Nový produkt

POUŽÍVANÝ Nikon COOLPIX P520 18.1 MP Digitálny Fotoaparát s rozlíšením Full HD 1080p videá Vstavaný GPS 42x zoom NIKKOR sklo lensAuto Zameranie, Wi-Fi

999 položky

€147.16

POUŽÍVANÝ NIKON COOLPIX P520 FOTOAPARÁT

Predávajúci hovorí:,, Môj drahý priateľ,s celého srdca,odporúčam tento fotoaparát pre vás všetkých!

MÔŽETE SI ZASLÚŽIA TO NAJLEPŠIE!

MUSÍTE VEDIEŤ PRED NÁKUPOM:

Toto je použité položky,tak tam môže mať malé chyby, ako scractches a prachu ,ktoré je nevyhnutné.

Prosím, že dvakrát, pred nákupom.

Každý úspech obchod je založený na vzájomnej dôvere,takže akonáhle si miesto, aby sme sa prevziať zodpovednosť. SĽUBUJEME :

KAŽDÝ použité položky rozošleme bol testovaný prísne a všetky funkcie je normálne . KEDYKOĽVEK NÁS POTREBUJETE,NEVÁHAJTE A KONTAKTUJTE NÁS ZADARMO.

NÁŠ SLOGAN: MÔŽETE SI ZASLÚŽIA TO NAJLEPŠIE,A PONÚKAME NAJLEPŠIE.

VITAJTE SKONTROLOVAŤ VIAC INFORMÁCIÍ NIŽŠIE:

Kľúčové Vlastnosti

Pre tých, ktorí hľadajú komplexné kompaktný fotoaparát pre zväčšenie obrazu kvalitu, všestrannosť a technologických inovácií, pozrite sa žiadny ďalší ako COOLPIX P520. Vytvoriť pro-kaliber fotografie a Full HD 1080p videá z myseľ-tackajúca chôdza vzdialenosti , dokonca aj pri extrémne nízkych svetelných podmienkach. Sledovať vaše cesty a objavovať body záujmu so zabudovaným GPS . Prevziať kontrolu nad vaše predstavy s plnou P, S, A, M expozičné režimy. Pridať voliteľný WU-1a Bezdrôtový Mobilný Adaptér a zdieľajte svoje zábery v okamihu, alebo ovládanie fotoaparátu s kompatibilným smartphone alebo tabliet.

Z jeho vynikajúce 42x zoom NIKKOR skla len s a 18.1-megapixelovým low-light CMOS obrazový senzor jeho D-SLR-inšpiroval dizajn a 3.2-palcový polohovateľný LCD, COOLPIX P520 prináša pinnacle výkonu a zoom.

Prežiť vzrušenie z vašej cesty úplne novým spôsobom. Na COOLPIX P520 zaznamenáva presné miesto každom výstrele, budete trvať, takže môžete sledovať cestu svojho dobrodružstva a každý nádherný výhľad na ceste! Zdieľajte svoje cesty na Google Earth™, Google+™, a ďalších sociálnych médií stránky, alebo pomocou dodaného Nikon Zobraziť NX2 softvéru. Vstavaný GPS vám pomôže zorientovať sa v neznámom destinácií, a Bodov Záujmu (BZ), na ktorý vám ukázať, v blízkosti foto-ops ako scénické lookouts a historických pamiatok. Na COOLPIX P520 je dokonalý spoločník na cesty!

Pripojte voliteľné WU-1a Bezdrôtový Mobilný Adaptér a bezdrôtovo prenášať fotografie na váš smartphone, tablet alebo akéhokoľvek kompatibilného Wi-Fi zariadenie. Používanie vášho prístroja, aby sa okamžite posielať svoje zábery na web, alebo poslať e-mailom priateľovi. Inštalácia Nikon je zadarmo Wireless Mobile Adapter Utility a vzdialene ovládať COOLPIX P520—pozrite sa, čo kamera vidí zo svojho inteligentného telefónu alebo tabletu a oheň mimo zábery!

Predstavte si, že si schopný strieľať bez blesku na svadby, koncerty, večierky—kdekoľvek flash normálne požiarov. Nebudete musieť prerušiť okamih zachytiť ho, a vaše fotografie a HD videá budú prirodzenejšie a pravda na vašej pamäte. Na COOLPIX P520 vykonáva tak aj v zlých svetelných situáciách, ktoré vo väčšine prípadov použitia blesku je voliteľné. Samozrejme, keď osvetlenie je veľmi zlé a potrebujete flash, že to bude tam.

Ak chcete, kompaktný fotoaparát, ktorý strieľa ohromujúci Full HD videí, COOLPIX P520 prináša. 1080p Full HD znamená výnimočnú kvalitu videa. Záznam akcie, potom pripojiť k televízoru HDTV a sledovať svoje videá živým. Vstavaný mikrofón zaznamenáva zvuk vo vysokej kvalite v stereo formáte. Vaše videá budú vzhľad a zvuk fenomenálne.

Objektív-shift Redukcia Vibrácií pomáha udržať záber stabilný, aj ak sú vaše ruky nie sú. Rozlúčiť sa rozmazané fotografie, vratky videá a statívy.

Ak chcete prevziať kontrolu nad expozíciou COOLPIX P520 je pripravený. Vyberte si z P/S/A/M expozičné režimy a kreatívne možnosti sa zdajú nekonečné.

Použitie 3,2-palcový ultra-high-rozlíšenie (921,000 dot) polohovateľný LCD monitor zachytiť niektoré naozaj netradičné uhly.

Keď akcia zrýchľuje, jednoducho podržte tlačidlo spúšte a oheň mimo až 7 nepretržité zábery za sekundu . Chytiť názory nemuseli ste nevideli na fotografiách.

  • Typ Obrazovky: HD displej
  • Snímač Veľkosť (palce): 1/2.3 palcov
  • Typ Snímača: CMOS
  • Špeciálne Funkcie: Wifi
  • Číslo Modelu: coolpix p520
  • Optické Priblíženie: 41x - 63x
  • Nikon Model: coolpix p520
  • Typ Pamäťovej Karty: SD Karta
  • Veľkosť Displeja: > 3"
  • Stabilizácia Obrazu: Optická Stabilizácia Obrazu
  • Ohnisková Vzdialenosť: 4.5-112.5 mm
  • Snímač Typ Prvku: CMOS
  • Rozlíšenie Obrazu (Video): Full HD (1920x1080)
  • Názov Značky: NIKON
  • Režim Napájania: Lítiová Batéria
  • Megapixelovým: 10.0 - 20.0 MP

Štítky: časti nikon d610, nikon d3200, coolpix p900, 10 zrkadlovky, šošovky nikon z, nikon spp d3200, fotoaparát nikon, objektív nikkor, kamera video, fotoaparát dslr.

Napísať recenziu

POUŽÍVANÝ Nikon COOLPIX P520 18.1 MP Digitálny Fotoaparát s rozlíšením Full HD 1080p videá Vstavaný GPS 42x zoom NIKKOR sklo lensAuto Zameranie, Wi-Fi

POUŽÍVANÝ Nikon COOLPIX P520 18.1 MP Digitálny Fotoaparát s rozlíšením Full HD 1080p videá Vstavaný GPS 42x zoom NIKKOR sklo lensAuto Zameranie, Wi-Fi

Napísať recenziu

Súvisiace produkty