybavené na oboch Známky 1 prvej generácie NA modely od roku 1989 do roku 1997, kde letecké je namontovaný na pravej strane zadné krídlo/blatník, a Mk 2, druhá generácia NB model od roku 1998 do roku 2005, kde letecké je osadený na ľavej strane zadné krídlo/blatník. Môžu byť pripojené priamo do existujúcich Mazda koaxiálny kábel v bezprostrednej blízkosti antény.

Letecké je veľmi kompaktný a má pod-zavesiť len 14 cm, (5,5 cm), a rozšírenú stožiar výšky 50 cm (20") tak je dobre rástli do riadkov a výška MX-5.

Špecifikácie:

VEĽKOSŤ: 25*2.5*2.5 cm

farba:čierna

Balenie obsah:

1 x Kompaktný Chrome Leteckých Antenn

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov v dôsledku rôznych obrazovke počítača, vďaka za pochopenie.

?

1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Takže prosím, nenechajte otvoriť akýkoľvek spor, alebo nám neutrálne alebo neutrálne spätnú Väzbu

2. ak nie ste spokojný s našim výrobkom po dostali , najprv nás kontaktujte, my vám ponúkneme uspokojivé riešenie na poslednú

1.Nie sme zodpovední všetky , ale my by sme vám písať nižšie, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa ,

2.Obvykle budeme minimum, aby sa zabránilo , ale z dôvodu rôznych politík v rôznych krajinách, môžeme " t kontrolu tejto podmienky, aby kupujúci môže zaplatiť za niektoré .

3.Kupujúci môže nechajte nám správu a povedzte nám, koľko by ste chceli, keď ste na mieste, poradí, by sme sa s tým vyrovnať, ako svoju správu.

1. Prosíme o potvrdenie vašej adrese pred platby, by sme nie je zodpovedná vrátenie spôsobiť nie ponúkajú právo adresa(vrátane podrobné adresa, telefónne číslo ), všetky balík by odoslanie tak rýchlo, ako je to možné.

2.Za normálnych okolností, by ste získať balíček v 10-35 dní, ale Rusko, Brazília môže trvá 15-60 dni, ak nie ste získať balíček v 60 dní, najprv nás kontaktujte, radi by sme vám vrátime plnú peňazí.

3. EMS a DHL vidíte, nie sú skutočné prepravné náklady. Skutočné prepravné náklady, je oveľa menej, než prepravné náklady, ktoré ste vidieť. Prosím, kontaktujte nás na stanicu list, sme sa nastavenie ceny pre vás.

  • Názov Modelu: MX6
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: albabkc
  • GPS typ: Prijímač & Anténa

Štítky: 6 mazda, Mazda 3, cx5, mx 5, vlastné ford, miata nd, chrome mazda, alcoholmeter na víno, miata mx 5, premacy.

Napísať recenziu

Kompaktný Chrome Leteckých Antenn pre Mazda MX-5 Eunos Miata Príručka 17 5.5 inche

Kompaktný Chrome Leteckých Antenn pre Mazda MX-5 Eunos Miata Príručka 17 5.5 inche

Napísať recenziu

Súvisiace produkty