Nový produkt

Veľkosť A3 Macaroon Cupcake, chlieb,Čokoláda Flatbed Tlačiareň Jedlé atrament Potraviny Tlačiareň

999 položky

€1 416.81

-5%

€1 491.38

A3 veľkosť Flatbed tlačiareň

Pre Macaroon & Cupcake& M&M, cukríky , Čokoláda, cookies Tlač

Špecifikácia TLAČIAREŇ Technológia Tlače 6-farebná advanced MicroPiezo atramentové technológie Minimálna Veľkosť Kvapiek Atramentu 3 Pico litrov Rozlíšenie Tlače užívateľsky definovateľné až 5760*1440 DPI veľkosť Tlače užívateľsky definovateľné po veľkosť:A3: 30*48 cm rýchlosti Tlače A4 veľkosť okrajov fotografie: Ako rýchlo, ako 163 ods. Upravené podľa presných režime.

Možnosť tlače Eco solventná tlačiareň pre PVC,PU,ABS plast , akryl, kov, koža ,caramic , tričko atď tlač. T-shirt tlačiarne.jedlo tlačiarne Tlač Výška užívateľsky definovateľné až 6typ nastavenie Výšky Pomocou jedného gombíka Záruku v Podstate 1 rok, rozšíriteľný, pozrite si podmienky a podmienky predaja Tlačiareň certifikácia CE certifikácia ATRAMENTU A MÉDIÍ Atrament Typ 6-farebný atrament Atrament Paletu Čierna, Azúrová, Purpurová, Žltá, Light Cyan , Light Magenta Atramentová Kazeta Kontinuálne Ink Systém Dodávok Atrament Spotreba 12 ml za M tlačené sú Atramentová Tlač náklady vo výške 0,75 USD za M tlačový softvér RIP software, Photoshop,Core1DARW,Illustrator Tlačiarne, spotrebný materiál Eco solventná atramentu alebo Textilné pigmentový atrament alebo potravín atramentové TLAČIARNE PRIPOJENIE ovládač Tlačiarne systému Windows® 2000, XP, XP Professional x64 a Windows Vista™, Windows 7Macintosh® OS X 10.2.8, 10.3.9, 10.4.11, 10.5.x a 10.6.x Menovité Napätie AC 100-240V, 50/60Hz Spotreba Energie Pohotovostný režim: Pribl. 0,8 W VYPNUTÉ: Cca. 0.5 W. Tlač: Cca 8.0 W Rozhranie Hi-speed USB2.0 Prevádzková Teplota 50° až 95° F (10° až 35° C) Vlhkosť 20 až 80%

Funkciu pre stroja :

1The platformu pohyblivé formy, ktoré v kombinácii s pásu, synchrónna mechanika platformy pomocou lineárnej optickej osi podpora.

2. Zaviesť v IC, tienené papiera, senzor na tlačidlo tlačiť hlavu , znamená to, že nie je potrebné, aby senzor pôvodnom mieste, aby sa zabránilo " nedostatok papiera alebo papiera chyba "

3. Jednoduché pre zákazníka, prevádzkovať ho a ušetriť veľa času .Budete dopĺňanie atramentu do CISS a nainštalujte jednotku za počítač , potom stlačte tlačidlo Napájania stroja a stlačte "V" tlačidlo nech platformu dozadu, potom úplne stlačte tlačidlo Napájania tlačiarne , tlačiareň je pripravená na tlač už teraz.

4. Platforma presunúť na jeho pôvodnom mieste, pred otvorením výkonu tlačiarne alebo tlačových médií prostredníctvom tlače in /out v ovládacom paneli , nikdy netlačte ho ručne .

5. Má výškovo obmedzený bar úrovne, aby sa zabránilo tlače, médií a tlače hlavu do kolízie aj jeho nastavenie výšky pomocou jedného gombíka s max. výška je 60 mm

D uši, prosím, nejaký čas prečítať si nasledovné upozornenia pred jeho kúpe.

1.Máme už osem rokov skúseností na výrobu flatbed tlačiarne a predaj tisícky kusov ročne, tiež obsadili veľmi bohaté skúsenosti v oblasti technológie výroby.

2. Máme loď náš stroj so 100% test, to môže dokonale fungovať. V prípade, ak tovar bol veľký dopad na proces prepravy, ktorý sa mal problém Alebo iné situácie, ktoré prichádza predajcovia , nemožno opraviť ,zasielame vám JEDEN NOVÝ stroj, rozbité jeden tiež nie je potrebné loď k nám . Proces ako nahradiť nový stroj ,pls kontaktujte nás pre podrobnosti .Avšak, umelých poškodenie, poškodenie prípadoch non-normálnej a sily , sme nemôže niesť že loď nový stroj.

3. Flatbed tlačiarne môžete náplň eco solventná atramentu alebo textilné farby, ale dva typy atramentu mix bude mať riziko tlačovú hlavu zaniesť, ak používate jeden stroj náplň dva typy atramentu, musíte mať dve tlačové hlavy nahradiť (upozornenie: Na neskúsenosť osoba, vymeňte tlačovú hlavu možno urobiť kábla zapojte rozbité potom viesť k riziku vyhorenia hlavnej palube a tlačovej hlavy )

4. Prečo zákazník dostal stroj má trochu atrament stopových vnútri stroja ( každý stroj, musíme testované s atramentom pred expedíciou, tak to má málo atramentu stopy pre každý testovaný stroj , Ale sme sľúbili, že budeme predávať len nový stroj nikdy druhý stroj ,každý stroj bol starostlivo testované produkty)

5.Prosím, prečítajte si ho a preventívne opatrenia pred použitím, ak neviete, ako ho nainštalovať, prosím, kontaktujte nás, odpovieme vám v čase, neinštalujte stroj sami s nesprávny postup, ak nie, sme vyhrali?t v starosti, že na základe stroj man-made rozbité

6.Ponúkame 12 mesiacov záruka na celý stroj, s výnimkou spotrebných tlačové hlavy , kazety , ako aj WHOLELIFE technickú podporu , ak máte akýkoľvek problém, ste sa stretli ,dáme vám profesionálnym sprievodcom .

7. Na flatbed tlačiareň je rôzne iné odvetvia stroj, raz predané zákazníkovi používať a non-stroj problémy s kvalitou alebo akúkoľvek zámienku, aby sa žiadosť o vrátenie neposkytujeme vrátiť služby

8..aby colné odbavenie oveľa ľahko a rýchlo( spravidla,ak celková hodnota menej ako USD500.00 vôľa bude veľmi rýchlo, je tento spôsob, ako dostanete tovar veľa príliš rýchlo), tiež môžete platiť menej daňového (všetky dovozné dane sú kupujúci zodpovednosti) za nižšiu hodnotu faktúry, takže odporúčame vám, moji milí kupujúci dovoľte nám, aby faktúry v nižšiu hodnotu, a informovať nás, akú hodnotu by ste chceli, aby ukázal, že na faktúru pri zadaní objednávky.čo?s viac flatbed tlačiarne sú citlivé slová v Čínskych zvykov , miera kontroly stroj bude vyššia , takže by sme chceli zmeniť iné meno "teplo stlačte" v faktúru odoslať tovar , dúfam, že moja vážený zákazník pochopiť, vďaka .

  • CE Certifikácia: Áno
  • Názov Značky: ZINGYMIGHT
  • Farba Rýchlosť Tlače: 64sec. za A4 veľkosť tlače
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Inter-jet330c

Štítky: jedlo tlačiareň, ručné jet atramentové tlačiarne, jedlé potraviny tlačiareň, 3d pronter, 3d potravín tlačiareň, 3d artillery, rúry tlač stroj, 3d tortu tlačiareň, liek uv, 3d tlačiarne hliníkový rám.

Napísať recenziu

Veľkosť A3 Macaroon Cupcake, chlieb,Čokoláda Flatbed Tlačiareň Jedlé atrament Potraviny Tlačiareň

Veľkosť A3 Macaroon Cupcake, chlieb,Čokoláda Flatbed Tlačiareň Jedlé atrament Potraviny Tlačiareň

Napísať recenziu

Súvisiace produkty