Nový produkt

Automatické Elektronické Vody Časovač Lcd Displej Postrekovač Radič Outdoor Záhrada Časovač Automatické Zavlažovacie Zariadenie, Zavlažovanie Nástroje

999 položky

€13.07

Popis:

*1. Nepremokavé a trvanlivé: IP65 vodeodolný. Tento postrekovač časovač je vybavený novým pneumatické tesnenia montáž a top konektor. Top konektor je vyrobený z 30% vystužený nylon materiál, ktorý má väčší vplyv odolnosť a odolnosť proti opotrebeniu ako ABS a vydrží 10 kg tlak vody, čím sa výrazne vyhnúť vnútorné poruchy. Nepremokavé batérie obal s vstavaným-in gumový krúžok chráni vnútornú batériu. Dve veľkosti prsteňov sú dobre zladené s NPT/OSN štandardné kohútikov.

*2. Už beží čas a interval: zalievanie čas: 1s-59s, 1min-300min, napájanie frekvencia: 1h-23h, 15 dní denne. V porovnaní s väčšinou merače na trhu, najkratšia zalievanie čas je len 1 minútu pri väčšine. Naše vody časovač môže dosiahnuť 1 druhý, ktorý je vhodný na zalievanie kvetov. Najpomalší zalievanie frekvencia je 15 dní, čo je veľmi vhodné pre kaktus, aloe a iné rastliny s nízkou dopyt po vode. Najmä v zime, na napájanie frekvencia mnohých rastlín, sa skráti.

*3. Viac funkcií: [Child lock mode] je možné účinne predísť náhodnému uvedeniu deti a domáce zvieratá, a zabraňovať odpadové vody. Náš kohútik časovač poskytuje príručka dážď odkladu funkciu, aby sa zabránilo cez zalievanie a ušetríte veľa vody v daždivých dní. Umožňujú okamžité zavlažovanie bez prerušenia vašej zavlažovanie program. Táto voda časovač môžu byť použité na zavlažovanie systém, dážď vedro, pet vody a postrekovač na zavlažovanie.

*4. 3-palcový, veľký displej a pracovný čas viac ako 6 mesiacov: samočinných časovač má veľký, ľahko čitateľný LCD displej, zobrazenie prekvapujúce podrobné informácie; napríklad, keď ďalší závlahový cyklus začína, zostávajúci čas aktuálnej závlahový cyklus, a tak ďalej. Indikátor stavu batérie sa môže zobraziť zostávajúca úroveň nabitia batérie a pripomenúť si vymeniť batériu v čase. Dve AA batérie (self-za predpokladu), môže urobiť náš vody časovač spustiť viac ako 6 mesiacov. Obrazovka prejde do režimu spánku, po 30 sekundách, ktoré môžu ušetriť veľa energie.

Funkcie:

-Nastavenie času: môžete nastaviť, zalievanie čas a aktuálny čas.

-zalievanie čas: minimálne jedno zalievanie čas môže byť nastavený na 1 sekundu, a to najdlhšie jeden zalievanie čas je 300 minút.

-závlahový cyklus: 1-23h, 1 deň a 2 dni ... najdlhší cyklus je 15 dní.

-LCD obrazovka: môžete vidieť časovač zobrazenie vedľa zalievanie a odrežte napájania.

-Delay v daždivých dní: Ak chcete oneskorenie v daždivých dní, stačí stlačiť tlačidlo na vodu.

-nízka spotreba energie: dve AA batérie môžu byť používané viac ako 1 rok.

-rainproof: môže to byť nainštalované vonku vertikálne.

-dočasné zalievanie funkcie: nemá vplyv na súbor, program.

Špecifikácie:

Napájanie: 3V, 2 AA batérie (nie sú súčasťou)

Materiál: abs

Hmotnosť: cca 550 G

Rozmery: viď na stránke podrobnosti

Obsah balenia:

1 * Irigátor

1 * anglický návod na obsluhu

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Feature5: Automatické Zavlažovanie
  • farba: ako ukazuje obrázok
  • Druh: Záhrada Vody, Merače
  • Materiál: Plastové
  • Feature4: Vonkajšie Záhradné Časovač
  • Kvalita: super
  • Hot Predaj: Áno
  • Feature2: Automatické Elektronické Vody Časovač
  • Feature1: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné
  • Číslo Modelu: JJ2025068-40
  • Časovač Typ: Ac Pro
  • Rok: 2020
  • Feature3: Postrekovač Radič
  • Feature6: Zariadenie, Zavlažovanie Nástroje

Štítky: záhradný závlahový systém, Postrekovač 360, Záhradný postrekovač, záhrada vody, postrekovač vody, záhradný postrekovač, vplyv zavlažovania, micro zavlažovania, hmla zavlažovania, vedúci zavlažovania.

Napísať recenziu

Automatické Elektronické Vody Časovač Lcd Displej Postrekovač Radič Outdoor Záhrada Časovač Automatické Zavlažovacie Zariadenie, Zavlažovanie Nástroje

Automatické Elektronické Vody Časovač Lcd Displej Postrekovač Radič Outdoor Záhrada Časovač Automatické Zavlažovacie Zariadenie, Zavlažovanie Nástroje

Napísať recenziu

Súvisiace produkty